Kutna pozadina za dvije zidove

Anonim

Značajke stila

Unatoč činjenici da su pozadine, u većini slučajeva, predviđeni za lijepljenje jednog od zidova sobe, mogu se koristiti iu kutu. Uz pravilan pristup, kutni fotozapire na dva zida mogu se vrlo učinkovito koristiti. Naravno, ne za svaku parcelu, ova lokacija će biti uspješna. Međutim, tada se izobličenje koji se pojavljuje kada se zalijepite na bilo koju fotografiju na takvom mjestu može biti predstavljeno na takav način da će biti u stanju ispasti iz eksplicitnog minusa jasnog plus i čak postati poseban "vrhunac" sobe.

Kutna pozadina za dvije zidove

Zanimljiva značajka je da su kutne pozadine fotografija na zidu (fotografije mnogih opcija koje su prikazane u galerijama ovog članka), je da se takva rješenja mogu koristiti ne samo za unutarnje, već i za vanjske kutove. Ako govorimo o vanjskim kutovima, tada koristeći foto pozadine na tim mjestima prostorije, moguće je da ih se čini vizualno "glatko" i stvoriti vizualnu iluziju da je kut prilično jedan od dijelova zida, A ne nešto što djeluje od nje. U isto vrijeme, treba shvatiti da optimalne nijanse za rješavanje problema ovog tipa su neverrarski, mirni i neutralni tonovi.

Pažnja! Korištenje ovog dizajnerskog prijema pomaže barem djelomično prikriti neke nedostatke unutarnjeg prostora.

Usput, posebno relevantan za korištenje kutnih pozadina fotografija može postati u tim uglovima koji nisu izravni (90 stupnjeva), ali oštar ili obrnuto, glupo. Ipak, morate se sjetiti o tome da je na takvim mjestima poželjno koristiti pozadinu s nekim crtežima, a ne s ravnim linijama. Činjenica je da će u takvim slučajevima samo pogoršati situaciju izlaganjem očiglednih nedostataka ako možete reći da "faza". Stoga je bolje napustiti trake, i vertikalne i horizontalne, kao i kontrastne slike. Najbolje rješenje bit će izbor u korist nečeg neutralnog, vizualno zaglađivanjem kutova.

Članak na temu: Vanjske svjetiljke: Fotografije, vrste, izbor, instalacija

Usput, u takvim slučajevima, fotografije s različitim bojama moći će postati izvrsna opcija. Za bolje upoznavanje s njima, možete vidjeti ideje dizajniranja pozadina s ružama, kao i tratinčice i tulipani.

Značajke registracije

Kutna pozadina za dvije zidove

Kutna pozadina za dvije zidove

Kutna pozadina za dvije zidove

Kutna pozadina za dvije zidove

Da bi se kutne pozadine u dva zida skladno gledali i dobro kopirali s osnovnim funkcijama, potrebno je provesti barem osnovna pravila dizajna. Kako biti u takvim slučajevima? Što trebate znati da ispravno pokupite pozadinu u kutu sobe? Zapravo, postoji nekoliko rješenja, savjeta i preporuka. Pogledajmo najpopularnije od njih:

  1. Kao što je malo ranije navedeno, korištenje cvjetnih motiva može biti zanimljivo rješenje.
  2. Za izravne kutove jednako 90 stupnjeva možete koristiti kontrastne slike ili slike u kojima se tamni tonovi kombiniraju s svjetlom.
  3. Ako govorimo o maloj sobi s tamnim zidovima ili nedovoljnom količinom prirodnog sunčevog svjetla, poželjno je koristiti kao živopisne varijante fotografija za kutove što je više moguće. Svaki dizajner koji je angažiran ne samo po interijerima je dobro poznato da lagane i svijetle boje imaju takvu značajku kao vizualnu ekspanziju. Tamne nijanse, naprotiv, vizualno uski.
  4. Pa, konačno, o istoj stvari se može reći o mogućnosti vizualne promjene u visini zidova sobe. Ako, kao što je uobičajeno reći, strop je dovoljno nizak, najbolje je zalijepiti fotografiju s nešto visokim. To može biti neboder, toranj, usamljeno stajalište ili nešto slično. I naprotiv, ako trebate stvoriti iluziju šireg prostora u malom i uskom prostoriji, poželjno je koristiti parcele u kojima je glavni naglasak stavljen u smjeru "Washir". To može biti: širok morski zaljev, polje, ispružene grmlje i druge slične slike.

Članak na temu: Burlakovin u modernom interijeru: 50 originalne fotografije za ukrašavanje fotografija s vlastitim rukama

Kutna pozadina za dvije zidove

Kutna pozadina za dvije zidove

Kutna pozadina za dvije zidove

Kutna pozadina za dvije zidove

To je sve o tome što je poželjno u takvim mjestima parcela, slika i izbora sheme boja. Ako kažemo o tome što je bolje ne koristiti na takvim mjestima, onda treba zabilježiti sljedeće točke:

  1. Malo viši zabilježeno je moguće koristi od upotrebe kontrasta pri odabiru sheme boja. S jedne strane, to je istina. Ipak, ne možete remake s njom, jer takva slika može izgledati atraktivno i skladno, ali malo naivno i smiješno.
  2. Također izbjegavajte lijepljenje pozadine s portretima.
  3. Važno je uzeti u obzir visinu na koju su predmeti zalijepljeni. Potrebno je da izgledaju prirodno, pronalazeći na razini vaših očiju, a ne prenisko ili visoko.

Struktura

Kutna pozadina za dvije zidove

Kutna pozadina za dvije zidove

Kutna pozadina za dvije zidove

Kutna pozadina za dvije zidove

Ako govorimo o tome kako se slične pozadine mogu proizvesti od materijala, treba napomenuti da glavne sorte nisu toliko. I, u pravilu, oni se podudaraju s materijalima koji se koriste u proizvodnji uobičajene pozadine. Dakle, ovdje su njihov kratak popis:

  • Zid mural iz vinila. Zapravo, vinil platno su prilično poznati trend na pozadini tržištu. Oni posjeduju značajan broj prednosti, među kojima - trajnost, sposobnost obavljanja mokro čišćenje, kao i atraktivan izgled. Među minusima su loša propusnost zraka. Što se tiče njihovog sastava, vinil je samo vanjski, dekorativni sloj. Osnova u takvim slučajevima izvodi se iz Phlizelina ili papira.
  • Ako govorimo o Phlizelin Wallpapers, onda morate reći da je to velika opcija u cijeni povoljne. U isto vrijeme, trebali biste shvatiti da Flizelin djeluje isključivo kao osnova za vinil ili papir vanjski sloj.
  • Papirna pozadine su široko poznati po svojoj ekologiji. Osim toga, najlakše ih je pobijediti vlastitim rukama (samo slijedite upute od proizvođača). U isto vrijeme, nedostatak je mali vijek trajanja i odsutnost mokrog čišćenja.

Članak na temu: stol za prijenosno računalo u krevetu: faze rada

To su glavne informacije koje bi željele donijeti kutni fotografski za unutrašnjost. Nadamo se da će vam pomoći pri popravljanju ili dizajniranju unutarnjeg prostora vaše sobe.

Kutna pozadina za dvije zidove

Kutna pozadina za dvije zidove

Kutna pozadina za dvije zidove

Kutna pozadina za dvije zidove

Kutna pozadina za dvije zidove

Kutna pozadina za dvije zidove

Kutna pozadina za dvije zidove

Kutna pozadina za dvije zidove

Čitaj više