Kuća kotača to radiš sami

Anonim

Kuća kotača to radiš sami

Kuća na kotačima je vrlo zanimljiva opcija za one koji vole putovati.

To je mnogo profitabilnije i ekonomičnije trošiti noćenja u vlastitom automobilu opremljenom s punopravnom kućom, pogotovo jer se sve to može učiniti vrlo lako.

Kako napraviti kuću na kotačima s vlastitim rukama, ako postoji automobil dovoljno velik?

Vrlo je jednostavno, sve ovisi o tome što vaše potrebe i to je, naprotiv, pozitivan učinak na stvaranje neobične kuće.

Za one koji su spremni izgraditi kuću za odmor na kotačima, reći ćemo vam kako to učiniti.

Kuće na kotačima izrađene vlastitim rukama

Danas su moderni automobili opremljeni kafićima za preseljenje, aparat za kavu s regalima, kako u barovima, pa čak i životinjskim rasadnicima.

Međutim, kuća na kotačima radi sami - to nije uvijek re-opremljena unutar minibusa, već je izgrađena od nule prava kuća.

Postoje službene vrste kuća na kotačima koje su izrađene od vlastitih ruku:

  • Kuća-prikolica;
  • Kuća na kotačima radi sami kampiranje.

Kao što je ranije spomenuto, to je kućni kamp na kotačima vlastitim rukama, koji je izrađen od unutrašnjosti minibusa ili malog minibusa.

Stvorite takvu kuću je dovoljno samo da ima samo autobus i priliku za kupnju ili napraviti malu ruku, pogodnom za autobusni namještaj.

Kuća kotača to radiš sami

Ako izgradimo kuću na prikolici, morat će odlučiti što će biti okvir, visina, broj materijala za stvaranje zidova koji bi trebali biti vrlo jaki.

Može se odvojiti od glavnog automobila, ali u takvoj kući može biti mnogo prostora, a nekoliko ljudi može biti skučeno tamo.

Kuća kotača to radiš sami

Da bi kuću bila na kotačima vlastitim rukama, prikladno je da odabere kompaktni namještaj. Živite u takvoj kući vjerojatno neće uspjeti u odsutnosti kupaonice, ali kao prijelaza prikolica, kada je putovanja prilično dobro.

Članak o toj temi: Koji je akumulativni električni bojler?

Kako napraviti kuću na kotačima

Glavna stvar koju morate učiniti prilikom stvaranja kuće na kotačima iz vozila je da odlučite imate li kuhinju, kupaonicu, pećnicu, umivaonik, koji namještaj potreban.

Kupaonica se ne može obaviti jer se radi u običnim domovima ili vlakovima. Možete instalirati samo pretraživanje. Slučajevi su posebno zanimljivi kada domaćini koriste običnu stolicu prilikom stvaranja knjižnice.

U pravilu, pametan dom iz automobila ima namještaj koji kupuje u obliku i instaliran je u repu kabine.

Kuća kotača to radiš sami

Ako nema novca za kupnju odgovarajućeg namještaja, možete remake već dostupne mjesta.

Oni, u pravilu, imaju posebne mehanizme koji putnicima omogućuju da variraju kut nagiba leđa. Stoga ćete imati priliku rastaviti nekoliko takvih sjedala i instalirati ih na kraju kabine, čineći ih sofa, stolice.

Da bi se namještaj u kući na kotačima bio izvorni izgled, a nema jama između sjedala, kupiti pjenu od pjene, pamučne vune i uživati ​​s tkaninom namještaja.

Porolona bi trebala biti izabrana i teška i mekana, to jest, nabaviti dvije vrste.

Teško, složeno i blago preko vrha tvrdog sloja.

Presvlake je ušiveno na gotovom namještaju i može imati potpuno drugačiji oblik. Da biste obuzdali presvlake, koristite građevinski stepeler.

Kuća na kotačima trebala bi biti opremljena vlastitim rukama, tako da zakonodavna strana ne može pasti u vaš dom i zabraniti vam da koristite takav uređaj u kojem ste u redu, sila i novca, tako da prvo savjetujemo da proučimo pravni dio ovo područje.

Kuća kotača to radiš sami

Raspored unutar kuće na kotačima

Da bi metalni dijelovi vašeg doma na kotačima vlastitim rukama, oni su podložni procesima korozije, moraju se podmazati pored.

Članak o temi: Što staviti kod kuće? 10 najpopularnijih unutarnjih biljaka

Ako u zidovima postoje udubljenja, moraju se uskladiti prije početka unutarnjeg dijela automobila.

Važno je uzeti u obzir mjesto gdje će kuhinja biti opremljena, jer se ispušnjak mora instalirati tamo. Kuća je također opremljena standardnim ventilacijskim sustavom.

Vrlo je važno promijeniti prozore koji su prethodno bili instalirani u automobilu ako loše zadržavaju toplinu ili ne otvaraju ventilaciju.

Kuća kotača to radiš sami

Ako se planovi izolacije, a vi to vjerojatno planira, bolje je početi raditi na rasporedu kuće na kotačima iz stropa, a zatim se glatko kretati na zidove i završiti pod.

Kaput na tepihu pogodan je kao grijač. Skupo je kupiti, naravno, ali u svakom slučaju ne preporučuje se uštedjeti, jer sintetika može izazvati metal na izgled procesa korozije.

Da biste opremili opskrbu vodom u kući na kotačima, možete koristiti više kasa od kojih crpna oprema će pumpati vodu u dizalicu.

Nije teško opremiti takvu autonomnu opciju vodoopskrbe, samo samo zalihe i cijevi koje će biti povezane s umivaonicima.

Tuš je spojen na sličan način, ali otpadne vode će se morati akumulirati u spremniku.

Možete pripremiti hranu s propanom, koji je također prikladan za grijanje uređaja.

Kuća kotača to radiš sami

Posljednji nego što trebate učiniti tijekom opreme kuće na kotačima, to je dizajn vlastitim rukama, koji se mogu u potpunosti priključiti u drugoj odluci, sve ovisi o vašim željama, preferencijama, kao i financijskim mogućnostima.

Čitaj više