Zaslon: seksualno polaganje i foto jezik, udarac rukama za zidove, kako napraviti video, veličinu

Anonim

Zaslon: seksualno polaganje i foto jezik, udarac rukama za zidove, kako napraviti video, veličinu

Ploča spremnika može se razlikovati u širini, debljini i vrsti drva, od kojih je izrađen od drvenih podova. Ne kada ne napuštaju modu. Uostalom, takav cilj izgleda prirodno i plemenito. Osim toga, stablo je eko-prijateljski i prirodni proizvod koji ne dodjeljuje štetne veze. Postoji nekoliko opcija za dizajn drva. Možete odabrati parket ili parket, ali. Možda je najneobičniji tip završne obrade t-shirt. Što je ovaj materijal, a za koji se koristi - pročitajte dalje.

Što je vezati odbor

Ploča s vrhom je izrađena od drva. U takvom elementu, s jedne strane nalazi se groove centimetra, a na drugom šiljku je ista dužina. Oni su primili svoje ime, samo zbog prisutnosti takvog ključnog sustava, jer su se utori različito nazvali kalem.

Naklonjeno styling je monolitni beskonačan dizajn. Podovi uređeni u takvom materijalu na kraju će početi škripati i raspadaju se.

Zaslon: seksualno polaganje i foto jezik, udarac rukama za zidove, kako napraviti video, veličinu

Među prednostima uzglavlja treba napomenuti dugi vijek trajanja, malu cijenu i izvrstan izgled

Pričvrsni uređaji za scribs of daska (šiljak i spool) su napravljeni na glodalnom stroju. Samo pod uvjetom da će ova dva elementa imati precizne dimenzije, ploče su čvrsto povezane jedni s drugima.

Odbor za probijanje može biti izrađena od različitih vrsta drveća. Materijal takvog proizvoda odabran je ovisno o tome što će se koristiti.

Vrste podnih ploča:

  1. Najjeftinija opcija je borova kliješta. Oni nisu jako izdržljivi i strahuju vlagu, pa se moraju otvoriti s nekoliko slojeva laka.
  2. Jezik iz ariš se ne boji vlage, ali je dvostruko skuplji od borovih ploča. Ovaj materijal je duži i neprivlačan za insekte.
  3. Oak i jasena ploča je najskuplji i najljepši materijal. Podovi iz drveća takve pasmine izgledaju plemenita i aristokratska. Visoki trošak plaća za snagu i dugi vijek trajanja.

Na građevinskim tržištima možete kupiti uske ploče svih postojećih vrsta. Prije svega, pri odabiru materijala, obratite pažnju na njegovu vlažnost. Drvna ploča mora biti zasićena tekućinom, ne više od 10%.

Postoje standardne veličine za cirkulirane ploče. Njihova duljina može varirati u rasponu od 100 - 500 cm, debljina je 2,5-3,5 cm, a širina je 8,5-10 cm.

Prednosti i nedostaci podne ploče za pod

Drvene ploče s vrhom imaju mnogo prednosti. Naravno, njihove se značajke mogu razlikovati ovisno o sorti i razmici od drveta od kojih su napravljene.

Članak o temi: Interijeri američkih apartmana: poznanik s načinom na koji žive u Americi (42 fotografije)

Zaslon: seksualno polaganje i foto jezik, udarac rukama za zidove, kako napraviti video, veličinu

Screenboard se može smatrati ili obojenim u bilo kojoj boji.

Prednosti glava:

  1. Pričvršćivači Spike-Groove osiguravaju jedinstvenu raspodjelu opterećenja po podu. Takva monolitna veza povećava vijek trajanja podne obloge.
  2. Ova vrsta ploča je napravljena na takav način da zrak može slobodno prodrijeti kroz ploče. Dakle, kalup i kalup neće početi na podu.
  3. Prokleta krvaka su ekološki prihvatljivi materijal koji zadovoljava sve europske standarde kvalitete.
  4. Povećana toplinska izolacija i izolacija buke - dodatne prednosti takvih ploča.
  5. Instalacija ploča s vrhovima, zahvaljujući sustavu montaže, tako jednostavno da se svaki pridošlica može nositi s njom.
  6. Besprijekoran dizajn tankoarda je savršeno u mnogim unutarnjim stilovima. Posebno uspješno izgleda kao takav premaz u prostorijama u stilu potkrovlja.
  7. U slučaju površinske oštećenja poda od drvenih masivnih ploča, lako je vratiti atraktivan izgled, obnoviti ga sami i pokrenuti novim slojem laka.

Sve ove prednosti čine ploču s izvrsnim materijalom za ugradnju u privatnu kuću ili apartman. Međutim, takav premaz ima neke nedostatke koji mogu utjecati na vaš izbor.

