Spremni dnevni boravak dizajn ideje s kaminom i TV-om

Anonim

Pravilno osmišljen dizajn dnevnog boravka s kaminom i TV postaje sve relevantniji, budući da su ti predmeti, na prvi pogled, potpuno nespojiv, sve više i više u svom interijeru susreću.

Spremni dnevni boravak dizajn ideje s kaminom i TV-om

Takvi elementi dnevnog boravka kao TV i kamin pružit će udobnost i udobnost za svakog člana obitelji.

Toplinu i udobnost za cijelu obitelj

Dnevni boravak je središte kuće. Ovdje se odmaraju nakon radnog dana, uzmite goste, slavite obiteljski odmor. Zbog toga je dizajn dnevnog boravka toliko temeljito osmišljen, jer se svatko treba osjećati ugodno i udobno u njemu.

Posebna, bez usporedive atmosfere nije u stanju stvoriti kamin - simbol homos usredotočenosti u suvremenom svijetu. Pravi drveni kamin može se instalirati samo u privatnoj kući. Da biste ga instalirali, morat ćete obaviti mnoge uvjete i zahtjeve.

Spremni dnevni boravak dizajn ideje s kaminom i TV-om

Električni kamin kompaktan, siguran i lijep.

Zahvaljujući modernim razvojima, takvo zadovoljstvo kao kamin u unutrašnjosti može priuštiti i vlasnici apartmana u visokim zgradama. To su električni modeli. Oni su sigurni, vrlo lijepi, lako za rukovanje i skrb. Osim toga, ogromna raznolikost modela i veličina omogućuje odabir modela za bilo koji unutarnji dizajn.

Elektrokamin je ognjište s ukrasnim uokvirivanjem ili portalom. Za njihov dizajn koriste se različiti materijali, oponašajući kamen, opeka, mramor, drvo. Portal može postati izvrstan štand za razne slatke male stvari, koje će nadopuniti dizajn dnevnog boravka: obiteljske fotografije, figurice, chaskets, svijećnjaci.

Najčešće je unutarnji dizajn dnevnog boravka s kaminom razvijen u klasičnom stilu. To znači da se u dizajnu koriste svijetle boje, štukato, masivni drveni namještaj.

Moderni modeli kamina su idealni za prostorije uređene u zemlji ili ekoostelu. Pogotovo za dnevnu sobu u kombinaciji s kuhinjom. Dizajn ove sobe može ponovno stvoriti svježu i mirnu atmosferu kuće. Kada se trebaju koristiti dizajn interijera, prirodne prirodne boje i teksture: sve nijanse sive i smeđe, mlijeko, prirodno zeleno. Te se boje moraju uzeti kao osnova u "prirodnom" interijeru.

Članak o toj temi: Znate li kako primijeniti Burgundy zavjese u unutrašnjosti soba?

Čak i više će se podsjetiti drvene drvene drvene drvene grede na stropu, smještene iznad kuhinje. Ukrasne šipke, oponašanje greda, savršeno odvojeno kuhinjsko područje iz dnevnog boravka. Takav poseban dekor rustikalnog stila: pletene prostirke, stolice, s grubim pokrivačima tkanina, zelenim biljkama.

Dva na jednom mjestu

Spremni dnevni boravak dizajn ideje s kaminom i TV-om

Kamin i TV bi trebao biti iste veličine.

Kada će se smjestiti TV i kamin u jednoj sobi, prvi koji će početi početi - to je točno odabrati njihove veličine. Oni bi trebali biti isti. Ako se ne pridržavate ovog pravila, to će biti vrlo teško stvoriti jedan od njih pristojan sastav u unutrašnjosti. Predmet veće će neprestano privući svu pozornost. Ako u fazi razvoja nije planirana posebno istaknuti jedan od njih, onda bi trebali biti ekvivalentni.

Zbog akutnog nedostatka slobodnog prostora u redovnom stanu, kamin ne može biti opremljen u zasebnoj sobi ili istaknuti cijeli zid ispod njega. Jedno od najboljih rješenja u takvoj situaciji bit će postavljanje televizora i kamina u istoj ravnini. U tako interijeru, kamin će igrati važnu ulogu. Stoga ne biste trebali instalirati televizor tako da se preklapa vatru. Najbolje rješenje u ovoj situaciji bit će mjesto na kojem će se površina kamina spojiti s TV ekranom. Onda će sve izgledati elegantno i skladno i svaki detalj će moći igrati ulogu koju joj je dodijeljena.

Rekreacijsko područje može se organizirati oko ovog sastava: udobne stolice i sofe, prekrasne svjetiljke, kao i male stolove za piće čaje. Možete instalirati strane kamina malih mesara s različitim potrebnim taloženjima: knjige, piće. Međutim, vrijedi se prisjetiti da sve stavke moraju biti na udaljenosti izdužene ruke, tako da ako je potrebno, nešto što treba uzeti nije moralo napustiti udobnu stolicu.

Članak o temi: Kako zatvoriti pukotine na balkonu

Spremni dnevni boravak dizajn ideje s kaminom i TV-om

Glavna stvar pri kombiniranju kamina i televizora postavite ih na ispravnom mjestu u odnosu jedan prema drugima.

Tako da je kamion i TV mirno "stisti" u unutrašnjosti, postoji mnogo zanimljivih ideja. Oni se mogu naći na jednom zidu vodoravno ili dijagonalno u odnosu na drugo. Možete organizirati kutno mjesto za rekreaciju. U ovom slučaju, mogu se instalirati u blizinu, ali na različitim zidovima. To je tako dizajn koji vam omogućuje da više racionalno organizira prostor. Nasuprot jedne od stavki može se instalirati kauč, a pored drugog je mali stol s udobnim stolicama.

Što se tiče stila u dizajnu unutrašnjosti dnevnog boravka, onda je glavna stvar ne pretjerivanja.

Televizor i kamin su svijetli i veliki detalji, tako da ostatak dizajna treba razviti na suzdržani način.

Unutrašnjost se ne smije preopteretiti s velikim brojem detalja dekoracije, tako da ništa ne ometa pozornost od glavnih likova.

Čitaj više