Kako odabrati boju flaut za pločice?

Anonim

Kako odabrati boju flaut za pločice?

U procesu popravka neizbježno proizlazimo mnogo problema, ozbiljnih i manjih. Koliko ozbiljno ćemo reagirati na rješavanje svakog zadatka, ljepota i praktičnost naše kuće ovisit će o tome. Izbor boje za mržnju međusobnih šavova je pitanje nije najvažnije važnosti, ali bolje je razmisliti o tome unaprijed.

Što odabrati: U boji pločice ili kontrasta?

Obično kupci, bez razmišljanja, odaberite žalicu što je moguće bliže boji na pločici. Međutim, to nije jedina moguća opcija. Nedavno, kontrastne kombinacije boja dobivaju na popularnosti. Na primjer, tamno cout je odabran na svjetlosne pločice i obrnuto. Važno je uzeti izbor boje zamišljeno, inače slučajna kombinacija boja će uzrokovati samo zbunjenost.

Ako se spektakularne kombinacije boja na bazi kontrasta, ne sviđa vam se, možete ići više tradicionalni način. Odaberite mrlje ispod ton pločice, ali ne usredotočite se na glavnu boju, ali na boju uzorka.

Kako odabrati boju flaut za pločice?

Spektakularne kontrastne kombinacije

Sada otpustite zbirke pločice, koje su već ponuđene da budu prikladne opcije poplava. Kombinacije boja koje su izumile dizajneri izgledaju vrlo neobično i zanimljivo. Dakle, na crnu pločicu savjetuje da odaberete biser-bijeli fugiun, na bež - žbuku boje kakao ili mliječne čokolade, do maslina - grafita, do sive boje crvenog stabla.

Kako odabrati boju flaut za pločice?

Kako odabrati boju flaut za pločice?

Prije toga, preferencija je dana na žbuku neutralnih, mirnih nijansi, a danas se dizajneri okrenuli sjajnim, zasićenim tonovima. Sve više, kupaonica uređuje mržnju crvene, narančaste, zelene, tirkizne, plave, ljubičaste i crne boje.

Ako ste izabrali dovršiti zidove ili pod u kupaonici, bijele keramičke pločice, a zatim s izborom boje će se pogriješiti. Uostalom, apsolutno sve boje se kombiniraju s bijelim. Neka kombinacija će biti uspješnija, manje, ali neće biti potpunog neuspjeha. Rad na stvaranju para boja, sjetite se da bi trebalo biti usklađeno s cvijećem koje se koriste u unutrašnjosti kupaonice. Stoga, pokušajte odabrati talog, odjeknuti u boji s namještajem, vrata, strop, itd.

Članak o temi: Bitovi za odvijač: Kako odabrati njihove poglede?

Kako odabrati boju flaut za pločice?

U boji keramičke pločice odaberite partner u boji će biti teže. Savjetujemo vam da iskoristite posebnu paletu, bez kojih nema dizajnera. Eksperimentirajte s različitim kombinacijama boja, a možda ćete moći pronaći stvarno lijepo i izvorno rješenje.

Bezbojno mrljenje - univerzalno?

Mnogi vjeruju da se bezbojan naziva fugiranjem bijele boje. Ovo nije sasvim tako. White Flout, doista, smatra se univerzalnim i dolazi do pločice bilo koje boje. Istina, s tamnim nijansama, ona tvori kontrastnu kombinaciju, koja će vjerojatno ne voljeti poznavatelje tradicionalnih rješenja.

Relativno je nedavno na tržištu građevinskog materijala pojavio se fugiranje za intertusne šavove, koji zapravo nema boje. Novi materijal se vrši na temelju epoksida i sadrži staklo u svom sastavu. Na štetu svojih svojstava koje apsorbiraju svjetlo i osigurava učinak "nevidljivosti" od žbuke. Takva smjesa u oblaku također se naziva "kameleon", jer se prilagođava boji keramičke pločice.

Bezbojan mrlja - proizvod je prilično skup, ali košta svoj novac. Stvoren pomoću modernih tehnologija, ima izvrsne karakteristike: lako se primjenjuje i lako očistiti, ne podliježe mehaničkim oštećenjem, ne ulazi u interakciju s agresivnim kemikalijama, odupireći izgled gljivica i plijesni.

