Sklopiva kupka za novorođenčad

Anonim

Sklopiva kupka za novorođenčad

Higijena je vrlo važan aspekt, pogotovo ako se odnosi na novorođenče. Mnogi proizvođači proizvode posebne kupke za mogućnost sigurne i udobne kupanje djece. Bilo je tijekom vodenih postupaka koje se dijete može opustiti i smiriti, a vestibularni aparat se razvija. Za očuvanje slobodnog prostora u kupaonici, najbolje rješenje je sklopivi kupka. U odmorenom obliku ima sve potrebne parametre za praktično postavljanje bebe tijekom plivanja.

Sklopiva kupka za novorođenčad

Zahtjevi za kupke

Posebno obilježje sklopivog kupke poseban je mehanizam koji omogućuje presavijen nakon uporabe. Ova kupka je u velikoj potražnji od onih roditelja koji žive u malim stanovima. Sklopiva kupke imaju mnogo korisnih značajki: ručke za prikladan prijenos, poseban tepih za pouzdanu fiksaciju, kao i odvod.

Sklopiva kupka za novorođenčad

Kupka za kupanje novorođenče mora biti sigurno sigurno. Također, kada odaberete ovu stavku, trebate se pridržavati nekoliko pravila:

  • Dno kupelji mora imati prevlaku protiv klizanja.
  • Proizvod se treba lako očistiti, kao i udovoljiti svim higijenskim zahtjevima.
  • Sklopiva kupka mora imati pouzdane zatvarače.
  • Kupka treba biti sigurna, tako da je prisutnost oštrih dijelova strogo zabranjena.
  • Prisutnost rupe za odvod pomoći će olakšati proces spuštanja vode.
  • Novorođena kupka mora imati posebne udubljenja i slajdove za praktičnost bebe.

Sklopiva kupka za novorođenčad

Kada kupujete kupku, trebali biste se upoznati s pravilima za njegovu uporabu, kao i postaviti pitanje prodavatelju o jamstvu.

Sklopiva kupka za novorođenčad

prednosti

  • Praktičnost i udobnost tijekom kupanja.
  • Kompaktnost u presavijeni.
  • Kupka se može koristiti od rođenja do 4 godine.
  • Dno protiv klizanja kako bi se spriječilo ozljede.
  • Kupka je proizvedena od materijala bez štetnih tvari.
  • Praktičnost tijekom prijevoza. Kupka se može uzeti s vama na odmoru ili na vikendicu.

Sklopiva kupka za novorođenčad

Sklopiva kupka za novorođenčad

Minusi

  • Visoka cijena u usporedbi s drugim vrstama kupki. Ali svaki proizvođač koristi svoju cjenovnu politiku, tako da možete odabrati mogućnost sklopivih kupki ovisno o dohotku.
  • Nije jako ugodno za kupanje dijete u sklapanju kupelji, smještena u tuš kabinu s bočnim pločama. Roditelji nemaju mjesto unutar Doskubke.

Članak o temi: Kako spojiti topli kat: shema i postupak za obavljanje posla

Sklopiva kupka za novorođenčad

Sklopiva kupka za novorođenčad

Sigurnosne upute Flexibath kupka

  • Kada spojite vodu iz kadu, tada njegova ispusna rupa mora nužno biti iznad otvora za kanalizaciju.
  • Zabranjeno je proći kroz stranu kade za vrijeme kupanja, kupka može ispirati, što će dovesti do ozljeda.
  • Dijete ne bi trebalo stajati u kupaonici, kao što možete pasti zbog skliskog dna.
  • Strogo je zabranjeno staviti kupku na bilo koju vruću površinu.
  • Nemoguće je zagrijati vodu u kadi, jer to vrijedi koristiti odgovarajući spremnik.
  • Zabranjeno je instalirati kupku na stol ili stajati tijekom kupanje djeteta.
  • Potrebno je izbjegavati izravnu sunčevu svjetlost na kadi.
  • Hladno negativno utječe na skladište kupke.
  • Trebalo bi biti uredno s mehanizmom za zatvaranje kako bi se izbjegli ogrebotine na koži.
  • Preporučuje se ispuniti kupku samo 2/3, kao i za ispuštanje vode samo odvod. Ako sipate vodu kroz stranu, onda ga možete oštetiti.
  • Ne možete koristiti mehanizam za zatvaranje za podizanje kupke.
  • Dopušteno je da se kupanje prevozi isključivo u presavijeni oblik, a vrijedi ga također pričvrstiti na kabelski svežanj ili uže.
  • Da biste očistili kupku možete koristiti samo posebne načine koji ga neće moći oštetiti.
  • Nemoguće je promijeniti dizajn kupke. Zabranjeno je izbušiti, izrezati ili vrtjeti vijke.

Dijete bi uvijek trebalo biti pod nadzorom roditelja kada se zauzima kupku.

Sklopiva kupka za novorođenčad

Sklopiva kupka za novorođenčad

Sklopiva kupka za novorođenčad

Uz dugotrajnu pohranu kupke u presavijenom obliku, njegov oblik može se malo promijeniti. Ali u samo nekoliko kupanja, kupka stječe svoj izvorni oblik.

