Kako odabrati Wallpaper za fotografiju

Anonim

Fotografija

Zidni mural otvara velike perspektive za jedinstveni dizajn u različitim prostorijama.

Kako odabrati Wallpaper za fotografiju

Stručnjaci ne preporučuju kombinaciju svijetlih tonova u rekreacijskim sobama.

Međutim, soba u kojoj se fotografski uzorak kombinira s pozadinskim premazom još više originalnijim i isključivo. Ali da biste postigli savršen rezultat, morate znati tajne, kako odabrati i kombinirati ove pozadine.

Osnovna načela kombinacije

Kako odabrati Wallpaper za fotografiju

Shema izračunavanja područja prostorije za Wallpaper.

Nema ograničenja za korištenje fotozapira u određenoj unutrašnjosti - oni će izgledati sjajno u blagovaonici, dječji i dnevni boravak. Međutim, bez obzira na svrhu prostora, pri odabiru ove vrste završnih materijala, potrebno je slijediti osnovna pravila:

  • Slika zidova fotografija ne bi trebala biti secirana s unutarnjim dizajnom;
  • Slika na pozadini treba odabrati na takav način da se skladno uklapa u rezervirane granice prostorije, bez izobličenja, itd.;
  • Pozadine pozadine moraju se približavati fotografiji, naglasiti crtež i istovremeno ne biti nokat iz cjelokupnog stila prostorije.

Zidni mural u različitim sobama kod kuće

Kako odabrati Wallpaper za fotografiju

Wallpaper lijep krug u kutovima.

Uspješna kombinacija boja i crteža pomoći će vizualno proširiti prostor u hodniku. Dizajniran uz pomoć fotografske garderobe može postati svijetli naglasak. Budući da je hodnik u početku u većini stanova lišen prirodnih izvora rasvjete, bolje je odabrati svjetlosne nijanse završnih materijala. U isto vrijeme, i pozadine i fotografije mogu se zalijepiti ne samo na zidovima, već i na namještaju, koji će davati hodniku neku vrstu jedinstvenosti. Na primjer, možete odabrati svijetle foto pozadine, imitirajući pogled s prozora ili balkona i odabrati odgovarajuće pozadine pozadine, u boji u kombinaciji s glavnim tonom namještaja.

Nježno je potrebno pokupiti završne materijale za spavaću sobu. Prednost je bolje dati mirne tonove. Zidni mural poželjno je postaviti krevet, tako da crtež neće omesti pozornost osobe koja se želi opustiti. Motivi oporavka i povrća fotografija u kombinaciji s konvencionalnim pozadinama izgledaju originalni. U isto vrijeme, još više harmonije će dodavati posteljinu, odabranu u tonu s završnim materijalima i ponavljajući njihov uzorak. Vrlo je važno obratiti pozornost na to gdje se prozori spavaće sobe izađu. Na primjer, za sunčanu stranu bolje je odabrati hladne tonove materijala. Dobro za jugu i istočnu stranu stana uklopit će se u pozadinu s rasutim crtežom: more, plaža, parkom, šumom.

Članak na temu: Kupaonica se pojavila Vage: Kako se riješiti?

Ispravno odabrani materijali za dnevni boravak pomoći će u stvaranju atmosferskog unutarnjeg. Danas je vrlo moderno korištenje urbanih crteža s kontrastnim pozadinskim pozadinama. Nije manje atraktivna opcija je cvjetna tema, na primjer, okomito uzorak boja i pozadina pozadina, u kombinaciji s uobičajenim interijerom i naglašavajući rješenje za fotografiju.

Da biste pronašli pozadine za dječju sobu, morate znati preferencije djeteta, orijentirati na visoku kvalitetu najviše materijala i boju njegovog izvršenja. Sve vrste crtanih likova prikladne su za malu djecu. Također možete koristiti prirodne motive, kao što je Panorama oceana, plaža, džungla itd.

