Provodimo predmete vrata

Anonim

U svakom stanu nalazi se ulazna vrata. Pokrivanje vrata s vlastitim rukama se često koristi, osobito domaći vlasnici. Mačke i psi sa svojim kandžama mogu pokvariti izgled vrata. Izgrebni ili zgnječeni pokrivač ne samo da pokvari izgled, već i smanjuje razinu zvučne izolacije i toplinske izolacije.

Provodimo predmete vrata

Sketchy slike ulaznih vrata za presvlake.

Materijali za vrata

Stavite ulazna vrata s različitim materijalima. Najčešći su:

  • MDF paneli;
  • laminat;
  • umjetna koža;
  • viniylisco;
  • niz drva;
  • oblaganje.

Laminat i MDF paneli izgledaju lijepo, imaju dugi vijek trajanja. Ali moguće je sijati ove materijale samo površinu vrata unutar sobe. Vani, trim može propasti nestankom materijala na kišu, snijeg, vjetar i na temperaturne razlike.

Provodimo predmete vrata

Proces izolacije ulaznih vrata, s glavnim veličinama.

Dermatin i rasprostranjeni vinilici mogu se nanijeti na ulicu. Treba se samo zapamtiti da se dermatin može lako pokvariti vanjski mehanički učinak. Ovaj materijal se lako očisti vlažnom krpom i relativno je jeftin.

Drveni niz i obloge pripadaju najskupljim opcijama omora. Ali također služite ove materijale duže od svih ostalih s dobrom skrbi. Stablo mora biti povremeno naslikano, odložite, laki, polirani.

Iz vrata Dermatina

Na taj način se napravi kidanje vrata:

  1. Uklanjanje starog obloga i priključaka.
  2. Priprema novog skupa obloga.
  3. Otvaranje vrata.

Prije pričvršćivanja nove trim, treba ga ukloniti iz vrata pribora na koje brave, zasune, ručke, oči. Nakon toga uklanja se cijeli stari omotač s noktima i vijcima.

Da biste instalirali novi set materijala kućišta, možda ćete trebati:

  • epoksidno ljepilo;
  • umjetna koža;
  • Stajalica;
  • šperploča;
  • pjena;
  • škare.

Članak o toj temi: Kako preklopiti salvete na novogodišnju stolu

Provodimo predmete vrata

Shema presvlaka vrata.

Cijela površina vrata trebala bi biti prekrivena ljepilom. List od šperploča je pričvršćen na ljepilo. Šperploča se nanosi na metalni okvir vrata. Lako je začepljeno noktima i nosačima. Iz trake Dermatin, širok oko 10 cm i dužina jednaka perimeru vrata, napravljen je valjak ispunjen Vatin. Ovaj valjak je fiksiran od strane klamerice do rubova vrata. Fabor se stavlja na tkaninu s marginom od oko 10 cm na svakoj strani. Odozgo sve je zatvoreno dermalom. Materijal je priključen prvi u središtu, zatim na vrhu i dnu. Dermatin se mora dobro zategnuti tako da tijekom rada vrata nije rana i ne naboran.

Glavni rad je napravljen. Ostaje instalirati ručke i brave, ugraditi oko, ukrasiti površinu vrata posebnim noktima. Završena vrata mogu izgledati. Mogućnosti uzoraka mogu biti puno. To ovisi o estetskom okusu domaćina. Možete ukrasiti obloge s tankim ravnim ravnim kabelima iz dermatina i noktiju i gumbi s velikim šeširima.

Stablo i plastike

Oblaganje vrata s drvenim ili plastičnim materijalima preporučuju majstori. Ovi materijali imaju dovoljnu snagu i ljepotu. Drvo se koristi suho, tretirano s antiseptičkim pripravcima za zaštitu od gljivica. Dravna pasmina može biti bilo koja. Detalji (lamela) preporuča se odabrati minimalnu širinu. Na montažu jednostavno krete i oblikuju glatku površinu. Odbori se mogu instalirati vodoravno ili okomito, pod kutom u različitim smjerovima. Najjednostavnija opcija.

Takvo kućište je izvrsna izolacija od buke, od zimskog nakita. Ima visoku snagu. Ali povremeno materijal zahtijeva liječenje lakova, bojama, antisepticima. Trebate preradu od vatrenog drva. Plastika u tom pogledu je manje zahtjevna.

Nekoliko korisnih savjeta

  1. Da biste spriječili nacrte, petlje iz petlji su zatvorene trakom polietilena, pričvršćujući ga pomoću tipova za statistiku.
  2. Na dvostrukim vratima, vertikalni valjak instaliran je na pola s ručicom vrata.
  3. Od nacrta, možete se zaštititi pomoću gumene trake ili cijevi koja je prikovana oko perimetra vrata do jagnje.
  4. Ako se otvaraju ulazna vrata, tada su vertikalni i gornji valjci na unutrašnjosti pričvršćeni izravno na okvir vrata.
  5. Pričvršćivanje noktiju i nosači nalaze se na udaljenosti od 10 cm jedan od drugog.
  6. Svi materijali su pričvršćeni na metalna vrata s "trenutak" ljepilo. Drugi način je povezati list šperploča na koji je materijal za obrezivanje prikovan.
  7. Drveni dijelovi prije obloge trebaju letjeti u sobi za prilagodbu ne manje od jednog dana.
  8. Slanjenjem drvenih lamela preporuča se početi s lijeve strane vode. Pojedinosti o završetku noktiju su priloženi. Krajevi se obrađuju mljevenjem.

Područje vrata mogu se obavljati s vlastitim rukama.

Da biste to učinili, potrebno je kupiti materijal koji koristi dermatin, umjetnu ili originalnu kožu, drvo, plastiku, MDF i druge vrste. Guma za pjenu od lišća se koristi kao izolacija. Sam rad je potrebno malo vremena, ali rezultat za mnogo godina može zadovoljiti oči.

Članak Umjetna kamena ljuska za kupaonicu

Čitaj više