Papirna pozadina na Flizelin na temelju: Pregled i prakticiranje pravila

Anonim

Opće i specifikacije

Popularni nedavno papirnati pozadinu na bazi Fliesline preuzeli su njihovo zasluženo mjesto na tržištu za popravak i uređenje stambenih i poslovnih prostora. Njihove brojne prednosti koje su nadopunjene čistoćom okoliša omogućuju da ih koriste prilikom završetka gotovo bilo koje prostorije, uključujući djecu.

Papirna pozadina na Flizelin na temelju: Pregled i prakticiranje pravila

Ukrasite svaku sobu

Zanimljiva činjenica! Flizelin zauzima podrijetlo u tekstilnoj industriji. Bilo je tamo da se počeo koristiti po prvi put kao osnova za laganu, visokokvalitetnu i ne-zgrušanu odjeću. I tek nakon što su identificirane sve prednosti korištenja ovog materijala u svjetlosnoj industriji, odlučeno je da usvojite odgovarajuće tehnologije i provedu fleslinsku osnovu i za proizvodnju žalosnih tkanina.

U početku, primijećeno je da se papirnati pozadina na bazi flieseline vrlo lako zalijepi na zidu, a osim ekološki prihvatljivim, također karakterizira povećana toplinska izolacija. Ova okolnost dodatno utječe na izbor mnogih vlasnika stanova u korist takvih pozadina. Osim toga, za razliku od vinila, flizelin baza je savršeno prolazio zrak. Za ubrzano popravak, ne možete odabrati standardne i široke širine brojila širine.

Papirna pozadina na Flizelin na temelju: Pregled i prakticiranje pravila

Pozadina na bazi stakloplastike

New - zaboravljeni stari. Ova, poznata istina, nije upitna i relevantna u gotovo svim sferama života moderne osobe, čak iu popravku. Uostalom, analizom modernog tržišta robe za dekoraciju zida, nemoguće je ne složiti se da pozadina uzima dominantnu nišu u njemu. To je zaista genetski izum vjerno stoljećima.

Također poznat drevnim Kinezima, pozadine osvojili su popularnost i modernizirali u Rimu, a zatim u 18. stoljeću dobili su drugi dah na strojevima europskih majstora. Zatim je slijedio razdoblje zaborava, koji je trajao gotovo 100 godina, ali iz 20. stoljeća i do danas, pozadina ne prolazi vodeće pozicije, ali se samo razvija i postaje sve savršenija.

Članak o temi: Kako pokriti opeku na balkonu je najbolje?

Papirna pozadina na Flizelin na temelju: Pregled i prakticiranje pravila

Tako mogu gledati u unutrašnjost

Pojava takvih materijala kao vinila i flizelina proizvela je pravu revoluciju u završnom tržištu rada. Proizvod koji je prethodno bio isključivo, kao proizvod papira, stekao nove boje kroz ove materijale.

Papir je danas postao samo osnova za izdržljive, lijepe i praktične prevlake, kao što je polivinil klorid ili philizelin. Prije nego što pozovete o papirnoj pozadini na osnovi Fliesline detaljno, ukratko zaustavimo vašu pažnju na glavnom elementu komponente - Fliselin.

Kako i gdje se pojavile fleislinske pozadine

Rodno mjesto takve materijale kao Flizelin smatra se Njemačkom. U početku, korišten je i još uvijek koristiti, u slučaju Portnovsky, kao pečat za neke dijelove odjeće: regali, removi jakni itd. Riječ "Vliseline" u prijevodu znači netkana tkanina, koja je prilično motivirana metodom njegove proizvodnje. Fliselin se vrši pritiskom na vrlo tanke celuloze i tekstilne niti, što vam omogućuje da dobijete ultra tankog prozirnog platna bijela.

Papirna pozadina na Flizelin na temelju: Pregled i prakticiranje pravila

Povijest stvaranja pozadine ima mnogo stoljeća. Na fotografiji: ovdje je takav dizajn soba u viktorijanskoj eri u Engleskoj

Ovaj materijal je dobar jer nije podložan deformaciji i izlaganju vlazi, tako da, za razliku od papira ili tkiva, ne mijenja svoj oblik i ne nadima od vode ili pare. Čim se počeo primjenjivati ​​za proizvodnju pozadina, Phlizelin tapeta njemačke proizvodnje odmah je postala standard ljepote i trajnosti.

Što je neprikrivena fleslinski tkanina i gdje se koriste

Papirna pozadina na Flizelin na temelju: Pregled i prakticiranje pravila

Pogled na pozadine

Glavne prednosti

U početku, fleislinskim pozadinama su napravljeni sigurni, a njihov opseg nije bio toliko dekorativan kao gradnja. Zahvaljujući otpornosti na vlagu i čvrstoću ovog materijala, koristio se i koristio za jačanje zidova prije slikanja. Budući da je Phlizelin napravljen od stotina malih, čvrsto vezanih jedni s drugima, vlakna, onda može obaviti funkciju ojačanja zidova. Fliseline beskućnici platna prije slikanja pomoći će spriječiti stvaranje mikročita, kao rezultat skupljanja zgrade.

