Male stvari za ukrašavanje interijera vlastitim rukama

Anonim

Svatko voli ukrasiti vaš dom, učiniti ga ugodnim i ugodnim. Udobnost u kući stvara sve vrste ugodnih sitnica koje dizajneri kuće radije stvaraju vlastite ruke.

Male stvari za ukrašavanje interijera vlastitim rukama

Figurice, predmeti posuđe, suveniri i zbirke savršeni su za dizajn interijera.

Drugi život starog kovčega

Izrada raznih malih stvari za unutrašnjost vlastitim rukama je uvijek ugodna i zanimljiva. Možete koristiti sve što je pri ruci. Ako je kuća susrela gosti, onda se originalni bar izrađen od starog kovčega može lako iznenaditi.

Da bi takav dizajn bio potreban:

Male stvari za ukrašavanje interijera vlastitim rukama

Da biste napravili takav dizajn, trebat će vam: kofer, rulet, škare, tapacijska tkanina, vidio.

  1. Kofer.
  2. Rulet.
  3. Štitnik namještaja.
  4. Pila.
  5. Zgrada Stapler.
  6. Gusta traka.
  7. Tkanina za presvlake.
  8. Škare.

Da bi takav bar u unutrašnjosti, kovčeg treba odabrati s okvirom drvenih dasaka. Da biste opremili police bar, potrebno je mjeriti unutarnji dio s mjerom trake i izrezati štitnik namještaja segmenti odgovarajućih veličina. Na tim mjestima gdje će dotaknuti okvire okvira, morate napraviti rezove. To će omogućiti da police čvrsto "sjesti" iznutra. Budući da će svi elementi biti prekriveni tkaninom, kada pijete, morate napraviti dionicu koja odgovara debljini tkiva.

Završene police umetaju unutra kako bi bili sigurni da su dobro usidreni s okvirom. Da bi kovčeg pokrivao u otvorenom obliku, potrebno je izrezati segmente željene veličine iz guste trake i osigurati ih na drvenim daske. Duljina segmenata treba odgovarati udaljenosti između poklopca i baze kofera u opisanom obliku.

Duboki dio kofera u kojem će se u budućnosti instalirati boce i naočale, morate ukrasiti krpom. Za to će odgovarati bilo koje gusto tkivo ili umjetno krzno. Tkanina treba odabrati tako da se budućnost ne izdvaja od raspona boja interijera. Njegov rub mora biti doveo oko 10 mm i osigurao klamericu. Pokretanje presvlake je bolje od sredine, postupno se kreće prema uglovima. U kutovima je odrezao višak tkanine i okrenuo rub, konsolidant.

Članak o temi: Topli kat u kadi od štednjaka: Učinite to sami, shemu

Male stvari za ukrašavanje interijera vlastitim rukama

Stablo u dizajnu interijera nikada ne izlazi iz mode.

Tada buduće police rezaju. Potrebno je popraviti s oštricom s druge strane da će biti usmjerena na zidove i dno kovčega. Pripremljeni detalji presavijeni pod pravim kutom i međusobno kombiniraju samoizvladi.

Da bi obilježili mjesta pričvršćivača polica do kostura kovčega, trebali bi se ponovno zalijepiti unutra. S vanjske strane kako bi napravili markere na onim mjestima gdje će se pričvrstiti vrh horizontalne police i dno vertikalne. Na tim mjestima, burite zidove kovčega i pričvrstite police uz pomoć samodostatnosti. Na poklopcu kovčega, potrebno je organizirati bočne zidove tkaninom. Da biste to učinili, izrežite iz trake tkanine željene širine i, izlažući gornji rub, osigurajte klamericu.

Poklopac kovčega postat će improvizirana "tablica" na kojoj možete miješati koktele. Iz kartona morate izrezati pravokutnik, od kojih veličina odgovara veličini unutarnje strane poklopca i stavite ga unutra. Možete ukrasiti poklopac od recepata koktela izrezanih iz starih trupaca ili drugih naljepnica. Takav će bar postati pravi unutarnji ukras ne samo u kuhinji, nego i dnevnom boravku.

Ideje u unutrašnjosti stabala u unutrašnjosti

Najpovoljniji, elegantan i lijepi materijal za unutarnji dekor to učiniti sami - grane drveća i grmlja.

Njihovi oblici, prirodni zavoj i grananje, lijepa boja i izvrsna fleksibilnost idealni su za stvaranje prekrasnih malih stvari za ukrašavanje kuće, čine ga ugodnijim i toplijem.

Sve male stvari u unutrašnjosti mogu biti moždani udar, koji će naglasiti njegovu individualnost. Čak i ako su te male stvari izrađene od najjednostavnijih materijala, na primjer, od suhog pljuvanja.

Da biste stvorili sastav, trebat će vam kit čizme ili drugo slično drvo. Materijal je bolji žetvu od kraja kolovoza i prije početka listopada, sve dok kretanje sokova nije počeo. Prvo, grane su očišćene od lišća i kora. Zatim uredno savijati i preklopiti u tavu. Dvaput šipke trebaju kuhati najmanje 2 sata. Nakon toga su ohlađeni u hladnoj vodi i okreću se oko bilo kakve okrugle površine. Da biste to učinili, možete koristiti nogu stolice, cijevi iz usisivača ili drugu sličnu stavku. Dakle, dizajn nije slomljen, može se popraviti sa škotskim ili jednostavnim užetom. Veličina "kovrča" na šipki ovisi o tome koliko će se čvrsto pričvrstiti. U tom položaju, radni komad mora biti najmanje 48 sati.

Članak o toj temi: Kako napraviti vanjsku svjetiljku učiniti sami

Kada su gredici suhi, mogu se ukloniti i sastojati od njih različiti pripravci koji će postati izvrstan unutarnji ukras.

Ne samo tanki obris može se koristiti za unutarnji dekor, ali i druge dijelove drveća: grane, dijelovi debla, kora. Od običnih grana, možete napraviti zanimljivo dekorativno stubište, koje će ukrasiti zid u hodniku ili djeci. Može se ostaviti u iskonskom obliku ili ukrasite različitim bojama ili segmentima tkanine u kaotičnom redoslijedu. Prije uređenja, sve grane moraju biti očišćene od kore i tlu s brusnim papirom.

Iz uobičajene grane možete napraviti zanimljivu uzglavlje za krevet. Podružnica, položena između pričvršćivača obične police, postat će teško dodatnoj lokaciji različitih sitnica, ali i zanimljiv moždani udar u unutrašnjosti, posebno uređenoj u eko-stilu.

Nezavisni vješalica može biti izrađena od debele grane. Može biti sadržan bilo gdje u kući. Od duge ravne crte ili prtljažnik mladog stabla, možete napraviti rukohvat za stepenice u seoskoj kući. Da biste to učinili, odaberite granu bez kuja i drugih nedostataka, pažljivo čistite i poliranje. Gotova rukohvat je pokrivena lakom.

Jedna rukohvata ne može biti ograničena i potpuno sve ograde iz segmenata cijevi i malih grana. Posebno organski, takvo stubište će izgledati u drvenoj kući.

Čitaj više