Koliko košta bunar zimi?

Anonim

Koliko košta bunar zimi?
Tako su dobro stigli do uređaja u vodu. Izvan prozora siječanj i radovi bušenja provodit će se zimi. Izbor umjetnika s ovom situacijom je najteže pitanje. Nakon čitanja oglasa na putu do mjesta i na internetu, odlučio sam ostati na Izofastu (Kijev), koji ima odgovarajuću opremu za bušenje, a stručnjaci su me detaljno savjetovali.

Primijetio sam kako su se susjedi u utopili, iako u proljeće. Putnički automobil je stigao s domaćom bušotinom i bušotina bušotina u nekoliko sati. Ne znam kako bilo tko, ali ne vjerujem takvim stručnjacima. Da, i koliko ja znam sličnu instalaciju, 30 metara se ne može izbušiti. Imam dobro 69 metara.

Proces bušenja trajao je gotovo tri dana. Bilo je teško rješavati uklanjanje smrznutog sloja tla za podnošenje zumfa (jama za cirkulaciju vode, dubinu od oko 1,5 metara). Različiti program do dubine od 30 cm i lopata za kopanje nije moguće. Slobodno ga izrežite s brusicom.

Nakon završetka sve pripremne radove počinje bušenje. Zumf je ispunjen vodom, postavljen je bušilica i dosadno. Šipka za bušenje je izrađena od cijevi, kroz koje vode pod tlakom, kao rezultat toga, bušenje je popraćeno erozijom.

Povremeno bušilice pregledavaju ispiranje tla, čime se određuje vodonosni horizonta koji su već prošli.

Koliko košta bunar zimi?

Kada je bunar prekinut na određenoj dubini, ugrađuje se kućište. U mom slučaju, to je PVC cijev promjera 125 mm. Na samom početku filtar se nalazi na temelju iste cijevi. Duljina filtera ovisi o debitaciji, što je više dugo, više se voda može skinuti iz njega.

I kada su cijevi dobro montirane kako bi izlivene na čistu vodu.

Sada ću vam reći koliko košta bušotinu u zimi i da je ta cijena uključena. Pa za 69 metara košta 1100 dolara. Ovaj trošak uključuje filtar i kućište promjera 125 mm. Od mene je potrebno samo prisutnost električne energije.

Umjetni članak s vlastitim rukama

Nakon obavljanja svih radova dobio sam putovnicu o bunaru s naznakom svih njegovih tehničkih karakteristika. Sada morate napraviti dobro, kupiti opremu i montirati ga.

Čitaj više