Desni kreveti to rade sami

Anonim

Desni kreveti to rade sami

Kreveti u zemlji su glavna stvar koja vrijedi opremiti prvu stvar. Uostalom, u krevetima, imamo povrće i plodove koji će nas hraniti zimi.

Ako kreveti nisu točni, žetva možda neće biti vrlo dobra, ali to su u uzaludnoj radovima i troškovima snage.

Crickeri u zemlji mogu biti različiti. Posebno relevantna igra sa svojim oblicima, ako je krajobrazni dizajn stranice važan za vas i želio bih organizirati nešto što će vas iznenaditi gosti, a ja sam užitak.

Kako staviti krevet u zemlju

Da bi biljke koje sjedite, postali su točno, lijepo i donijeli više voća, morate imati vrt u zemlji uzimajući u obzir takva pravila:

  • Linija samog vrta trebala bi početi u sjevernom dijelu i završiti na jugu. To će omogućiti suncu istovremeno zagrijati cijelu zemlju;
  • Biljke luka mogu staviti s pola;
  • Ako je padina nježna, kreveti su bolji da ga stavite na njega;
  • uzeti u obzir kompatibilnost povrća;
  • podijeliti dio za krevete za 4 sektora;
  • S vrlo vlažnom tlom, napravite krevet na CREST 25 cm.

Kompatibilno povrće prilikom postavljanja kreveta u zemlji vrlo je važno.

Zapamtite da nokatori ne slažu s rajčicama, krastavcima - s krumpirom i krumpirom s rajčicama i bundevom. Grašak i grah na vrtu za davanje ni u kojem slučaju nisu smješteni s luk i češnjak.

Dobar smještaj na vrt za davanje bit će celer i luk slijetanje. Rotkvica povoljno utječe na sve vrste povrća.

Podijelimo parcelu za sektore za krevete u zemlji

Desni kreveti to rade sami

Prvi sektor je dizajniran za usjeve s visokom potrošnjom prehrambenih elemenata (krastavci, kupus, luk, češnjak, bundeve).

Članak o temi: Vrste i značajke rafting struktura

Drugi sektor je stvoren za biljke s prosječnim unosom hranjivih elemenata (mrkve, paprike, dinje, rotkvice, salate i špinata i repa).

U trećem sektoru, napravite krevete za nezahtjevnu biljke (mahunarke i godišnje zelene).

Četvrti krevet kreveta za vikendicu treba uništiti višegodišnje biljke (rabarbar, jagode, šparoge i rajčice).

U nekim slučajevima, posebno zanimljiva i praktična ideja može biti stvaranje kreveta za davanje kutija, koji će također poslužiti kao izvorni ukras stranice.

Desni kreveti to rade sami

To ne samo da će učiniti zalijevanje prikladnijim, već i uštedjeti biljke iz pranja tijekom jakih kiša.

Kako napraviti krevete u zemlji

Ako odlučite napraviti krevet u zemlji, ali zemlja uopće nije obrađena, morate početi s ovim.

Potrebno je riješiti tlo na vašem mjestu tako da u budućnosti znate kako napraviti krevet.

Reći ćemo vam kako napraviti krevet učiniti sami:

  • Nacrtajte rubove i uklonite travnjak;
  • Temeljito ispumpajte tlo za krevete vlastitim rukama;
  • razbiti zemlju u krevet s čipkom ili motikom;
  • Ojačati granicu kreveta (opeka, brišući, drobljeni kamen).

Kako napraviti visoki kreveti u zemlji to učiniti sami

Desni kreveti to rade sami

Ako postoji staklenik iz okvira prozora na vašoj web-lokaciji, možete ga napraviti izvorni dodatak u obliku visokih kreveta.

Takve neobične "polu-stanice" u obliku ograde od oko 30 cm i 1 metar širine 1 metar x 1 metar vrlo su zanimljivi.

Odbori se mogu uzeti, ali važno je da imaju istu visinu. Boja u naknadnom može se poravnati, uzrokujući svijetlu boju za ogradu.

Ako ste dugo željeli položiti staze parcele s pločicama, a zatim s takvim dizajnom kreveta u zemlji bit će veliki razlog da u stvarnost utjelovljuje stari san.

Desni kreveti to rade sami

Zimi, izgled vaših kreveta u zemlji neće patiti, a ako su ploče čvrsto fiksirane, zemlja neće plivati ​​nigdje, što će eliminirati vjerojatnost velike količine prljavštine na stazama.