Članak na temu: Podovi su vaše ruke: drvena oslikana ciklus, takav video za ploču, alat je star

Još jedna zanimljiva utjelovljenje fleslinski platna je proizvodnja vinila ili papirnih pozadina na fleislinskim osnovi. Takav zidni poklopac izgleda vrlo lijepo i izvorno zbog svoje slabo izražene teksture i često se koristi pod slikarstvom.

Treba uzeti u obzir! Pocking takve pozadine unaprijed zahtijevaju posebnu temeljitu pripremu zidova. Glavni nedostaci su slaba snaga i mala debljina, što čini proces puhanja prilično problematičnim.

Papirna pozadina na Flizelin na temelju: Pregled i prakticiranje pravila

Danas trgovine predstavljaju široku paletu pozadina za svaki ukus.

Prednosti i nedostaci uporabe

Nesumnjivo, najpopularnija je opcija papirnate pozadine na temelju Fliesline. Što ih čini tako popularnim u modernom uređenju zidova i koje su njihove tehničke karakteristike?

  • Ove pozadine "diše". Stoga su slični materijali štetni za pitanja o tome, moguće je da se većina proizvođača poštuje potpunu ekološku prijateljstvo. Ova opcija premaza je potpuno ekološki, stvorit će optimalnu mikroklimu u prostoriji i eliminira izgled na zidovima plijesni i gljivice. Usput, glavni proizvođači ovih premaza su Njemačka, Italija i Francuska.
  • Zbog svoje snage, takve pozadine su optimalne u novim zgradama, gdje proces skupljanja još nije u potpunosti dovršen. Budući da će pomoći u sprječavanju pojave na zidovima malih pukotina i mana, pogotovo ako govorimo o mogućnostima za slikanje.
  • Kao što svjedoče brojni pregledi, čak i dijete može izbjeljivati ​​takve pozadine. U tom procesu, ljepilo se primjenjuje samo na zidove, dok platna platna ostaje suha. To pomaže uštedjeti vrijeme, eliminira mogućnost otvaranja pozadine, i kao rezultat nemogućnosti njihovog lijepljenja.

Papirna pozadina na Flizelin na temelju: Pregled i prakticiranje pravila

Završiti s Phliselinom pozadinom pod slikanjem - jedna od značajnih prednosti

Glavnim nedostacima ove pokrivenosti uključuju

  1. Suptilnost materijala. Fliselin pozadina zahtijeva posebno savjesnu pripremu zidova za lijepljenje. Budući da će pod tankim slojem Fliesline, svi nedostaci i nepravilnosti će biti posebno vidljivi.
  2. Nema zaštitnog sloja. To čini takve pozadine ranjivim na učinke prljavštine i prljavštine, a dovoljno "komplicirano" u lijepljenju. Zidovi s flizelinom ne mogu se oprati ili obrisati pomoću deterdženata. Stoga će njihovo lijepljenje u kuhinji ili djetetu biti jednostavno neprikladan.
  3. Limicizirajte boje i crteže. Budući da je Phlizelin je prilično specifičan materijal, onda je jednostavno nemoguće izvesti složene reljefne ili simulirati neku vrstu teksture. Takvo platno uvijek ima lagano prigušene nijanse, što nije prikladno za sve unutarnje stilove.
Članak na temu: Kako pričvrstiti kutiju s pozadinom

Kako lijepiti pozadinu papira na temelju fliesline

Papirna pozadina na Flizelin na temelju: Pregled i prakticiranje pravila

Fotografija: Prije početka ljepila ne zaboravite usporiti izgled od 10 cm. Odozgo i ispod

Uskoro ćemo se usredotočiti kako lijepiti takve premaze. Da biste to učinili, navedite glavne faze lijepljenja:

  • Prije svega, potrebno je pažljivo obuhvatiti. To uključuje poravnanje zidova i unutarnje unutarnje particije, što podrazumijeva demontažu starog premaza u kasnijim kit i prajmeru.
  • Tada je potrebno izmjeriti rezove komada pozadine, napuštati 10 cm s duljinom od 10 cm. Sa svake strane (odozgo i dolje). U isto vrijeme, možete uzeti i pripremu ljepila. U pravilu se za takav rad koristi metilana. Da biste ispravno promijenili adhezivni sastav, preporučujemo da pročitate upute na paketu.
  • Uklonite poklopce utičnica i drugih mogućih komunikacijskih uređaja. Ako je moguće, de-energiju električnu energiju.
  • Nanesite ljepilo. Štoviše, ono što je karakteristično, primjena ljepila može se napraviti isključivo na zidu, a da ne propušta sama ploča.
  • Naljepnica je poželjno počevši od ugla sobe i proizvesti je u zglob. Nakon što je zadržao svaki list, potrebno je izgladiti ga pomoću to specifično za ovu dizajniranu plastičnu lopaticu. U isto vrijeme, mjehurići zraka se uklanjaju s izglađivanjem. Nakon lijepljenja, izrežite lijevo i izrežite rupe za utičnicu i druge tehnološke izbočine. Nastavljamo lijepiti dok ne pobijedimo cijelo područje zidova sobe.

Preporučujemo da gledamo video upute:

Zapravo, ovo je sve. Želimo vam dobar izbor i lijep rezultat popravka!

Čitaj više