Kako stvoriti modernu kuhinju dizajn od 20 m2 u vlastitim rukama?

Anonim

Zanimljiv dizajn nalazi se kombiniranje kuhinjske dnevni boravak. , Prije toga, to je bila norma samo na Zapadu. Sada je postao moderan i od nas. Ponekad ova tehnika postaje jedini izlaz ako je kuhinjska soba ugodna, ali mala. Dizajn kuhinja dnevnog boravka male veličine, samo 20 četvornih metara, rješava ne samo problem malog područja, već i niz estetskih zadataka.

Kako stvoriti modernu kuhinju dizajn od 20 m2 u vlastitim rukama?

Kombinirajući kuhinju i dnevni boravak ne samo da povećava područje, već i stvara izvorni interijer apartmana.

Prednosti jednog dnevnog boravka Kuhinja prostor u kući

  1. Redukcija omogućuje povećanje područja male veličine stana, stvaranje udobnosti i udobnosti.
  2. Možete stvoriti trendy interijera. Kuhinjski dizajn može biti moderan i originalan.
  3. Pogodno je organizirati razne proslave i ručkove.
  4. Kuhanjem hrane u dnevnom boravku kuhinja, domaćica može gledati na malu djecu bez napuštanja hodnika.

Nedostaci kombinirane dnevne sobe kuhinje

Kako stvoriti modernu kuhinju dizajn od 20 m2 u vlastitim rukama?

Moguće je razdvojiti zone pomoću drugog podova.

  1. Kuhinja je bučno mjesto, kao i mnogi kuhinjski aparati ovdje. Stoga buka radnog hladnjaka, nape mogu ometati članove obitelji koji počivaju u području dvorane.
  2. Dominiraju sve vrste mirisa hrane. Stoga morate koristiti snažan ekstrakt i klizne particije tako da arome iz kuhinje ne prodire u hodnik. Potrebno je posebno pažljivo pobrinuti da se brine o čistoći kuhinje, inače će prljavština prodrijeti u hodnik.
  3. Teško je kombinirati prostorije ako imaju izduženi oblik.

Dizajn kombinirane kuhinje dnevni boravak 20 m2

  1. Prije svega, morate legalizirati demontažu zida. Postoje mnogi uvjeti koji, prema ruskom zakonodavstvu, moraju se uzeti u obzir pri provođenju dvorane za reorganizaciju.
  2. Kada obavljate demontažu, morate zapamtiti: sada će biti jedan prostor. Stoga, u projektu, kuhinja bi trebao imati rješenje za jedan stil.
Članak o toj temi: Korištenje laminata za kosina ulaznih vrata

Metode zoniranja

Vizualno razdvajanje prostora dnevne sobe dobra je dizajnerska recepcija. Vrlo je važno uskladiti s omjerima u unutrašnjosti. Popularni načini vizualne razlike prostora za nezavisne zone dnevnog boravka i spavaće sobe 20 m² dizajneri smatraju sljedeće:

Kako stvoriti modernu kuhinju dizajn od 20 m2 u vlastitim rukama?

Bar stalak nije samo moderan komad namještaja, već i sredstvo za odvajanje zona u sobi.

