Što odabrati bušilicu kaffle?

Anonim

Što odabrati bušilicu kaffle?

Pile se smatra najboljim završnim premazom za kupaonicu. To je dovoljno jak, izdržljiv, bez vlage se boji i lako očistiti. U procesu obloge ili nakon toga, često je potrebno izbušiti rupe u pločici za pričvršćivanje zrcala, namještaja, miksera ili utičnice. Za to se prodaju posebne vježbe za kafiće, koje su različite vrste.

Što odabrati bušilicu kaffle?

Vrste vježbe

Danas možete kupiti sljedeće vrste vježbi u Kafelu:

U obliku koplja

Uz njihovu pomoć, možete jednostavno napraviti rupe ispod dowla koji služe kao privitak za instaliranje različitih stavki. Bušilice se mogu koristiti za rad s porculanskim kamencem, ali brzo nose. Budući da je njihov trošak prilično nizak, oni su dobro prikladni za obavljanje malih djela.

Karakteristične značajke takvih vježbi:

  • visoka efikasnost;
  • otpornost na habanje;
  • dubina rupe - do 12 mm;
  • Raspoloživi trošak.

Što odabrati bušilicu kaffle?

Karži

Ovi proizvodi se koriste za rad s jednostavnim pločicama i porculanom. Glavna razlika je 1-sided oštrenje s oštrim kutom. To vam omogućuje da radite vrlo brzo i učinkovito.

Što odabrati bušilicu kaffle?

Kružni

Oni se također nazivaju "balerinka", jer tijekom operacije vrte i idu na gibanje balerine. Oni se koriste za rad s različitim vrstama pločica, dok promjer rupa može biti 30-90 mm. Proizvod se sastoji od glavne i dodatne bušilice, ploče za rezanje. Rad s njom potrebna je na manjim rev-ima bez snažnog tlaka. Tako će trajati mnogo duže.

Što odabrati bušilicu kaffle?

Ako trebate veliku rupu

Ponekad je potrebno uredno izbušiti veliki otvor za cijev, utičnice ili druge ciljeve na pločici. U tom slučaju koriste se baletici ili krunice.

Ballerina se sastoji od nekoliko komponenti, glavna je rezanje vježbe. Kada je dio centriranja pričvršćen na bušilicu, rezni dio se pokreće u kružno kretanje i razbija radnu površinu. Ovaj proizvod je bolji primjenjivati ​​kada ne trebate nestandardne otvore ili utore. Bušilica treba koristiti samo bez funkcije utjecaja i pri manjoj brzini, kako bi se izbjeglo oštećenje pločica. Također, tijekom rada uređaja na velikim revovima moguće je oštećenje balerine. Nedostatak proizvoda je da je nemoguće dobiti otvor s ravnim rubom.

Članak o temi: Kako i kako lijepiti stropni postolje iz pjene

Ali uz pomoć krunica, možete dobiti površinu s gotovo savršeno glatkim rubovima. Uređaj uređaja može se sastojati od centrirajuće jedinice ili bez njega. Ako je ovo na zalihi, odbušite rupu je vrlo jednostavna, jer dovodi u tretiranu površinu i ne daje krunu da se kreće uz površinu. Krune se mogu izbušiti kao jednostavna pločica i porculanski kamen, kamen, mramor.

Što odabrati bušilicu kaffle?

Vrste krunica

Danas možete kupiti sljedeće vrste kruna za bušenje velikih rupa:

  1. S dijamantnim raspršivanjem. Oni vam omogućuju da napravite utore s dimenzijama od 10-70 mm, ali postoje proizvodi i velike veličine. Potrebno je raditi s njima u stroju za hlađenje vode i stječu s centriranjem dijelom. Možete izbušiti s nekim pločicama i kamen, ali kada radite s drugim materijalom, uređaj brzo dolazi u trošenje, jer je to prilično čvrsto. Promet za bušenje mora biti unutar 200-500.
  2. Karbido-volfram. Oni su super za rad s pločicama, porculanskom kamenom, opekom i kamen. Kao rezultat toga, postoje izvrsni žljebovi koji se mogu koristiti za pričvršćivanje različitih polica, utičnice. Uključuje 4 različita kruna.

