Visokokvalitetna vrata s obloge vlastitim rukama

Anonim

Često morate učiniti različite dizajne u zemlji s vlastitim rukama. To se može odnositi na apsolutno bilo koje proizvode. Mnogi u kućici nakon izgradnje ostaju razne materijale. Primjer može biti obložen. Koristi se za završetak raznih zgrada. Na primjer, možete napraviti vrata s obloge vlastitim rukama. Dalje će se raspravljati.

Visokokvalitetna vrata s obloge vlastitim rukama

Vrata obloge su vrlo jednostavna, ali izgledaju vrlo elegantno.

Početak rada

Prije nego što odete u trgovinu za materijale, potrebno je proizvesti potrebna mjerenja vrata. Najčešće, standardna vrata ima geometrijsku visinu - 2 metra, a širina - do 90 cm. Za mjerenja morat ćete dobiti rulet. Veličina vrata izravno ovisi o geometriji otvora. Također možete, na primjer, napraviti prozor kroz koji će biti moguće pogledati u sobu vani. Rama ne uspije uvijek. To je ona koja se može koristiti kao osnova.

Visokokvalitetna vrata s obloge vlastitim rukama

Mjere za vrata obloge.

Međutim, to se može učiniti samo ako je stvarno dobro očuvan. U nekim situacijama i okvir će morati učiniti s vlastitim rukama. Ako ima ne vrlo ugledni izgled, onda će morati učiniti od barova. Njegove geometrijske dimenzije su 100 * 100 cm. Standardni alat za ovaj rad će biti dovoljan. Možete koristiti obične nokte i čekić. Nakon što je kutija instalirana, potrebno je ukloniti sva potrebna mjerenja iz nje koja će omogućiti da se vrata naprave jasan plan geometrije.

Sada morate odlučiti o glavnom materijalu iz kojeg će se donijeti vrata. Najbolje od svih ploča prikladna su za te svrhe. Mnogi se koriste u te svrhe Paneru, ali to u velikoj mjeri posuđuje cijelu strukturu u cjelini. Bolje je učiniti s običnim odborima, čija će debljina biti najmanje 30 mm. U isto vrijeme, sama se podstava primjenjuje za središnji dio. To će dati estetski izgled kvalitete vrata. Upravo taj dizajn zadovoljava sve moderne zahtjeve. Nabavite materijal bolje u građevinskim trgovinama, ali možete samo hodati do tržišta.

Članak o toj temi: Je li moguće oprati vinilnu pozadinu i kako to učiniti ispravno

Upute za tijek rada

Dakle, sada je kutija spremna za rad, što znači da možete nastaviti. Ako vrata imaju geometriju 180 * 80, sekvenca će biti ona koja je prikazana u nastavku. Usput, svi alati i materijali moraju se rješavati na jednom mjestu kako bi ih došli do njih, ako je potrebno, bez ikakvih problema. Nije potrebno obaviti radni stol. U te svrhe možete koristiti običnu trgovinu.

Visokokvalitetna vrata s obloge vlastitim rukama

Vrste obloge profila za vrata.

Prvo morate izrezati dvije ploče duljinom od 180 cm. Uostalom, to će vrata biti na vratima. Možete koristiti obični priručnik za rad, a možete koristiti električni dnevnik. Zatim morate koristiti vrata rezačem. To je to instalirano u uređaju. Uz pomoć vježbe, utore se izrađuju s kraja. Njihova dubina trebala bi biti 50 mm, a širina je 10 mm. Oni će biti strana vrata iz obloge. Nadalje u rukama potrebno je uzeti pilu ili električnu šablu. Uz pomoć alata, postoje tri ploče s duljinom od 70 cm. Zatim iz rubova sjeckanih ploča treba povući, a zatim se povuče, a zatim kapati ta mjesta na dubinu od 10 mm. I to je učinjeno ne samo odozgo ili niže. Sada morate umetnuti jednu od ploča u vertikalne komponente. Kao rezultat toga, ispada dizajn koji podsjeća na slovo P.