Sklopiva kupka je prikladna za roditelje i sigurno za dijete kada se pridržavaju sigurnosnih uputa. U video ispod, možete vidjeti kako pravilno koristiti kupku za kupanje novorođenče.

Recenzije

Mnogi roditelji se zaustavljaju na kupnji skladišta kupke za novorođenče. Oni ostaju zadovoljni s ovim izborom, jer je proces kupanje dijete je lako, a beba je u punoj sigurnosti. Mommeies napominje da je čak i jedna ruka okupati dijete. Nakon kupanja, kupka se može staviti ispod kupaonice ili umivaonik, jer u zatvorenom obliku ima samo nekoliko centimetara širom.

Članak na temu: Kupaonica radio

Roditelji obratite pozornost na odvod. Neki modeli imaju uski čep, tako da ga prvo trebate prilagoditi da biste ga otvorili i zatvorili.

Neki sklopivi modeli kupelji imaju dno na napuhavanje ili položaj "slajda". Roditelji pokušavaju kupiti modele s različitim funkcijama kako bi se olakšao proces plivanja. Sklopiva kupke iako su skupe, ali vrijedi to. Glavna stvar je da je beba sigurno i uživa u kupanju.

Sklopiva kupka često kupuje putovanja, jer je vrlo lako uzeti s vama u vlak ili automobil. Čak i na vikendici, vaša će beba moći uživati ​​u udobnom kupanje.

Sklopiva kupka za novorođenčad

Recenzije popularnih modela

Babyton.

Ovaj model je dizajniran za kupanje dijete od rođenja do jedne godine. Zahvaljujući posebnom obliku, klinac će moći uzeti udoban položaj. Posebna značajka je kompaktnost u presavijeni. Samo jedan pokret i kupka spremni su za korištenje.

Sklopiva kupka za novorođenčad

Sklopiva kupka za novorođenčad

Babytonova kupka ima ravan dno, isušivanje za vodu, pouzdan mehanizam za pričvršćivanje u presavijeni. Ne može se staviti samo na bilo koje mjesto prikladno za vas, ali i objesiti na zid ako želite. Ova kupka je dizajnirana za dijete do 15 kg. U razgrađenom obliku ima dimenzije 81x46,6x22,5 cm, te u sklopljenom - 81x46.6x6,2 cm.

Babyton Sklopiva kadica stoji na četiri noge s premazom protiv klizanja. Da bi udobnost roditelja postoje dva depozita u kojima se može staviti sapun ili spužva. Plug odvoda obavlja dodatnu funkciju indikatora temperature vode. Dakle, ako je voda sigurna za kupanje, utikač će biti plavi. Ako temperatura vode prelazi dopuštenu temperaturu za kupanje, tada čep postaje bijela. Ovaj model može se kupiti za 1500 rubalja.

Sklopiva kupka za novorođenčad

Dječji akvarij

Dječja kada s njemačkog proizvođača dječji akvarij dizajniran je za ugodno kupanje bebe od rođenja do dvije godine. Pogodan je za uporabu čak iu ograničenim uvjetima. Kupka ima težinu samo jednog i pol kilograma, tako da ga možete uzeti na putovanje. Praktičan mehanizam preklapanja omogućuje brzo preklopku kupke.

Članak o toj temi: Kako napraviti fontanu u zemlji s vlastitim rukama (20 fotografija)

Sklopiva kupka za novorođenčad

Sklopiva kupka za novorođenčad

Za dodatnu udobnost proizvođač nudi laganu jezičak za napuhavanje koja je fiksirana uz rubove kupke. Također možete samostalno podesiti kut leđa. Ova kupka se može kupiti od 3500 do 4000 rubalja.

Sklopiva kupka za novorođenčad

Flexi kupka.

Ovaj model može koristiti za kupanje djece od rođenja do četiri godine. Izrađena je od plastike koja ne sadrži štetne tvari. Proizvođač je stvorio optimalnu ravnotežu između veličine i materijala kupke, tako da će trajati temperaturu vode dugo vremena. Prilikom punjenja vodom, postaje malo više.

Sklopiva kupka za novorođenčad

Sklopiva kupka za novorođenčad

Sklopiva kupka za novorođenčad

Dimenzije ovog modela su 66,5x38,9x23,8 cm.

Za kupanje novorođenčad, namijenjen je poseban klizač koji pouzdano popravlja kupanje kupke. Ovaj model ima težinu od samo 1,3 kg, tako da se može uzeti s njim na odmoru. U samo 2500 rubalja možete dati svoju bebu maksimalnu udobnost kada kupanje.

Sklopiva kupka za novorođenčad

Frobel

Kineski proizvođač robe za djecu Froebel nudi sklopivu kupku s duljinom od 85 cm. Stvoren je posebno za kupanje novorođenčad zbog idealnog oblika.

Dno kupelji ima svojstva protiv klizanja. Četiri sklopive noge su odgovorne za pouzdanu fiksaciju proizvoda tijekom rada. Zahvaljujući prikladnom preklapanju mehanizmu, dijete će moći uživati ​​u tretmanima vode izvan kuće.

Froebel kupka je izrađena od netoksične plastike i ima 3 kg vaganje. U prosjeku, cijena kupke je 2800 rubalja.

Sklopiva kupka za novorođenčad

Sklopiva kupka za novorođenčad

Čitaj više