Upute za instaliranje snimljivih vrata s dobrim poslom

Anonim

Instalacija snimljenih vrata može se izvesti u otvoru zida proizvoljne debljine. U isto vrijeme, kutije za unutarnja vrata se nude samo nekoliko standardnih stopa dubine, koje gotovo nikada ne prelaze 100 mm. Na preostalom dijelu otvora možete malo izvesti, ali je dugo i teško za početnike. Mnogo više tehnološkog i estetskog rješenja bit će instalacija dobra.

Upute za instaliranje snimljivih vrata s dobrim poslom

Kutija s lošim vršnjacima.

Alati i materijali

Prije početka rada na instaliranju vrata s snimljivim sobama morate zaliha sve potrebne.

Popis alata:

  • rulet;
  • razina;
  • olovka;
  • pila za metal;
  • bušilica;
  • sječivo;
  • čekić;
  • Stuslo;
  • Corolninic;
  • pištolj za ljepilo;
  • Elektrolzik ili vid disk.

Popis materijala:

Upute za instaliranje snimljivih vrata s dobrim poslom

Dowers za vratara.

  • kutija set;
  • skrivene pričvršćivanje za kutiju ili izravnu suspenziju;
  • platno;
  • Nepromjenjivi daske;
  • platbands;
  • Šupe;
  • Scotch veći;
  • Pile.

Prije kupnje unutarnjih vrata, pažljivo se mjeri sve parametre otvaranja i susjednog zida. Za normalan rad skrovnih vrata, moraju biti postavljeni strogo vertikalno u ravnini s jedne strane zida. Sam zid je vrlo često ukorijenjen na jednoj ili drugoj strani. Kao rezultat toga, PlatBand se ne uklapa u zid u gornjem ili donjem dijelu. Problem je riješen instaliranjem teleskopskih platforma.

Isto vrijedi i za izazove. Kada koristite okvir s utorom za dobru, fokusiranje odstupanja u zidnu geometriju će biti lakše. Nije vrijedno kupiti kutiju bez utora čak i prilikom instaliranja skrovnih vrata u otvor zida s dobrom geometrijom. Pas zglob s kutijom kroz groove omogućuje vam da prilagodite stavke na bilo koju širinu otvora.

Posebni skriveni zatvarači za instaliranje kutije za kupnju u bilo kojoj trgovini neće raditi, ali ovi elementi omogućuju vam da jedva popravite bočne daske s određenim prazninama i postavite ih u smislu razine. Zapravo, većina instalatera je savršeno zaobići bez njih koristeći tradicionalne metode fiksacije.

Članak o toj temi: Skladite stvari na zidu: Organizatori, kante, košare i ostale ideje za pohranu

Kutije za montažu

Ako se kupuje blok s univerzalnom kutijom, prije početka instalacije, mora se podesiti pod veličinom platna i prikupiti. Kutija je postavljena na podu. Platno se nalazi između bočnih dasaka na pčelinju. Nalaze se gornja ploča na njegovom mjestu. Na perimeru platna, 2,5 mm čistači su postavljeni na bočne trake i 5 mm do vrha. Na gornjoj trim, oznake se izrađuju u meti sa stranom.

Upute za instaliranje snimljivih vrata s dobrim poslom

Ugradite dobru vrata na ulazna vrata.

Od donjeg kraja platna na bočnim daske, 10-15 mm je odgođeno. Za vrata kuhinje i vrata soba s kotlovima i plinskim zvučnicima, ova se veličina povećava na 40-50 mm za normalan protok zraka kroz jaz između weba i poda. 20 cm od kraja platna označio je lokacije petlje.

Prema napravljenim oznakama, sva 3 traka se skraćeno. Da bi izvršili okomito rezanje, bolje je koristiti strnjicu. Inače, morate zakazati linije na ugljenu i pokušati zadržati broj okomito. Gornji kat je izrezan s hakepom na naljepnicama i isključen od dlijeta u zonama gornje i bočne daske.

Pod standardnim varportovima dlijeta odabrani su višak materijala na platnu i jedan od bočnih dasaka. Nakon toga, oni su fiksirani samo-crtanjem u pripremljenim sjedalima. Kada koristite "nadstrešnice, leptiri" ne moraju odabrati materijal. Oni su samo zajebe. Da bi se uklonilo pucanje materijala rupe ispod vijaka za samostažujući, prethodno je izbušen.