Tajne kompatibilnosti cvijeća i crteža

Kako odabrati Wallpaper za fotografiju

Krug kombinacije boja.

Vlasnik stana će biti lako pronaći odgovor na pitanje kako odabrati pozadinu, slijedeći boje kombinacije boja.

Stručnjaci ne preporučuju korištenje svijetlih pozadina za W shities s najsvjetlijim uzorkom: Bolje je odabrati monofonski materijal za završnu obradu ili bez gluposti apstraktne slike. Iznimka može biti biljni motivi, ali samo u slučaju kada se uzorak i fotografija međusobno nadopunjuju, ne prekidaju ukupni dojam, ne prelaze akcente.

Lako je pokupiti pozadinu na pozadine fotografije slikom metropole, za njih gotovo svaka pozadina će im odgovarati, ali završni materijali s florističkim temama bolje se gledaju s pastelnim nijansama. Preporuke kombinacije pozadine s osnovnim zelenim bojama i pozadinskim materijalima bež ili bijele nijanse pomoći će u stvaranju umirujućeg učinka. Treba imati na umu da je pozadina u tonu glavni motiv na pozadini fotografija može utopiti samu crtež i smanjiti cijeli učinak.

Osim estetske svrhe, foto pozadina obavlja ulogu prilagodbe prostora. Dakle, veliki crteži vam omogućuju vizualno povećati prostor sobe. S sličnim zadatkom, pozadine s povećanom imidžom cvijeća savršeno se suočavaju. Lagana pozadina Dodajte svjetlo u svemir i vertikalni uzorci ga produžuju. Ako je vlasnik stambenih trgovaca odlučio ukrasiti dnevni boravak ili spavaću sobu pomicanjem scarlet ruže cvijet, onda bež, biser, pa čak i bijeli tonovi savršeno su pozadina. Korištenje tamne nijanse učinit će prostor originalnijim, ali u isto vrijeme vlasnik se može brzo umoriti od takve nereda.

Članak o toj temi: odvodnjavanje odvodnje. Kako odvoditi močvarno zemljište?

Kako odabrati Wallpaper za fotografiju

Legenda na pozadini.

Za foto pozadina, u kojoj prevladava žuta boja, pozadina bež, prigušena plava i nježna ružičasta ili zelenkasta nijansa savršena je , Ako ljubičaste ili lila, bež, bijele, nježne nijanse, bež, bijele, nježne nijanse plave su glavne boje foto zavodnjaka.

Dizajneri ne preporučuju kombinaciju svijetlih tonova u sobama koje su dizajnirane za opuštanje. Izuzetak može biti dječja, ali u ovom slučaju nemoguće je pretjerati, svijetlo foto pozadina može ukrasiti samo dio zidova ili strop, dok je ostatak prostora poželjno izvršiti jedno-foton pozadinu pomoću aplikacije ili Ostale ideje za dizajn za usklađivanje cijelog prostora.

Zidni mural omogućuje kombiniranje kontrastnih boja i time stvoriti neobičnu sobu. Kontrast je pogodan za dnevne sobe i blagovaonice. Na primjer, pozadinu fotografija s aluminijskim ružama može se zalijepiti na pozadini završne materijale kaki boje, a crteži irica će biti zainteresirani za narančastu pozadinu.

Modno rješenje je korištenje monokroh. Takva slika boja pogodna je za spavaću sobu, dnevni boravak i blagovaonicu.

Zoniranje s pozadinom za fotografije

Kako odabrati Wallpaper za fotografiju

Shema lijepljenja pozadine za fotografije na stropu.

Kombinacija pozadine i foto pozadine je Zonally. Takvo rješenje omogućuje uravnoteženje boja i usredotočite se na glavnu sliku. Postoje četiri glavna recepcija:

  • vertikalno otpuštanje;
  • horizontalni naglasak;
  • fokusiranje niša;
  • Pomoću okvira.