  1. Uspostavite namještaj stavke tako da je radna granica kuhinjske zone jasno označena pomoću masovnog bar brojača ili drugih unutarnjih stavki. Bar rack uvijek izgleda moderno. To je obično prezentabilni statički uređaj za gipsano ploču s stolom koji ima dekorativni premaz. Stolne police mogu se koristiti kao stol za objedovanje. Druga opcija može biti u susjedstvu stalak za stolni objedovanje.
  2. Vrlo prikladno za zoniranje svjetlosnih regala. Ova modna fokus u unutrašnjosti je zaokružena, sklona, ​​asimetrična, s dekorativnim osvjetljenjem.
  3. Koristite za zid ukras, strop, podne materijale s uzorcima kontrasta, shema boja, tekstura. Svako područje ima vlastitu boju i hlad. Speed ​​će biti dizajn kuhinje s dubokim, zasićenim bojama. U unutrašnjosti dnevne sobe su relevantni tonovi. U ovoj zoni, ukras sobe može se izvesti pomoću neutralnih boja s nijansama smeđe ili sive gama.
  4. Uspostaviti drugu vrstu rasvjete u dnevnom boravku i kuhinjskom području. Dizajn dnevnog boravka treba dobro razmisliti da stvori kompetentno osvjetljenje sobe. Opća zona je bolja osvijetliti luksuzne suspendirane svjetiljke, lustere i radno područje kuhinje - uz pomoć ukrasnih elegantnih točnih izvora raspršenog svjetla. To se fokusira unutrašnjost dnevnog boravka u kombinaciji s kuhinjom. Pa, ako će u kuhinji biti puno prirodnog svjetla u kuhinji u popodnevnim satima.
  5. Instalirajte lučne odlomke, stropove s više razina i podove.
  6. Klasična opcija je stacionarne plastične particije. Najlakši i najučinkovitiji način za transformaciju prostora je stvaranje putne particije. Ovi lagani dizajni su podignuti iz drva, stakla, plastike. Dizajn dnevnog boravka uvijek izgleda luksuzno s tako particijom. Može se izvaditi s otvorenim uzorom, kliznim, s ugrađenim akvarij, mat, s vitražnim staklenim prozorom.
  7. Mobilna particija je prikladna u unutrašnjosti kuće koju se može ukloniti ili instalirati. To su zaslon, ekrani od tkanine, kože, stakla, metala, drva.
  8. Praktična pregrada u dnevnom boravku od 20 m2, koja se može lako i brzo očistiti. Trebalo bi biti ne samo lako, već i pouzdano fiksno kako bi zadržala težinu bilo kojeg dodatka: figurice, police, slike. Izgleda vrlo elegantno u dnevnoj sobi od 20 četvornih metara m izgleda kao mapa s višestrukim prozorima.

Članak na temu: Kako staviti mrežu za komarce na plastični prozor: Praktični savjeti

Kuhinjski dizajn: Odaberite namještaj stavke

Kako stvoriti modernu kuhinju dizajn od 20 m2 u vlastitim rukama?

U dnevnoj sobi u kombinaciji s kuhinjom, boja namještaja treba biti harmonija i odjek.

  1. Kuhinjski setovi moraju uštedjeti jedan stil sobe. To se može postići odabirom različitih nijansi jedne boje. U maloj sobi je prikladan za kut namještaj, koji oslobađa slobodniji prostor.
  2. Kuhinjski aparati moraju biti maskirani što je više moguće kako bi se stvorio estetski skladan interijer.
  3. Posebni računalni programi mogu se koristiti za stvaranje dizajna dnevnog boravka i smještaja namještaja Skica u kuhinji. To će pružiti priliku vidjeti kako će kombinirana soba izgledati, da li će biti udoban, estetski, funkcionalan.
  4. Sljedeći korak bit će kupnja namještaja. Može se naručiti, kupljene u trgovini, učiniti ga sami. Najbolje je kupiti kuhinjski set.

Kako odabrati namještaj:

Kako stvoriti modernu kuhinju dizajn od 20 m2 u vlastitim rukama?

Mogućnosti za postavljanje namještaja u dnevni boravak s kuhinjom.

  1. Dizajn dnevnog boravka od 20 kvadratnih metara bit će izvorni predmet ispravnog rješenja za instalacijski problem namještaja. Mora se skladno odabrati rješavanje zadatka odvajanja prostorije na funkcionalne zone.
  2. Namještaj stavke treba odabrati na takav način da koristi prostor prostorije ekonomski i da bi ga prikladno pripremiti hranu.
  3. Da biste to učinili, možete koristiti montirane i podne police, ormare.
  4. Radna površina pultopa mora biti izdržljiva i udobna. Najviše od svega, umjetni kamen je pogodan za nju. Izgleda estetsko, izdržljivo, dobro pere.
  5. Praktično rješenje u maloj kuhinji bit će stol za transformator ili stol za knjige. Najjednostavnije i ergonomsko rješenje bit će sklopivi tablica. Možete napraviti konzolu koja se pretvara u dugačak stol kada gosti u mnogim gostima.
  6. Riješite zadatak spašavanja prostora pomaže u kutnom kauču s punjenjem izvlačenja, omogućuje napuštanje stjecanja stolica i pogodan je za bilo koji namještaj.
  7. Ako se koriste stolice, mogu se ukloniti u nišu ispod stolne ploče kada gosti idu.

Stvorite spektakularan i moderan dizajn kuhinje dnevni boravak sa svojim vlastitim rukama sila svima ako postoji velika želja.

Svijetle fantazije i svježe ideje postat će izvor inspiracije domaćeg majstora za pravu organizaciju kuhinjskog prostora i 20 m2 spavaće sobe.

Članak o toj temi: Zvučna izolacija među-kata drvenih podova - izbor materijala i metode uređaja

Čitaj više