Što odabrati bušilicu kaffle?

Što odabrati bušilicu kaffle?

Alternative

Tu su i univerzalne vježbe koje se koriste za stvaranje bilo kakvih rupa u različitim materijalima, prirodnim ili umjetnim. Takvi proizvodi imaju duboku spiralu na stranama, prema kojima se prašina i drugi materijali izlaze iz otvora. Izrađeni su od posebnog čelika. Posebna tehnika oštrenja čini takve vježbe što je moguće jake i učinkovitije raditi s materijalima bilo koje gustoće i tvrdoće. Podebljano bušilica može biti neovisno.

Što odabrati bušilicu kaffle?

Savjeti za odabir

Budući da je bilo kakva pločica prilično krhki proizvod, potrebno je pristupiti svom bušenju sa svim temeljitosti. Prvo morate odabrati radni alat. Ako su potrebne jedna ili dvije male rupe, poželjno je koristiti ručnu vježbu koja ne čini vibracije pri radu. Ali ne i svatko je prikladan za ovu opciju. Zatim se upotrebljava ručna vježba bez funkcije utjecaja.

Članak o temi: Kako odabrati zavjese do visokih, ali uskih prozora

Izbor vježbe je riješen ovisno o nadolazećem radu. Koplje proizvodi su bolji koristiti male rupe ako je potrebno. Kada kupujete kupnju, morate obratiti pozornost na činjenicu da je rezač bušilice trebao biti teže od radne površine. Stručnjaci savjetuju odabir proizvoda s dijamantnim raspršivanjem. I premda je nešto skuplje od drugih vrsta vježbi, visoka kvaliteta vam omogućuje da ga koristite prilikom izvođenja velike količine posla. A kako biste jednom godišnje napravili nekoliko rupa, možete kupiti jeftinu bušilicu s pobjedničkim vrhom.

Što odabrati bušilicu kaffle?

Što odabrati bušilicu kaffle?

Bušenje tehnologije

Neispravna tehnologija bušenja može dovesti do oštećenja pločica ili drugih materijala.

Da biste dobili rupu na složenoj pločici s najuglađim rubovima, potrebno je pritisnuti minimalnu bušilicu. Inače, materijal može ispucati. Isto vrijedi i za najmanje revolucije kako bi se izbjegle vibracije i stražnji dio vježbe.

Prilikom bušenja dubokih otvora moguće je zagrijati površinu. Stoga je potrebno prestati raditi na kratkim vremenskim razdobljima, vlažiti bušilicu i pločicu s vodom. U ovom slučaju, alat je isključen iz električne mreže.

Što odabrati bušilicu kaffle?

Budući da pločica ima sklisku površinu, nije uvijek moguće napraviti rupu od prve puta gdje vam je potrebna. Za ovo postoje sljedeći savjeti:

  1. U označenoj točki možete napraviti malu udubljenje vrućeg vijka za samo-tapkanje ili datoteku.
  2. Možete se držati pločica s masnom trakom.
  3. Korektivna olovka za ured je poseban znak koji će imati malu hrapavost.

Olakšajte bušenje na iskorištenim pločicama. Za to je oko 30 minuta natopljenog u vodi kako bi se izbjeglo cijepanje. Sama bušenje je učinjeno na poleđini gdje nema ostakljenog prskanja.

Što odabrati bušilicu kaffle?

Što odabrati bušilicu kaffle?

Značajke maramografskog

Porculanski kamen je mnogo jači i teži od jednostavne pločice. Ukupna tehnologija njegovog bušenja je ista, ali s nekim nijansama. Dakle, da radimo s njom, bušilice ili krune s dijamantnim raspršivanjem izrađene difuznim vakuumskom metodom se koriste. Takvi proizvodi su izdržljivi i otporni na habanje. Bušenje se javlja jednostavna vježba ili perforator bez hit funkcije.

Članak o temi: Pisma rade sami u unutrašnjosti

Što odabrati bušilicu kaffle?

Čitaj više