Sada možete ići izravno na rezanje obloge. Da biste to učinili, koristite bilo koji zdrav alat. Najbolje je koristiti Electrolybiz, jer u ovom slučaju, čak i lica se dobiva materijalom. Obloge bi trebala imati duljinu od 70 cm. Debljina krede je približno jednaka 4 cm, na temelju toga i izračunava ukupnu količinu materijala, koja će biti potrebna za visinu od 180 cm. Debljina obloge može biti najrazličitiji. Iz precizno je prebrojao s kraja visine vrata. Bolje je kupiti materijal s malom marginom tako da onda ne morate ići u kupovinu.

Članak o toj temi: Krajobrazni dizajn male ljetne kućice (20 fotografija)

Visokokvalitetna vrata s obloge vlastitim rukama

Sheme pričvršćivanja na vratima.

Daljne daske dobivene kao rezultat tih događaja treba umetnuti u vertikalne žljebove tih ploča koje su ranije pripremljene. Možete popraviti materijal koristeći najčešći nokte. Bolje je koristiti ne predugo nokte, jer oni mogu utjecati na estetiku vrata. Stoga su svi redovi obloge postavljeni. Usput, moguće je montirati materijal ne samo običnim noktima, već i samoizgradi. U te svrhe morat ćete steći odvijač. Sasvim je prikladno za najniže standardne vijke za samo-tapkanje. Posljednji red je zatvoren od strane odbora, koji se također mora unaprijed pripremiti. Kao rezultat toga, treba dobiti prilično snažan dizajn, koji će omogućiti da se vrata iskorištavaju dugi niz godina gotovo u svim uvjetima.

U isto vrijeme, prosječni dio vrata i dalje je slab. Mora biti čvrsto. Za to se koristi posljednja ploča koja ima duljinu od 70 cm. Prikovan je u središnjem dijelu vrata. Kao rezultat toga, dobiva se dovoljno visokokvalitetni estrih, koji se u velikoj mjeri povećava krutost cijele strukture u cjelini.

Sada ostaje samo instalirati vrata na njezino pravo mjesto. Za to, petlje su pred-na njega. Možete koristiti apsolutno bilo koji dizajn. U ovom trenutku potrebno je pričvrstiti ručku. Dizajn je odabran ovisno o ljudskim okusima. U suprotnom, vise vrata podrazumijeva standardni skup radnji. Sve je izuzetno jednostavno i razumljivo. Vi samo trebate uzeti vrata i objesiti ga na te petlje koje su instalirane na okviru.

Naravno, obloge nije jedini materijal koji se može koristiti kao dodatna vrata. U takvoj situaciji, škrt štit je prilično prikladan. Međutim, vrijedi napomenuti da će estetika vrata u ovom slučaju lizati. Vrijedi napomenuti visoku cijenu šperploča. Danas je lakše stjecati visokokvalitetnu oblogu, a ne najjeftinije Phanneur.

Članak o temi: Dekor s tekućim pozadinom

Zaključak i zbrajanje

Dakle, sada svaki čitatelj točno zna kako napraviti vrata od obloge vlastitim rukama. Kao što je jasno, sama proces ne predstavlja neka nadnaravna poteškoća. Najvažnije je dobiti sve potrebne alate i materijale, a zatim početi raditi. Uputa koja je gore prikazana nužno će pomoći svakom pridošlica, a ne samo pridošlica. Vrlo je korisna i iskusna drvna stolarijska majstora.

I dalje možete dati nekoliko korisnih savjeta koji će biti korisni u radu.

Potrebno je podnijeti zahtjev za obradu same obloge jer je upravo Electrolybiz.

Korist danas s potragom za takvim alatom, nitko nema nikakvih problema. Može se kupiti u bilo kojoj specijaliziranoj trgovini, a ako je potrebno, samo uzmite prijatelje ili poznanike. Za pričvršćivanje materijala najbolje je koristiti nesebičnost. Odvijač danas da se pronađe iznimno lako. Možda je već u arsenalu u osobi koja je započela rad.

Čitaj više