Zidni mural s kamilicama

Anonim

U danu jeseni za gamiranje ili smrzavanje zimske večeri, kaminos će biti doveden u unutrašnjost vašeg apartmana ugodna zabilješka ljetne livade, a ljeti se svježi i svježina. Jedan pogledaj ovaj cvijet sa sunčanim sredinom podiže raspoloženje i zagrijava dušu! Nije ni čudo da su naše vrste Slavena počastili ga sa svetom biljkom i razbacane oko svojih domova kako bi zaštitili od zla čarobnjaštva.

Zidni mural s kamilicama

Što su oni?

Zidni murali s tratinčicama uspješno se uklapaju u dizajn bilo kojeg stana, mogu se dovršiti čak i takav ekstravagantan stil poput Hightec. Stroymarketi i dizajnerske tvrtke nude svojim klijentima najviše obeshrabrenijeg raspona fotografija slika:
  • Velika fotografija ili makro fotografiranje cvijeta (kroz snažno povećalo, svaki sklopiv na latice jasno razlikuje);
  • fotografiju jednu ili više tratinčica na stabljikama ili bez njih na dekorativnoj pozadini kontrasta, na primjer maslina, siva ili bijela;
  • Pogled na mnoge boje;
  • Panoramski krajolik ili livada kamilice, fotografirana pod kutom odozdo, kao da gledatelj leži na travi i gleda u nebo kroz cvijeće;
  • Buket divljih cvijeća (u vazi, u unutrašnjoj fotografiji, "nacrtani" desno na zidu);
  • Kutak vinjete iz cvijeća.

Flaralna ploča za fotografije razlikuje se u teksturi. Može biti konvencionalne sjajne i mat visoke kvalitete fotografija ispisane na platnu ili na tekstil, trodimenzionalni (3D) pozadine. Svi su valjani ili list, koji se mogu koristiti kao umjetničke reprodukcije.

Whammile Wallpaper u unutrašnjosti

Wildflowers su prilično neutralna i vrlo prijateljska zapleta za uređenje prostora. Najviše od svega, oni su prikladni za te sobe čiji je zadatak stvoriti raspoloženje. Njihova prirodna bijelo-žuta gama stvara osjećaj lakoće i proriznosti, osobito u kombinaciji s laganim namještajem. Oni će pomoći proširiti prostor male sobe i dodati ga svjetlo i zrak.

Članak o temi: Fliselin Wallpapers: njihovi prednosti i mane, kao i značajke

Zidni mural s kamilicama

Zidni mural s kamilicama

Zidni mural s kamilicama

Zidni mural s kamilicama

Sretan, nježan cvijeće, usred kojih sićušne sunce gorjelo, ukrasite svoj vrtić, dajte poseban šarm djevojke i zagrijali kuhinju sa svojim osmijehom. A ako ih ukrasite zid nasuprot ulaznim vratima u hodniku, učinit će da zaboravite na loše vrijeme i urbanu vrevu koju ste ostavili iza sebe.

Trebate zapamtiti! Glavno pravilo u korištenju bilo koje cvjetne pozadine zvuči ovako: "manji prostor, najmanji cvijeće na zidovima." Ali čak i ako je veličina boja pogodna za veličinu prostorije, svi zidovi nisu za pozadine s fotografijama. Inače ćete se osjećati unutar kovčega, sretan "veseo sisty"

Dnevna soba

Svježe i izvorno gledajući fotografiju tamafomice u dnevnom boravku. Oni oživljavaju unutrašnjost, donose ga miris solarne topline i dobrog raspoloženja. Buket poljajskim tratinčica je u stanju istopiti srce čak i najstrože ljepote - i na isti način na koji ta slatka cvijeća čine udoban i domaće asketske i nepretenciozan home namještaj:

  • Okrenite dnevni boravak u ljetnoj livadi, držeći kaminos na jedan zid, na susjedne zidove ili kroz perimetar prostorije;
  • Označite rekreacijsko područje, stavljajući mekani kutak fotografija cvijeća izbliza (makro fotografiranje cvjetnih glava ili cvijeća na stabljike, bukete na neutralnoj pozadini);
  • Ukrasite pojedine dijelove sobe - pojedinačne ploče u okvirima, vertikalnim ili vodoravnim panelima (slike mnogih malih boja i velikih buketa su prikladne za njih);
  • Ukrasite s kutom kamilica vinjete zida oko prozora, vrata, oko ogledala.

Panoramske pozadine u svijetlim bojama vizualno su se širili sobu, tako da izgledaju dobro u malim sobama. Pozadina s tratinčicama - dobar izbor za dnevne sobe na sjeveru, u kojem sunce rijetko vrši.

