Prozirna kupka

Anonim

Prozirna kupka

Nakon što je uronio u povijest europskih država, počinjete shvaćati sve "čari" prebivališta u 21. stoljeću. Cijelo kraljevsko dvorište Francuske i mnoge druge europske države, imala je slabu ideju o osobnoj higijeni, unatoč cijelom luksuzu i pompousnosti "velikog stila" Versaille od Epoch 14. Pranje vlastitog tijela. Courio Posebnosti su proizvedeni samo najistaknutijim slučajevima, na primjer, prije vjenčanja. Danas, ovaj dnevni ritual često ne nosi samo higijenski, nego i estetski karakter. Zato su moderni dizajneri stalno u potrazi za izvornim idejama za stvaranje pojedinačnog interijera kupaonice.

Jedan od posljednjih trendova novog tisućljeća je apsolutno transparentna krivotvorena staklena kupelj koja izgleda potpuno neobično u usporedbi s uobičajenim lijevanim željezom i akrilnim kupkama. Ovaj jedinstveni predmet unutrašnjosti čini kupaonicu, na neki način, futuristički i savršeno poseban. Ali, kako kažu, svaka medalja ima dvije strane. Razmotrite sve prednosti i mane ovog dizajnera.

Prozirna kupka

prednosti

Kada voda ispunjava kupelj transparentnu sa svih strana, osjećaj je stvoren, kao da se površina vode samostalno oboji u zraku. U ovom slučaju, "wow-efekt!" Vi ste zajamčeni. Sličan spektakl obuhvaća duh i uzbuđuje maštu. Opustite se i estetski užitak - dvije bitne komponente transparentnog stjecanja. Između ostalog, transparentna kupka drži temperaturu u njemu jako dugo. Dovoljno je zapamtiti čašu kuhanog čaja u vlaku. Uvijek se poslužuje u transparentnom grobnom staklu i čini se, nikad se ne hladi. Staklene kupke nisu strašna korozija, tako da njihova trajnost također nema sumnje. Snaga kalenskih stakla je teško precijeniti, jer se njegova debljina varira od 10 mm i iznad.

Članak na temu: Sheme križanja autorskih prava: besplatni portal, preuzimanje set, 2 djela velikih veličina, popularan

Osim apsolutno prozirnih kupki, možete pronaći i više transparentni modeli, a s prozirnom pločom.

Prozirna kupka

Prozirna kupka

Prozirna kupka

Smještaj

Takav neovisni dio interijera, preporučuje se da se nalazi u središtu organiziranog prostora. Očito, takva ekstravagantna stavka ne odgovara maloj kupaonici.

Ako je područje ispunjenog prostora manji od 8-10 m2. M. vrijedi tražeći alternativne opcije. To uključuje kombinirane kupke.

Prozirna kupka

Prozirna kupka

Prozirna kupka

Pogleda

Kombinirane kupke mogu imati transparentne bočne umetke, jedan ili više. Proizvođači nude široku paletu opcija. Ponekad, okrugli ili kvadratni bočni prozori nalikuju okviri podvodnih brodova, koji je ludo poput djece. Takva kupka može se sigurno staviti u kut (ako je to kutna verzija) ili pritisnite bočni zid sobe i, uzimanje kupke, u isto vrijeme uživajte u izvornom dizajnu.

Prozirna kupka

Raspon modela kombiniranih proizvoda uključuje različite geometrijske uniforme. Možete kupiti polukružni, ovalni, pravokutni, blago zaobljeni oblik i druge opcije za kupanje na temelju osobnih preferencija. Transparentni umetci u njima vjerojatno će biti izrađeni od akrila, što će značajno spasiti obiteljski proračun. Često su opremljeni pozadinskim osvjetljenjem, prijemnikom ili uređajima za masažu. Cijena takvog modela počinje od tisuću dolara. Za usporedbu, minimalni trošak lude staklene kupelji premašuje tu brojku od pet ili više puta. Još je skuplje od kupelji od vitraža. Najčešće se takvi modeli proizvode individualnim redoslijedom.

Prozirna kupka

Prozirna kupka

Prozirna kupka savršeno je pogodna za minimalizam ili ljubitelje visoke tehnologije. Iako postoje i druge mogućnosti unutarnjih poslova gdje ga možete koristiti. Na primjer, futuristički smjerovi ili moderni stil. Ljubitelji bizarnog baroka ili rafinirane rokoko kupke jedva izrađene od stakla.

Minusi

Sumiranjem, od minusa transparentne kupelji možete dodijeliti visoku cijenu, kao i potrebu za ovom temom interijera u velikom prostoru. Između ostalog, ne svaki smjer stilista će podnijeti takav dizajner. Iako su svi ti minusi relativni.

Članak o temi: kit zidova u kupaonici - od sorti kit do procesa usklađivanja zidova s ​​vlastitim rukama

Prozirna kupka

Kombinacija s prozirnim umivaonikom

Ako je transparentna kupka vitalna za vas iz bilo kakvih razmatranja, ima smisla udovoljiti ravnoteži u ukrašavanju ostatka prostora prostorije. Nemojte preopteretiti sobu s nepotrebnim elementima dekor. Podrška ukupnom konceptu kupaonice pomoći će transparentnom staklenom sudoperu, izveden u identičnom konceptu.

Transparentni modeli ljuske danas uživaju posebnu potražnju zbog dojma svjetlosti i proriznosti. Prozirni slučaj ljuske izgleda sjajno, jer je voda sa staklom drago u ostatku prostora, odražavajući svjetlo.

Prozirna kupka

Prozirna kupka

Prozirna kupka

Izvorni dizajn: Bath Menzurka

Neki dizajneri uspijevaju utjeloviti svoje dvosmislene humanističke ideje u ovom vitalnom stavku interijera. Na primjer, baby-menzurka iz belgijskog dizajnera Flor de Crombrugghe (Flore de Crombrugg), koji je još uvijek u fazi koncepta. Ideja o ovoj kupki je da se na njega primjenjuje posebna oznaka. To ukazuje na količinu punjenja kupke vodom, ali ne u litarima, ali u bocama. Na primjer, ocjenjivana skala označena 10 znači da su uključene 10 plastičnih boca vode. Ovaj koncept, prema dizajnerovom planu, obratit će pozornost na čovječanstvo na rasipno zlostavljanje slatke vode, čije su rezerve na planeti premale.

Prozirna kupka

Njega kupaonice ovisi o njegovom materijalu. Pročitajte brigu o staklenim kupkama u drugom članku.

U svakom slučaju, uzeti vode tretmani u estetski pravilno organizirani prostor kupaonice je uvijek mnogo ugodnije i zabavnije!

Prozirna kupka

Čitaj više