Bezbojno mrljenje najčešće se koristi za rad sa staklenim mozaikom i stvaranje ukrasnih pločica.

Kako odabrati boju flaut za pločice?

Savjeti za odabir

Kupite fugouts je bolje napraviti istovremeno s kupnjom pločice. Tako možete proći kroz sve moguće opcije i ostati na najuspješnijoj kombinaciji. Odabir boje talog ovisi, uključujući, od raznih odabranih keramičkih pločica.

  • Raznobojna pločica , Razmotrite sve pločice u boji dostupne na slici. Odredite koji je tamniji i što je najsjajnije. Onda sve rješava veličinu kupaonice. Ako je soba mala, odaberite najsjajnu nijansu, a ako je kupaonica prilično prostrana, možete odabrati najtamnije boje.
  • Jedan pločica , Ako su svi zidovi u sobi uređeni u jednoj boji, tada bi se pričvršćena sjena za prikrivanje trebala biti izabrana na temelju vrijednosti koju dajete postavku kupaonice. Ako želite skrenuti pozornost na namještaj i vodovod, onda kupite nagibnu flutu. A ako postoji zid ili podne obloge u središtu unutarnjih poslova, bolje je odabrati boju kontrasta za žbuku.
  • Mozaik , Tradicionalno, mozaik je izabran ili hlad kontrastni s glavnim tonom ili neutralnim, na primjer, bež ili siva. Također, za projektiranje mozaika, možete koristiti bezbojnu mrlju: sadrži prozirne komponente koje apsorbiraju boju i maska ​​međupovijesti šavova.

Članak o toj temi: Ako se bubanj ne vrti u BOSH perilici rublja

Kako odabrati boju flaut za pločice?

Kako odabrati boju flaut za pločice?

Kako odabrati boju flaut za pločice?

U odabiru boje fugiranja za keramičke pločice, sljedeće preporuke će vam pomoći:

  • Idite na fugiranje u najveću građevinsku trgovinu. To je upravo slučaj kada je raznolikost izbora korisna za rezultat. Što više kombinacija pločica + fluut bit ćete preplavljeni, što je vjerojatnije da će pronaći savršeni par boja.
  • Neke trgovine imaju probne uzorke fugama koji se mogu primijeniti na pločice i desno na licu mjesta za procjenu rezultata. Treba koristiti ovu priliku. Svakako pričekajte da se pripravak osuši, tako da se vlažan i suhi fuklin značajno razlikuje u boji.
  • Za panel keramičkih pločica, bolje je odabrati žbuku u ton pozadine ili dominantne nijanse - tako da su dijelovi slike spojeni na jedan cijeli broj. Ali za plitkog mozaika dobrodošla su kontrastne boje fugola.
  • Ako je cijela soba, uključujući namještaj, vodovod i pribor, uređen u jednoj shemi boja, pokušajte "osvježiti" interijeru pomoću mržnje kontrastne boje.

Kako odabrati boju flaut za pločice?

Keefes: što učiniti ako željena boja nije na prodaju

Nažalost, čak iu najvećim građevinskim trgovinama, odabir obojenih blutova za pločice pokriva daleko od cijele postojeće palete boja. Ako ste izabrali boju flaut, koji ne proizvodi niti jedan proizvođač okrutnih smjesa, ne žurite da biste promijenili rješenje. Do spašavanja možete doći na žbuku.

Ovdje imate nekoliko opcija: Kupite posebnu pastu za kaloriranje, kupite običnu boju topljivu u vodi ili koristite kao gouche ili akvarel. Koristeći bilo koju od ovih komponenti, možete obojiti bijeli fluut ili učiniti nijansu obojenih fugila zasićenih.

Ako se odlučite za bojanje žbuke pomoću Kolachera, sjetite se dvije važne točke:

  • Pokušajte napraviti cijelu količinu posla u jednom danu. Inače, mrlja se suši i ponovite rezultirajuću nijansu sljedeći dan ćete najvjerojatnije uspjeti.
  • Nakon nekog vremena, žbuka se obično osvjetljava, tako da se boja treba koristiti za jednu ili dvije nijanse tamnije.

Članak na temu: Kako napraviti kauč s vlastitim rukama? Nacrti. Fotografija.

Kako odabrati boju flaut za pločice?

Čitaj više