Od pranja vanjskih pločica nakon popravka: pločica na podu, prajmer za porculanski kamen, čišćenje i kako se pere

Anonim

Od pranja vanjskih pločica nakon popravka: pločica na podu, prajmer za porculanski kamen, čišćenje i kako se pere

Brzo i jednostavno pranje podne pločice nakon popravka je jednostavan ako se upoznate s savjetom stručnjaka u sastavu podnih pločica obično su gline, pijesak i aluminosilicikli. Smjesa je oblikovana i spaljena. Pucanje je jednokratno i dvostruko s različitim temperaturnim režimom, pečenje može biti s primjenom glazure ili bez glazure. Kvaliteta sirovina i metoda isparenja određuje vrstu keramičke pločice i njegovu površinu. Ovisno o metodi proizvodnje, sastava i površine, svaka vrsta pločica zahtijeva individualni pristup čistim i skrbi. Dakle, što je pranje podne pločice nakon popravka? Pitanje je jednostavno, a odgovor podrazumijeva prisutnost nekog znanja o površini keramičke pločice, te o sredstvima koji se mogu primijeniti.

Od crijep za pranje kvalitete nakon popravka

Keramičke pločice ili samo pločica u suvremenoj unutrašnjosti prostora, neophodan materijal, jer Praktični, udoban u čišćenju i lijepom, daje sobi potpuni ured. Jedina stvar koja može jako žaliti je kontaminacija pločica nakon popravka.

U keramičkim pločicama, površina može biti ne-polirana, polumjerna, polirana, reljefana i ostakljena.

Ovisno o sirovini, površina može reagirati na kemijski sastav tretirane površine i može biti ravnodušno prema djelovanju agresivnih sredstava. Clinker pločice su formulirane ekstruzijom ili mokar metodom, a zatim se na visokim temperaturama koristi duga pečenja. Porculanski Stonewares proizvode polusuhu metodu i baš kao i klinker pločice, porculanski kamen je spaljen na visokim temperaturama. Ove vrste univerzalne koristi pločice i široko rasprostranjene uporabe, oni su obloženi ecadama, položenim na pod, na zidovima u domovima i apartmanima, koriste se u dizajnu krajobraza itd.

Članak o toj temi: Uzorak balkona popravak

Od pranja vanjskih pločica nakon popravka: pločica na podu, prajmer za porculanski kamen, čišćenje i kako se pere

Kvalitativno pranje pločice nakon popravka pomoću samoprocjene i kupljenog morta

Nakon popravka, nažalost, pločica je kontaminirana, a zagađenje je takva da uobičajena voda sapuna nije oprana. Ponekad je pitanje vrlo oštro, nego oprati pločicu nakon popravka?

Metode čišćenja pločica:

  1. Zamrznuta ljepljiva otopina navlažena je vodom u kojoj se octa ili amonijak otopi, zatim se koriste mehanički napori koristeći bilo koju opremu za zrenje, kao što je lopatica, strugač, odvijač, itd. Ili koristite kemikalije na bazi otapala.
  2. Apsorbirani premaz se ispere posebnim sredstvima, koji sadrži otapala, aceton ili se može koristiti svježim temeljem, a zatim samo uzeti u obzir komunalne alate.
  3. Ako je pločica kontaminirana cementnom ždrijebom, vapnom ili žbukom, može se jednostavno isprati vodom, ali za epoksid borbe će morati kupiti posebno epoksidno otapalo.
  4. Građevinska prašina, kit se prvo može ukloniti suhom krpom, usisivačem, a zatim se predlaže da se ispere sa samo vode ili otopinom sapuna, vodom s limunom, octom ili staklom za pranje stakla.
  5. Silikonski brtvilo ili boja očišćena je mehaničkim metodom ili upotrebom otapala na bazi acetona ili bijelog duha.

Uspješno čišćenje pločica nabora iz ispravne definicije vrste kontaminacije, površinski sloj samog pločice i upotrebu odgovarajućih sredstava, ali najbolje sredstvo za čišćenje svih vrsta pločica bit će zaštićena prije popravka ili pravovremenog čišćenja onečišćenje.

Pločica na podu: od pranja nakon popravka

Međutim, keramičke pločice, vrlo izdržljiva završna obrada, otporna na učinak agresivnih kemijskih rješenja, zahtijeva pažljivu vezu. Čak i ako su svi vidljivi zagađivači bili obrišeni prilikom polaganja keramičke pločice, ipak, spolna pločica mora, prije svega očistiti od čestica prašine i vidljive prljavštine, testirati na njemu, a zatim isprati sapunom Voda, dodajte octu na njega, limunsku kiselinu ili amonijak alkohol.

