Pavtura za parket: PUTTAIL i PARBY PARKET, kako staviti pod, lakirati i squabble s vlastitim rukama

Anonim

Pavtura za parket: PUTTAIL i PARBY PARKET, kako staviti pod, lakirati i squabble s vlastitim rukama

Paket za parket koristi se za uklanjanje svih nepovoljnih vrsta parketa na podu i njegove funkcionalne kvalitete ovise o tome koliko će se promatrati sva pravila za polaganje i skrb. Promjena temperatura, vlažnost u procesu instalacije, sve to može dovesti do pukotina. To je zbog činjenice da stablo ima imovinu suho i usko, au slučaju visoke temperature, naprotiv, nabubri i povećavaju. Sve te promjene krši integritet parketa. Da biste eliminirali ove nedostatke primijenite kit za parket.

Putt za parket: Savjeti za rad

Smatra se da je kit jedna od najjeftinjih i jednostavnih tehnologija za popravak drvenih podova. Ova se metoda primjenjuje duže vrijeme u radu s parketom. Kada radite s ovim materijalom postoji određena pozitivna strana, to je minimalno rastavljanje poda. Ali možemo reći da svi ne koriste kit, jer će se vrlo dugo osušiti, može se smatrati manama.

Prije početka rada stručnjaci savjetuju sljedeće. Da bi vaš seks bio gladak i nije imao mane, horizontalno je potrebno kucati plaže-svjetionice, a između njih će biti ispunjen mješavinom, osnovom od kojih obuhvaća PVA i ljepilo za piljevinu.

Pavtura za parket: PUTTAIL i PARBY PARKET, kako staviti pod, lakirati i squabble s vlastitim rukama

Prije početka stavljate pod, morate pripremiti osnovu

Za dobar krajnji rezultat, trebali biste se upoznati s 13. glavnim savjetom:

  1. Prije miješanja ljepila i piljevine, moraju se navlažiti i stisnuti. Nakon obavljanja takvog rada, eliminirate mogućnost brze apsorpcije ljepila.
  2. Smjesa mora biti uzrokovana debelim slojem nekoliko puta. Svaki sloj mora biti debljine najmanje 2 cm.
  3. Svakako pričekajte da se smjesa potpuno suše. Tek nakon što postane suho, možete početi primjenjivati ​​materijal za poravnanje.
  4. Podnošenje katove je vrlo naporan proces. Moguće je nositi se s njom, ali samo podložno korištenju posebnog brusnog stroja.
  5. Prije početka rada obavezno pregledajte površinu poda. Svi nokti koji se nalaze na genitalnim pločama trebaju biti uvučeni.
  6. Ciklus mora početi od jednog kuta sobe. Svi naknadni pokreti trebali bi biti poput zmije.
  7. U početku je uklonio najprljavniji gornji sloj. Tek nakon toga možete nastaviti pažljivim obradom šavova i rupa s kitom.
  8. Odaberite boju kita u skladu s premazom. Pravilni omjer boja je ključ za prekrasan pogled.
  9. Nemoguće je nastaviti cicipish. Pričekajte potpuno sušenje sloja kit.
  10. Postoji tajna za obnovu oštećenih ploča. Dovoljno je ukloniti ih, okrenuti se i instalirati na isto mjesto. Tekstura i boja neće se razlikovati drugačije.
  11. Ako nemate stroj za brušenje, koristite ručni aparat za ciklove vlastitim rukama. To je prikladno koristiti ga na mjestima koja je teško pristupiti.
  12. Nakon završetka posla, soba treba pažljivo provesti. To će pomoći ukloniti sve fino smeće.
  13. Prije nanošenja na površinu laka, podovi bi trebali obrisati posebnom tkaninom. Najbolje je da se obrađuje u otapalu.

Članak o temi: ispravno odaberite otapalo za boju

Sve te akcije, ovisno o točnom usklađenosti, postat će jamac savršenog krajnjeg rezultata.

Flout za parket: zašto odabrati ulje

Najvjerojatnije ste čuli da parket može biti prekriven samo jednim maslacem, bez primjene laka. Ova se opcija stvarno može koristiti u obliku premaza za završnu obradu. Prema iskusnim ljudima, ulje u nekim parametrima čak nadilazi lak.