Prvi tip omogućuje naglašavanje određenog komada namještaja: krevet, stol. Također, vertikalna kombinacija foto pozadina i sredstava za završne obrade omogućuje vam da istaknute pojedinačne zone (za obroke, spavanje). Takav dizajner potez omogućuje vizualno povećanje područja i napravi gornji granicu gore. Horizontalno zoniranje se provodi na razini očiju u određenom dijelu prostorije - iznad kauča ili kreveta, preko stola za blagovanje. To stvara učinak prostora u prostoru i dodaje neke elegancije u dizajnu sobe.

Postoji nekoliko načina za kombiniranje pozadine i pozadinske materijale. Dakle, crtež se može zalijepiti na cijelom području zida ili središnjeg dijela. Ovo rješenje vizualno širi prostor i istovremeno razlikuje jednu zonu. Drugi način je postavljanje fotografskih fotografija na obje strane određenog objekta: vrata, kauč itd. Da biste to učinili, možete koristiti dva identična seta, podijeliti jedan na dva jednaka dijela ili odabrati pozadinu s različitim, alimatskim uzorcima. Izgleda vrlo impresivan način širenja prostora pomoću zrcala koje se nalazi nasuprot fotoza pozadine; U tom slučaju, pozadine pozadine ne bi se trebale odraziti kako ne bi doveli do učinka ekspanzije.

Članak na temu: Što se može napraviti od starog perilice?

Stvaranje niša u modernom stanu je moderan tečaj koji dodaje olakšanje sobe. Takva parcela potpuno se uzorkuje s pozadinama za fotografije. Igra kontrasta je vrlo profitabilna.

Prijem fotografskih fotografa u okvir posebno je popularan s kojim vlasnici prostora postižu izvorni učinak slika. Možete to učiniti sami.

Okvir za foto pozadina može biti izrađen od streha, letvica, nosača, pilastri i drugih materijala, uz pomoć u kojem se može postići olakšanje ili učinak štukature.

Kako odabrati Wallpaper za fotografiju

Liječenje mjesta penjanja pozadine na ploče za napajanje.

U okviru postoji nekoliko vrsta fotografskih fotografija. Prvi vam omogućuje da u potpunosti formirate sliku. Druga opcija omogućuje stvaranje izvornih triptičara ili složenijih sastava s istom imidžom različitih veličina ili razbijenih u različite dijelove formata. Takva foto pozadina obično ukrašava dnevne sobe ili spavaće sobe.

Upute za stvaranje takve ljepote s vlastitim rukama su dovoljno jednostavne, potrebno je izvršiti jednostavan slijed postupaka:

  1. Odredite mjesto gdje želite postaviti pozadinu fotografija, uzimajući u obzir veličinu zida, izvor prirodnog svjetla itd.
  2. Odrežite odgovarajuće dijelove uzorka iz jedne platne ploče ili nekoliko ovisno o toj ideji.
  3. Stavite mjesto na zidu za buduće tkanine, a ne biti ograničen na simetriju.
  4. Pričvrstite okvire na zidu: fiksacija elemenata, kit i slikanje.
  5. Imaging izrezati crteže u okvir.

Posljednji koraci možete promijeniti na mjestima - najprije popravite sliku i na vrhu pripremljenog okvira. Također, majstori se preporučuju prije stvaranja pozadine za fotografije u okviru prije zida pozadine pozadine. Pravilno kombiniranje boja i crteža, možete stvoriti kućnu savršenu unutrašnjost u kojem ćete biti ugodno živjeti.

Kako odabrati Wallpaper za fotografiju

Kako odabrati Wallpaper za fotografiju

Kako odabrati Wallpaper za fotografiju

Kako odabrati Wallpaper za fotografiju

Kako odabrati Wallpaper za fotografiju

Kako odabrati Wallpaper za fotografiju

Kako odabrati Wallpaper za fotografiju

Čitaj više