Izbušite rupe i vijak bočne daske do vrha boljim s platnu pričvršćenim na svom mjestu i prazninama. Da biste spojili dijelove na krajeve bočnih elemenata kroz vrh, pričvršćuje se par somova na stablu od 75 mm. U gornjem skakaču morate napraviti prostirke za kombiniranjem prostora. Vrata bolje smanjiti duljinu kutija elemenata prije instalacije, širina se određuje kasnije.

Članak o temi: Zavjese za prehranu u unutrašnjosti - Prednost i fotografije

Kutije za pričvršćivanje

Dizajn vrata.

Instalacija se pokreće s montažom daske s nadstrešnicama. Mora se postaviti na razini u dva zrakoplova iu meti s zidom. S montiranim zidom i instalacijom s teleskopskim platformama, kutija je instalirana na samohričnu točku. Možete se čak i malo utopiti, tako da konus nije zaglavljen u oku. Preostali elementi kutije izloženi su gladnom platnom. Ako postoji ispravan temelj i praznine, onda daske na njihovom mjestu.

Da biste pričvrstili okvir, koristi se odabir skrivenih zatvarača, izravne suspenzije pričvršćene materijalom vijaka za samo-tapkanje ili tiple. Potonji se skrivaju iza prijenosnog ulaza. Ako se pčela i kutija naprave u čvrstom dijelu, za skrivene instalacije, oni se postavljaju iza nadstrešnica i zasun za odmazdu. Ova varijanta rasporeda hardvera je prikladna ako je materijal izglede nije sklon pucanju ili na pravim mjestima nalaze se dijelovi hipoteka.

U montažnom položaju, kutija je zgnječena, razmak oko perimetra se navlaži i napuni montažnom pjenom. Ekstrukcija dasaka unutar otvora može se spriječiti zatvaranjem vrata. Da bi se spriječilo platno kako bi se spriječilo platno u jaz između njih, ulagani su crijevni križevi, karton, utakmice i slično.

Pričvršćivanje psa i staviti

Upute za instaliranje snimljivih vrata s dobrim poslom

Vrste vrste na unutarnjim vratima.

Dobors se umetnu u sadnje utore. Svaki od njih ima dva ekstremna nacrta nacrta u ravnini poravnanja sa zidom. Za točnost pronalaženja željene točke do zida, primjenjuje se svaki vodič. Dobors se uklanjaju iz žljebova. Da biste dobili završne oznake, trebate udaljenost od vanjskog kraja do oznake nacrta kako biste odgodili s unutarnjeg kraja. Prema novim konačnim oznakama, linija se provodi, na kojoj se odsječe suvišno.

Dobiveni dijelovi su instalirani na mjestu. Klinovi se postavljaju između njih i krajeva otvora, koji eliminira jaz na mjestu podešavanja na kutiju. U takvom položaju, dobrota je presretana slikanjem viskija za susjedni zid. Moramo pokušati organizirati dobrotu točno okomito na zid. Da biste to učinili, možete koristiti ugljen.

Za konačnu fiksaciju se koristi montažna pjena. Ne bi smjelo popuniti utora. Pjena je napravljena točka u koracima od 10-15 cm.

To će joj omogućiti da radi kao ljepilo. Proširenje, pjena će ispuniti slobodan prostor i ne blokirati tanke trake.

Članak o temi: Kako odabrati zavjese i prekrivače iz jedne spavaće sobe: specijalistički savjet

Gornja platforma je odrezana točno na udaljenosti između strana. Bočna skraćivanje na visinu oznaku vanjskog kraja gornje platforme. Pitch i pravilno slijetanje lateralnih platforma postiže se uklanjanjem šiljaka iznad bočnih dasaka. Fiksacija se vrši na ljepilo. Da biste pojednostavili budući popravak, stavite PlatBand nije u utoru, već uz zid. To će ga uštedjeti pri ažuriranju uređenja zida.

Nemojte se bojati instalirati unutarnja vrata vlastitim rukama. Točne slijedeće upute i razumijevanje nekoliko suptilnih trenutaka omogućit će vam učinkovito obavljanje posla. Tehnologija instaliranja vrata s dobrim je olakšanim uređajem za odlaganje i sile.

Čitaj više