Spavaća soba

Zidni mural s kamilicama

Zidni mural s kamilicama

Zidni mural s kamilicama

Zidni mural s kamilicama

Prema legendi, kamilica štiti osobu ne samo od zla čarolije, već i od noćnih mora, tako da njegove slike nisu prikladne za spavaću sobu. A ako stavite pod jastuk ili na noćnu stolicu vrećice tkanine s šačicom sušenog kamilice, čarobni cvijet će vam dati mirni san

Članak na temu: Boja za krevet Učinite to sami: Proizvodnja nadstrešnice

Ali morate zapamtiti da je spavaća soba posebna soba. Njegova atmosfera trebala bi se opustiti nakon napornog dana i konfigurirati miran način, stvoriti osjećaj topline, udobnosti i sigurnosti. Stoga su pejzaži sa slika otvorenih prostora bolje da ga ne koriste.

  • Ako je mala, ne smijete lijepiti na njezin zid makro fotografije i fotografija cvijeća blizu-up.
  • Svijetle, kontrastne fotografije i fotografije s malim cvjetovima nisu prikladne za ovu sobu, od kojih "valovi u oči."

Najbolji izbor za spavaću sobu je fotografija pojedinih boja ili buketa na pastelni pozadini. Stavite ih iza leđa kreveta, a ako se želite diviti divlje cvijeće prije spavanja - na bilo kojem slobodnom zidu. Okružite prozor cvjetne vinjete, vrata ili pokrenite vertikalne ploče pokraj njih.

Dječja i "djevica"

Snježno bijelo cvijeće s sočnom žutom sredinom kao da su došli sa stranice dječjih bajki ili iz crtanih ekrana, tako su često ukrasili djecu. U unutrašnjosti djece možete koristiti sve vrste fotografija kamilice i širok raspon slika. Većina beba poput:

  • Flower makro fotografije na kojima svijetli leptir ili bubama;
  • Panoramska fotografija livada kamilice na cijeloj visini slobodnog zida, osobito donji pogled. Stavite zeleni kat koji pokriva s dugim hrpom na podu.

Zidni mural s kamilicama

Zidni mural s kamilicama

Zidni mural s kamilicama

Zidni mural s kamilicama

Uspješno izgleda pozadinu tratinčica na zidu mlade djevojke ili tinejdžerske djevojke. Uostalom, ovi cvjetovi su povezani s čistoćom, skromnošću, vedrim, otvorenim pogledom na svijet. Ali u ovoj sobi glavna stvar nije pretjerivanje.

Usput! Za razliku od djece djece, u kojima možete Holigan, kao što je htjela, u sobi, djevojke ne smiju držati sve zidove s cvijećem. Bolje ih je držati kao sliku jednog zida, dodati cvjetni pribor u dizajn sobe ili ukrasiti zid vinjeta oko zrcala i prozora.

Kuhinja

Za kuhinju, cvjetna tapeta je savršena! I naravno, na zidovima "obiteljske" sobe, ne svečane ruže ili egzotične orhideje najbolje gledaju na zidove vrlo "obiteljske" sobe i mirisne, domaće cvijeće polja. Dizajneri savjetuju da ih stavite iznad stola za objedovanje ili na susjedne zidove u blizini kuhinjskog kuta, ali mogu biti uređeni i mjesta između ormarića ili zidova između donjeg dijela i stola.

  • Little kruti od kamilice bit će obojena sunčevom svjetlom i svježim zrakom u malu ili zamračenu kuhinju, au prostranoj blagovaonici će biti dopušteno naglasiti rekreaciju i prostore za kuhanje.
  • 3D Wallpaper Wallpaper s daisy slike može se koristiti kao zaštitna pregača preko peći, sudopera ili radnog područja. Ovaj zidni poklopac je vrlo čvrsto, ne boji se vlage, topline i mehaničkih oštećenja.
  • Zidne muralne tratinčice savršeno se uklapaju u "rustikalni stil". Jednako su dobro u kombinaciji s izuzetnim, pod rođenim hrastovim namještajem, buffetima i ukrasnim stropnim gredama pod drevnim, a modernim kuhinjskim slušalicama svjetlosnih i tamnih nijansi.
  • High-tech stil će izgledati vrlo svježe i neobično ako uđete u crno-bijele blizu slike tratinčica.

Članak na temu: Gipsani kamen i njegova proizvodnja vlastitim rukama

Unutrašnjost se može nadopuniti dekorativnom priborom s folklornim motivima. Može biti glinena jela, vezeni dekorativni ručnik, smetnje suhih cvjetova, zavjese u seoskom stilu. U strogom interijeru, cvijeće na pozadini može se ostaviti jedini svijetli detalj postavljanjem kuhinje u toplo pastelno ili sočno "povrće" boje.

Zidni mural s kamilicama

Zidni mural s kamilicama

Zidni mural s kamilicama

Zidni mural s kamilicama

Zidni mural s kamilicama

Zidni mural s kamilicama

Zidni mural s kamilicama

Zidni mural s kamilicama

Čitaj više