Nezadovoljne ploče:

  1. Stablo je skup prirodni materijal, tako da će uzglavlje koštati više od većine drugih podnih obloga. Cijena takvog materijala isplatit će se zbog svoje snage i dugog vijeka trajanja.
  2. Štapan ploča se boji vlage, tako da će biti moguće pokriti novi sloj laka ili uljne vode.
  3. Kvaliteta i trajanje vijek trajanja vašeg poda ovisi o izboru drva.

Kao što možete vidjeti nedostatke, takav premaz nije toliko. Ako ste zadovoljni visokom cijenom odbora za jezik, onda možete sigurno steći.

Mogućnosti za korištenje genderboarne ploče

Ograničene ploče zbog svojih visokih cijena ne koriste se vrlo često. Međutim, apartmani ukrašeni ovim plemenitim materijalom izgledaju vrlo svijetle i originalne.

Zaslon: seksualno polaganje i foto jezik, udarac rukama za zidove, kako napraviti video, veličinu

Ploča spremnika savršeno je prikladna kao vanjska premaza za terasu

Prva verzija uporabe uzglavlja je crna površina. U ovom slučaju, na vrhu na pločama, potrebno je smanjiti dekorativni premaz. Za polaganje na nacrt poda, možete koristiti ploče od borove mase, oni nisu sirovi i jeftiniji od svih ostalih šuma.

Najbolje od svih pribodnih ploča izgleda u prostranim prostorijama s ekološkim ili konciznim stilovima interijera koji preferiraju jednostavne oblike. Pogotovo uspješno takva završit će se u stilove potkrovlja, moderno i eko.

Drugi način korištenja veznih ploča je površina lica. Takav dizajner moždani udar izgleda sjajno u većini interijera. Za podrezivanje površina lica, ploče od ariš, hrasta ili pepela. Takva vrsta stabala su jači, štoviše, izgledaju mnogo plemenitih za borove materijale.

Članak na temu: Kupaonica sudoper - 105 fotografija najboljih novih proizvoda iz kataloga

Pine ploče skladno gledaju u kombinaciji s pozadinom prigušenih boja. Također, ako želite napraviti spolni premaz više originalniji, možete ga podnijeti s stihom bilo koje boje. Takav prijem će osigurati seksualno pokrivanje dodatne zaštite.

Koji razlog možete usporavati seksualne listove

Glasnoće se može položiti gotovo na bilo koju bazu. Dakle, tako da se takva prevlaka svjetla koliko god je to moguće, površina poda treba pripraviti. Napraviti dodatnu toplinsku izolaciju i hidroizolaciju.

Zaslon: seksualno polaganje i foto jezik, udarac rukama za zidove, kako napraviti video, veličinu

Poljska se može liječiti gotovo na bilo kojoj bazi, na primjer, na LAGS-u

Koje se temelji mogu položiti napeto ploče s vlastitim rukama:

  1. Zaslonske ploče mogu se položiti na betonsku bazu. Ako postoje naglašene nepravilnosti na takvoj površini, mora ga izlijevati novi sloj estriha.
  2. Ovaj dizajn također možete montirati na zaostajanje. LAGS su pričvršćeni na bazu s samostalnim, tiple ili ljepilom.
  3. Ako se odlučite za korištenje narednih ploča, poput obrade lica, možete iscrpiti ventilator. Šperploča je pričvršćena na bazu s ljepilom ili samoizvlaštenjem.
  4. Stari drveni pod može biti dosadno s cirkulacijskom pločom. Glavna stvar je da su svi njegovi elementi bili cjelini i čvrsto održani na temelju.

Koji god razlog zbog kojeg ste koristili, morate se pobrinuti za dodatnu podnu izolaciju. Prvo, hidroizolacijski film je složen na nacrvu pod, zatim izolaciju, na primjer, staklo kockanje, film je nedavno ponovno postavljen. Tek nakon što su svi slojevi na svom mjestu, možete koristiti samu praznu ploču.

Polaganje poda iz majice na betonskoj bazi

Prije svega, staviti ploče na beton, potrebno je izvršiti neki pripremni rad. Možete poravnati bazu na dva načina: koristeći samonivelirajući estrih ili pomoću metalne lopatice i cement-pijesak.

Pod ploče s napitom, izolacija nije potrebna. Međutim, koristeći takvu nadogradnju, dobit ćete topli kat.

Zaslon: seksualno polaganje i foto jezik, udarac rukama za zidove, kako napraviti video, veličinu

Prije polaganja ploče s napitom, potrebno je poravnati pod i temeljito očistiti

Zatim morate odabrati izolaciju i hidroizolaciju filma. Koji su materijali bolji, reći teško. Jedno je jasno da je idealna opcija prirodna izolacija i izdržljiv polietilen film. Također možete koristiti hidroizolacijsko tlo.