Govoriti preciznije:

  1. Maslac je bolje zakačen drvom. Lak se ističe svojim sposobnosti da se apsorbira na površinu dasaka, a ulje prodire u materijal savršeno i ispunjava ih. U tom smislu, drvo stječe dobru gustoću i trajnost.
  2. Ulje omogućuje drva da "diše", ne može se reći o jezeru, što odgađa višak vlage.
  3. Zbog činjenice da lakovi nema povećanu apsorpciju., Nakon određenog vremena počinje pucati i oguliti. Ulje nema takve pokazatelje.

Pavtura za parket: PUTTAIL i PARBY PARKET, kako staviti pod, lakirati i squabble s vlastitim rukama

Kao falut za parket, iskusni stručnjaci biraju ulje

Parket u ulju treba brinuti tijekom cijelog tijeka. Iz tog razloga, ponekad će biti potrebno ažurirati završni sloj. Za ovaj posao morate poduzeti impregnaciju s velikim postotkom otapala. Moći će prodrijeti u stvorene slojeve ulja, a time i ažuriranje svih zaštitnih svojstava.

Parket ulje može biti bijelo i boje. Ako želite ostaviti prirodnu boju vašeg premaza, koristite bijelu boju. A ako želite, dajte stablu poseban ton, koristite ulja u boji.

Parket Cutty: Kako odabrati gotovu sastavu

Mnogi radije stvaraju parket kit sami, ali zašto, ako možete kupiti gotov sastav u posebnoj trgovini? Mogu biti različite vrste i boje. To će pružiti priliku da odaberete točno vrstu koja je pogodna za vaše podne obloge.

Članak o temi: presvlake ulaznih vrata Dermantine: Detaljne upute

Pavtura za parket: PUTTAIL i PARBY PARKET, kako staviti pod, lakirati i squabble s vlastitim rukama

Parket kit može biti različite vrste i boje

Označite 3 glavne vrste gotovih sastava:

  1. Akril. Takav kit je neophodan ako želite dati svoj polupropusnog svojstva. Elastična je, izdrži većinu mehaničkih opterećenja i ekološki je prijateljski. Osim toga, može povećati vijek trajanja premaza.
  2. Na temelju otapala. Ovdje je glavna komponenta čipsa različitih stabala. Lako je primijeniti, sušiti prilično brzo, ali ima neugodan miris. Stoga, moramo koristiti takav kit u sobi s dobrom ventilacijom i ventilacijom.
  3. Spike se topi. Oni su čvrsti vosak koji se koristi za uklanjanje nedostataka. Da biste primijenili takav kit, bit će potreban poseban alat, koji se koriste samo od strane stručnjaka. Dakle, to je vrlo rijetko neovisno.

Svi završeni spojevi proizvode proizvođač, s obzirom na sve potrebe kupaca. Stoga, za stjecanje gotovog proizvoda neće biti teško.

Kako staviti parket

Proces kita ne može se nazvati lukavim poslovanjem. Pripravak se jednostavno nanosi na površinu s metalnom lopaticom, a zatim se jednostavno ispravlja s kružnim pokretima.

U ovom radu, svi čipovi, pukotine ili šavovi bit će potpuno ispunjeni kitom.

Pavtura za parket: PUTTAIL i PARBY PARKET, kako staviti pod, lakirati i squabble s vlastitim rukama

Prije početka pljuvanje parketa potrebno je ukloniti svu prašinu i prljavštinu

Da bi vaš premaz svjetla što je duže moguće, vrlo je važno obratiti pozornost na ispravan mount, a prije nego što nastavite s shtlockom, potrebno je ukloniti sve prljavštine i prašine.

Nakon kitova suši, sve mora biti pažljivo uklonjeno s lopaticom, a sama premaza mora biti polirana. Ovaj rad može se izvesti ne samo nakon što će se parket instalirati, već i za popravak, kao i uklanjanje nedostataka.

Parket Shock (video)

Parket Putty je važan i odgovoran korak prilikom instaliranja prirodnog podova. Proces nije kompliciran, već treba pažnju i pravilan odabir materijala. Vrlo je važno uzeti u obzir sve, posebno one zaštitne svojstva koja su već korištena i one koje želite vidjeti iz vašeg novog završetka. Stoga, pristup ovom slučaju ne žuri s umom.

Članak o temi: Skladištenje prtljage u hladnjaku

Čitaj više