Članak o temi: dobro vode dobro

Osim toga, mnogi se pitaju kako napraviti krevet u kućici s neobičnim oblikom, a ne samo vanjski, već i poslati biljke unutra?

Sigurno ste više puta vidjeli kako se cvjetovi sadi u blizini upravnih zgrada u gradovima.

Desni kreveti to rade sami

Neke biljke sjede u centru, drugi u određenom obliku kreveta oko središta.

Isto možete učiniti, samo ne zaboravite da je neko povrće zabranjeno posaditi zajedno, i važno je da je najviša biljka u središtu, na primjer, kukuruz.

U blizini kukuruza, zucchini dobro raste, koji sa svojim lišćem može zatvoriti sunce za druge biljke, a to je samo jedan od primjera, a neko povrće se ne može zaplijeniti zajedno - oni mogu negativno utjecati jedni na druge.

Desni kreveti to rade sami

Ako želite izdati parcelu ne samo s povrtnim krevetima u zemlji, već i izvorne boje, to neće biti problem.

Između povrća može se pričvrstiti na veličine cvijeća. Također izvrstan dodatak "jestivom" krajobraznom dizajnu bit će alpski slajd.

Prekrasan dizajn kreveta u zemlji to radi sami

Obično, stanovnici privatnih kuća i vikendica sadi povrće daleko od boja, stavljajući krevet u obliku kvadrata ili pravokutnika.

Desni kreveti to rade sami

Međutim, dobra ideja je kombinirati praktičnost s estetikom. Cvijeće se može posaditi na stranama mjesta, a povrće bliže centru iu prekrasnom obliku.

Groans za davanje vlastitim rukama mogu biti okrugli, ovalni, kvadratni, opremljeni s prekrasnim ogradama i sadrže jedinstvene ceste u središtu ili bombonu područja slijetanja.

Desni kreveti to rade sami

Jedna od najmodernijih rješenja, organiziranje u sredini vrta, koji će biti eksterno ograđen posebnom niskom dekorativnom ogradom, opekom ili ukrasnim kamen namijenjen za takve svrhe.

Desni kreveti to rade sami

Dakle, kamen se može odgoditi u obliku za namatanje, a tlo unutar "cvjetnjaka" prelijevanja na razini glavnog mjesta. Samo umjesto boja nećete imati ljiljane, već, na primjer, patlidžana.

Članak o temi: Glavne prednosti i nedostaci kuće lijepljenog drveta

Možete koristiti stare gume, kovčege, bačve i druge ne moraju stvoriti vrt.

Desni kreveti to rade sami

Kako organizirati lijepe krevete za krastavce

U svakoj trgovini, koja nudi pribor za vrtove, za prodaju mreža za rastuće krastavce.

Kovrčava biljke s užitkom će ih poboljšati, drago mi je vlasnicima znatne količine voća. Tu su i mnoge ljekovite biljke koje rastu gdje se lako plaćaju.

Skidajući iz ove značajke krastavaca, možete napraviti okrugli krevete u zemlji, uređen u obliku broda ili, zanimljivije, košare.

Desni kreveti to rade sami

Krevet u zemlji u obliku glavne košare može se lako stvoriti od suhih grana vlastitim rukama, a krastavci će imati oko visoke ručke, koji također pročita iz malih tankih štapića.

Dok se popravljač uzima ili ljepilo, koji je podmazan svakom granom ili žicom. Ljepilo je bolji za izdavanje tijela košare, ali za okretanje ručke.

Desni kreveti to rade sami

Ako izgradimo kolibu, razmislite o tome gdje i što će biti samo da raste. Ali uzalud, takve košare s krastavcima mogu se staviti u desno blizu ulaza, s dvije strane vrata, u blizini udobnih trgovina.

Međutim, važno je uzeti u obzir da biljke trebaju dovoljnu količinu svjetla, a to će biti loše ako, s jedne strane, sjena pada na vrt, a stabla će biti napravljena na drugoj i Drveće će biti, a sunce nije dovoljno za puni rast i dozrijevanje voća.

Desni kreveti to rade sami

Potrebno je staviti krevete u zemlju za krastavce tako da između njih postoji udaljenost od najmanje 40 cm, ali bolje - oko 50. Širina stranice, ograđena uz uzgoj povrća, trebala bi biti takva da vi može doći do centra.

Čitaj više