Kako napraviti shopping vrata to učiniti sami

Anonim

Kako napraviti Joe-vrata s vlastitim rukama? Sada je postao vrlo popularan za instaliranje kliznih vrata. Oni pomažu u stvaranju spektakularne interijere sobe i omogućuju vam da spasite mjesto koje su planete vrata zauzeta kada se otvaraju.

Kako napraviti shopping vrata to učiniti sami

Vrste snimljenih vrata.

Dizajn kliznih vrata ne osigurava postavke pragova. Lako se otvaraju i zatvaraju. Pogodni su za bilo koji interijer sobe.

Međutim, oni ne pružaju potpunu zvučnu izolaciju sobe. Stoga se obično instaliraju u dnevnom boravku, u kuhinji, gdje izolacija buke nije važna. Coupe može biti s ostakljenjem ili bez njega. Mogu imati gornji ili donji vodič. Konstrukcije mogu imati drugačiji broj krila.

Ugradnja spojnih vrata

Kako napraviti shopping vrata to učiniti sami

Sheme kliznih vrata.

Možete montirati s vlastitim rukama. Kada se instalira, koriste se dvije metode. Dakle, klizna vrata mogu se montirati u zid ili zid.

Ako je metoda odabrana u zidu, onda morate pripremiti nišu potrebnih veličina.

Materijali i alati:

  • list vrata;
  • elementi za pričvršćivanje;
  • Metalni vodič;
  • videozapisi;
  • Drveni bar presjek 50x50 mm;
  • Hladnjak za vrh okvira vrata;
  • lateralna platforma;
  • Stalak na koji vrata trebaju biti susjedna u zatvorenom položaju;
  • vijak za samo-tapkanje;
  • Sidra;
  • Završiti nokte;
  • kvake;
  • Dobro.

Kako napraviti shopping vrata to učiniti sami

Uređaj za spajanje vrata.

Prije svega, potrebno je instalirati traku za vođenje i popraviti ga sa samoza rezerve na Bruus. Da biste to učinili, izbušite rupe ispod vijka za točenje u metalnoj traci. Rupe trebaju biti smještene na udaljenosti od 20 cm jedna od druge.

Tada trebate izvršiti poseban utor na dnu prijenosa vrata. Pomičet će valjak za vodilice. Ovaj žlijeb je potreban tako da se donji dio vrata ne pomiče tijekom pokreta.

Udobraci se mogu izvesti pomoću rezača ili pero na stablu. Pažljivo obavljati rupe. Zatim uz pomoć dlijeta su previše očišćena.

Članak o toj temi: Kako očistiti bubanj perilice?

Tada je potrebno instalirati bar vodilicu. Instaliran je u strogo horizontalnom položaju. Ako tijekom instalacije dopusti netočnosti, tada će se platno moći otvoriti kada nije potrebno. Zatim ugradite valjke u vodilicu. Donji valjak je fiksiran na podu.

Valjak ispod gornje trake mora biti popravljen strogo horizontalno, inače platno neće biti okomito.

Nakon toga, morate instalirati proizvod na niže valjka za vodilice. Tada dizajni daju vertikalni položaj i pričvršćeni na gornje valjke. Da ne ide dalje granica vodiča, morate instalirati ograničive.

Nakon toga, strana kutije je montirana okomito u kutiji. Instaliran je i pričvršćen na zid pomoću uglova. Oni su zatvoreni dobrim.

Kako napraviti shopping vrata to učiniti sami

Shema pričvršćivača spojnih vrata.

Tada su platfords instalirane na vrhu i strane otvora i nosite ih uz pomoć završnih noktiju.

Sada morate pričvrstiti ručke. Montirani su nakon konačne instalacije platna.

Da bi klizna vrata bila čvrsto čvrsto, moraju se držati četkice otporne na prašinu.

Ako se pretinac vrata montira bez uporabe praga, ne morate izvoditi utore, napraviti tračnice. U tom slučaju dizajn će biti vezan samo odozgo. Kada instalirate takav dizajn, nije potrebno ukloniti podne obloge.

Faze performansi

Prvo, potrebno je strogo okomito na popravak metalnih traka. Zatim, uz pomoć vijka i 4 oraha, potrebno je pričvrstiti ležaj.

Kako napraviti shopping vrata to učiniti sami

Mehanizmi za klizna vrata.

Onda morate pokušati na webu za put. Napraviti potrebne oznake. Za ove oznake uz pomoć perforatora, izbušuju posebne rupe za instaliranje sidra.

Tada morate staviti posebnu brtvu ispod platna, što će osigurati proizvod na potrebnoj visini od poda.

Zatim morate popraviti sidre. Jednom od njih treba pričvrstiti na metalnu tračnicu. Njezini ležajevi s proizvodom koji su im pričvršćeni.

Članak na temu: Upute za instaliranje plastičnih prozora vlastitim rukama

Podignite proizvod. Na grablje popraviti drugi sidro. Nakon instalacije valjaka i zatvarača, dizajn je fiksiran na svom mjestu. Da biste to učinili, podiže se i uvijao vijke u zagrade na vrhu proizvoda.

Ovaj rad mora se izvesti s asistentima, koji će podići i zadržati dizajn dok okrenite vijke.

Kako napraviti shopping vrata to učiniti sami

Alati za montažu Jigle vrata.

Tada trebate provjeriti horizontalni proizvod. Ako je potrebno, trebate dodatno uvrnuti vijke.

Zatim ugradnja PlatBorks i Sobers potrebno je sakriti nagib otvora. Mehanizam valjaka mora biti skriven pomoću dekorativne daske. Instaliran je na vrh valjnog mehanizma.

Na kraju ugradnje kliznih vrata, pričvršćene su im pribor i ručke. Kako bi se osigurao tiši proizvod, potrebno je osigurati gumenu traku preko metalne šine.

Instalacija vrata-odjeljka s posebnom nišom u zidu bit će više dugotrajna. U ovom slučaju, potrebno je napraviti septum od plastičnih ploča. Nazvat će ga proizvod.

Ako je otvor za vrata montiran iz vodiča na podu, morate obaviti poseban utor na dnu podnog poda pomoću perforatora.

Ako slijedite ovu uputu, možete samostalno instalirati klizna vrata koja će biti izdržljiva i poslužena za jako dugo.

Čitaj više