Članak o temi: Standardne veličine balkonskih vrata

Od pranja vanjskih pločica nakon popravka: pločica na podu, prajmer za porculanski kamen, čišćenje i kako se pere

Da biste pratili podne pločice, možete koristiti nekoliko sredstava, uključujući tekućinu za pranje vode, klorovodičnu kiselinu ili tekućinu za čišćenje stakla

Keramička pločica se može očistiti primjenom sljedećeg džempera:

  • Tekućine za pranje kupaonica, razmazivanje mrlja u nekoliko metoda u slojevima;
  • Prividna sol se odnosi na zagađenje i navlažite vodom;
  • Sol 5% kiselina;
  • Tekućina za čišćenje naočala prskanja na mrlje;
  • Zubni prah se nanosi na mrlju, mokra i gube krutu četku.

Ako je kontaminacija značajna, onda morate koristiti sredstvo za čišćenje, nakon čitanja uputa za uporabu. Ali, ako je pokušao sve, to ne bi pratilo pločicu, onda ćete morati kupiti poseban lijek za određenu vrstu onečišćenja, a ostaci se isperu s kupljenim lijekom iz mjesta.

Kako i od pranja prajmera s porculanskim kamenama

Ako je porculanska pločica zamrljana s početnikom, a bilo je neugodnih bijelih razvoda od njega, može se očistiti sredstvom za kućanske kemikalije koje imaju kiselinu u njihovom sastavu.

Glavni objekti mogu biti deterdženti za kupaonice.

Ako se ponovno pojavilo razvodi nakon sušenja, potrebno je primijeniti kupku za pranje kupaonica, pokriti s vlažnom krpom i dati mock na sat vremena, a zatim pažljivo je pažljivo izgubljen s krutom četkom ili ispiranjem, a zatim isprati čistim vode i brzo obrišite kontaminaciju.

Od pranja vanjskih pločica nakon popravka: pločica na podu, prajmer za porculanski kamen, čišćenje i kako se pere

Jednostavno je i dovoljno brzo oprati prajmer s porculanskim kamenim softverom pomoću poslanih deterdženata.

Oči, osušeni temelj je teško pasti od porculanskog kamena, preporučuje se kada se provodi popravak, poštujte sljedeće mjere opreza:

  • Pokriti polietilenskim filmom ili drugim zaštitnim materijalom od porculanskog kamena;
  • Obrišite onečišćenje odmah, kao što su se pojavili, ne dopuštaju im da ih apsorbiraju i osuše.
  • Ako je površina pločice nesoljena ili napola polirana, potrebna je posebna zaštita.

Potrebno je primijeniti lijek na pločici porculanskog kamena, kruti spužva da ga trlja preko površine, a zatim isperite čistom vodom. Budite oprezni na keramičke pločice, a onda ga ne morate oprati sa svim vrstama kemikalija.

Članak na temu: Morid za drvo: Boje na bazi vode, bijele s vlastitim rukama, foto uljem i izblijedjele hrast, toniranje

Elementi za čišćenje pločica nakon popravka

Čim se popravak završi, potrebno je sve staviti u red, posebno u čišćenju, nalazi se pločica, koja je stavljena u prostorije, i na podu i na zidovima. Pločica mat pločica očišćena sredstvima koja ne bi trebala sadržavati organske kiseline i masti, jer mogu uništiti gornji sloj pločica, jer Njezina površina je porozna. Da biste očistili sjajnu pločicu, ne koristite soda i kućanski sapun, metalne četke ili pranje.

Od pranja vanjskih pločica nakon popravka: pločica na podu, prajmer za porculanski kamen, čišćenje i kako se pere

Ako trebate oprati pločicu nakon popravka, onda prvo trebate pripremiti deterdžente i posebne rukavice kako ne biste oštetili kožu ruku

Nakon završetka popravka, pažljivo je potrebno provjeriti ta mjesta koja mogu biti najviše kontaminirana:

  • Površinu u blizini šava;
  • Razvedeni cement preko cijele površine pločice;
  • Bijele mrlje od prajmera.

Ako je strojna ulja, caklina ili smola stigla na pločicu, tragove od gume, svijeća, tada se mogu ukloniti nitro-otapalom, acetonom ili turbidarom. Obične životinje ili biljna ulja mogu se isperiti kaustičnom sodom.

Tinta, vapno, hrđa, komadići cementa i ljepila mogu se ukloniti iz keramičkih pločica s kiselinama s kiselinama, na primjer, klorovodičnoj, oksalno itd.

Rješenja: Kako ispirati podne pločice nakon popravka (video)

Da biste očistili bilo koju vrstu pločica, ne preporučuje se korištenje abrazivnih proizvoda za čišćenje, jer Abrazivne čestice uništavaju gornji sloj keramičkih pločica. Vodite brigu o svojoj pločici, pažljivo pobrinite se za nju, i ona će vas dugo oduševiti svojim prekrasnim pogledom.

Čitaj više