Izgradite topli kat na betonskoj bazi s vlastitim rukama:

  1. Šperploča ili imirodnja je pričvršćena na betonsku bazu. Udaljenost na kojoj bi trebao biti rub rub, je 1,5 cm. Medeni šperpločani listovi također ostavljaju prazninu. Mora biti 2 mm. Da biste priložili ovaj sloj, trebat će vam vijci samo-tapka koji se uzimaju u stablo.
  2. Veličine poda su prepoznate. Odbori su odsječeni na njih, za to se koristi poseban uređaj, na primjer, elektrolovka ili hacksaw.
  3. Izgubljene ploče su pričvršćene na šperploču. Prvi element mora biti stavljen u šiljak na zid i od njega okrugli utor. Da povučete ploče koriste vijke za samozakazivanje ili nokte. Takvo pritezanje treba reproducirati pod kutom od 45-50 stupnjeva, s korakom od 30 cm.
  4. Nakon što su sve ploče položene, praznine između zidova i pod se stavljaju i ukrašeni s postoljem.

Članak na temu: Floorske podove 3D Učinite to sami (fotografija)

Ovo je najlakša mogućnost polaganja ploče s mogućnošću ploča. S ovom instalacijom, sasvim je moguće nositi se. Montažne ploče do šperploča lako i brzo, ali češće koriste okupljanje elemenata s LAG-ovima.

Složeniji stil uzglavlja vlastitim rukama na LAGS-u

LAGS su debeli drvene šipke, koji su instalirani na poravnani betonski pod. Oni su složeni s korakom od 30-60 cm. Oni moraju položiti zvučnu izolacijsku podlogu.

Na vrhu grebena, LAG treba staviti feel otporan na vlagu. Zahtjevi za njegovu debljinu su vrlo kruti, materijal razrjeđivač je 1,8 mm nije prikladan.

Zaslon: seksualno polaganje i foto jezik, udarac rukama za zidove, kako napraviti video, veličinu

Možete priložiti ploču s napitom da zaostaje s odvijačem i vijcima

Pričvršćivanje ploče za zaostajanje:

  1. Prva ploča se stavlja na vrh na zid na udaljenosti od 1 cm. Njezini su pričvršćivači napravljeni koristeći vijke ili nokte za samostalno zatvaranje, dok je prva ploča ispravno fiksirana preko cijele širine.
  2. Zatim instalirajte tri ploče. U tom slučaju, češalj svakog sljedećeg odbora je potreban pod kutom kako bi umetnuo prethodni element u utor. Za bolju vezu, ploče su zatvorene gumenim čekićem.
  3. Možete povući ploče pomoću dizalice. Dođite do posljednjeg kašnjenja Bruksa, vijčani utičnica će se sušiti u njima. Ugradite drugu zraku na rubnu ploču. Ugradite priključak tako da se odmara i u baru na kasnom kašnjenju, au baru na ploči. Tako možete čvrsto povezati ploče.

Zatim morate pokriti sve preostalo prostora. U isto vrijeme, svaka četvrta ploča je pričvršćena na pod sa samosklađenim. Najnoviji odbori su zategnuti s klinovima koji se odmaraju u zidu.

Kako napraviti ploču s vlastitim rukama

Da biste odvojili kuću s narednim pločama, nije potrebno kupiti gotov materijal. Sklopljena ploča može se dobro obaviti s vlastitim rukama. Da biste to učinili, trebat će vam priručnik Fuganok i stroj za glodanje, kao i bilo koji oštri alat, kao i suhe ploče.

Ako nije uspio pokupiti visokokvalitetan, dobro osušeni materijal, to znači da ga morate isušiti. Međutim, ova faza će potrajati dosta vremena.

Polaganje glava s vlastitim rukama (video)

Napunjene ploče su napravljene na sljedeći način: Materijal je fiksiran sa stezaljkama, nanosi se oznaka na njega, a šiljak i češalj s različitih strana ploče su izrezani na oznaku.

Punch ploča je izvrsna alternativa parketu. Također izgleda luksuzno, ali je lakše instalirati s vlastitim rukama.

Detalji: Ploča (Primjeri fotografija)

Zaslon: seksualno polaganje i foto jezik, udarac rukama za zidove, kako napraviti video, veličinu

Zaslon: seksualno polaganje i foto jezik, udarac rukama za zidove, kako napraviti video, veličinu

Zaslon: seksualno polaganje i foto jezik, udarac rukama za zidove, kako napraviti video, veličinu

Zaslon: seksualno polaganje i foto jezik, udarac rukama za zidove, kako napraviti video, veličinu

Zaslon: seksualno polaganje i foto jezik, udarac rukama za zidove, kako napraviti video, veličinu

Zaslon: seksualno polaganje i foto jezik, udarac rukama za zidove, kako napraviti video, veličinu

Zaslon: seksualno polaganje i foto jezik, udarac rukama za zidove, kako napraviti video, veličinu

Zaslon: seksualno polaganje i foto jezik, udarac rukama za zidove, kako napraviti video, veličinu

Zaslon: seksualno polaganje i foto jezik, udarac rukama za zidove, kako napraviti video, veličinu

Zaslon: seksualno polaganje i foto jezik, udarac rukama za zidove, kako napraviti video, veličinu

Čitaj više