Završna kupaonica i toaleti: Primjeri fotografija

Anonim

Pošaljite bilo koje ljudsko stanovanje bez kupaonice i WC-a nije moguće. A ove sobe, zajedno s kuhinjom ili spavaćim prostorom, također moraju biti projektiranje, stvarajući posebnu ugodnu atmosferu koja pomaže ujutro ujutro ili se opustiti u večernjim satima. Moderna završna obrada kupaonica i WC-a (fotografije raznih opcija mogu se vidjeti u našoj galeriji) potrebna je kvalitativni izbor ne samo stil stila stila i raspona boja, već iu kompetentnoj osvjetljenju, korištenje dijelova koji daju vašoj sobi vaš jedinstveni izgled i raspoloženje.

Moderni stil - što je on

Ljepota prostora za higijenske postupke je da su prikladni za apsolutno bilo koje opcije, od mekog klasika do sočnog modernog. Kombinirajući bilješke različitih stilova Možete stvoriti vlastitu viziju. Moderni klasik postaje jedna od najpopularnijih opcija za dizajn, što je iznimno jednostavna i lakonska situacija i paleta boja u kombinaciji s jednim svijetlim ili neobičnim elementom.

Završna kupaonica i toaleti: Primjeri fotografija

Moderna kupaonica završna obrada

Namještaj i vodovodni predmeti odabrani su strogim, s ravnim linijama. Cranes, mješalice, kante za zalijevanje tuširanja - lagani tonovi, poželjno identični, izrađeni od nikla ili čelika. Bilo koji kućanski aparati savršeno se uklapaju ovdje. Jedinstvo nemara situacije razrjeđuje naglasak. Može biti sve što je sposobno za natfranziranje vlasnika ili dizajnera. Eksperimenti se mogu provesti s bilo čime - strop, zidove, podovi, namještaj.

Ukrasite strop pomoći će:

  1. Prekrasan masivni luster S svijetlim sjajnim elementima, dajući zajedničko lice mekane i neke ženstvenosti. Ova metoda očito nije prikladna za mir u stanju mirovanja koji žive sami, kao i vlasnici niskih stropova. Luksuzna svjetiljka učinit će ih čak i nižem, samo naglašavajući njegove nedostatke.
  2. Neobično crtanje na stropu , Najbolje je napraviti strop s 3D slike. Čini se da gleda izlazak sunca, vode ili morskih krajolika i zvjezdano nebo, a posljednja opcija može biti jedinstveno još više, tako da naručujući "karticu" nebeskog sjaja s osobnim zodijak znakom.
  3. Stropne pločice, oponašanje stabla , Takav materijal lako će se uklopiti u stroge japanske linije ili meke intonacije američke zemlje. Da, i sama, bez ikakvog stila stila, izgleda sjajno.

Vrhunac zidova i pod će se dodati:

  1. Keramičke pločice s izvornim uzorcima "berba" ili u viktorijanskom stilu stvorit će jedinstvene slike.
  2. Kontrastna kombinacija bijelih i crnih elemenata učinit će volumen i strože.
  3. Drvene pozadine će biti korisno na drvenom svjetlu. Svijetla dugačka klupa ili stolice pomoći će dodati učinak, stvarajući osjećaj pravog spa salona.
  4. Ako kupaonica ima prozor, moguće je ukrasiti s uzorkom rimskih zavjesa. Izvrsno naglašavaju zidove zidova, pogotovo kada je boja pozadine ili pločica monofoni.
  5. Izgleda spektakularno klasični drveni sporedni kolosijek ili njegov vinil analog sočnih "ljetnih" boja. Ova opcija će vas sigurno podsjetiti na tople zrake ljetnog sunca, odmora i dobrog raspoloženja.
  6. Nestandardan Kupaonski namještaj objekt (buffet, stolić za kavu ili veliki ormar). Istina, ova opcija će samo odgovarati onima koji imaju prostor za uklapanje i potrebne elemente i dekor.

Članak o temi: Kako objesiti zavjesu na zid: sve faze rada

Kutna kupka u unutrašnjosti

Kutna kupaonica u odgovarajućoj sobi izgleda neobično luksuzan. Unatoč činjenici da je glavna svrha takvog dizajna ušteda, popravak i završna obrada kupaonica sve više uključuje korištenje takve stavke za osnovno spektakularno rješenje za opći izgled prostora. Na primjer, u surrojci, kutna verzija kupaonice može se smjestiti u centru mjesta.

Završna kupaonica i toaleti: Primjeri fotografija

Uređenje interijera u kupaonici

Dodatak izgled s takvom kupaonicom pomoći će:

  • Pod više na razini (neobičan podij za kupanje);
  • Šareni mozaik u kutu dizajna;
  • Neobično pozadinsko osvjetljenje, fokusirajući se na glavni element sobe.

Sama kupaonica može biti dobra, dobra, izbor njihovih trgovina je jednostavno ogroman:

  • Kutna kupka + tuš - opcija za praktične vlasnike koji cijene ne samo da uštede prostor, nego i vrijeme;
  • Kutna kupka + ugrađeni jacuzzi - za luksuzne ljubitelje i puni relaksaciju;
  • Modeli s prozirnim stranama savršena su opcija za podebljane eksperimentatore;
  • Dizajn pozadinskog osvjetljenja će voljeti romantične ljubavnike.

Bez obzira na opciju kutne kupelji, bit će instaliran u sobi, pažljivo biste trebali odabrati dekor prema količini boja zidova. Nije potrebno ponoviti nijanse, što je najvažnije - tako da se sve boje kombiniraju jedni s drugima. Tek tada će izgled postati holistički, ugodan oku i duša.

Komponente procesa

Da bi dizajn kupaonice, "bez kučke i zadorinke" potrebno temeljito pripremiti do završetka procesa. I početi najbolje s izračunom približne procjene.

Završna kupaonica i toaleti: Primjeri fotografija

Moderan ukras kupaonice s WC-om

Procjenjuje se o popravku kupaonice i WC-a - temelj svega, tako da se govori, događaji. To će omogućiti izračunati tijek akcije, uštedjeti novac i živčane ćelije i čvrsto ćete znati koliko će popravci kupaonica koštati. Svaka faza izračuna za zasebnu sobu je čisto individualna, jer je volumen materijala, opreme i vremena provedenog, na primjer, dnevni boravak vrlo različit od potreba toaleta. Kada je kupka kombinirana s WC-om, trebat će vam samo jedna procjena. A ako su sobe razgraničene, opcija izračuna bit će potrebna dva.

Članak o temi: Video lekcije Cross-bod Parking: Metode i radionice, tehnika križ za početnike, s lijeva na desno

Izrada procjene

Početni zadatak je obavljanje mjerenja. Potrebni su kako bi se osiguralo da izvođači i kupci, bio je jasno na stvarni volumen predstojećeg rada. To uključuje takve parametre prostorije:

  • visina;
  • širina;
  • Duljina / širina poda;
  • ukupna površina;
  • Volumeni teško dostupnih mjesta i raznolikih niša, polica;
  • Dimenzije vrata (potpuno sa svim elementima).

Završna kupaonica i toaleti: Primjeri fotografija

Moderan ukras kupaonice i WC-a

Procjena za popravak kupaonice neće koštati bez vodovodne opreme. To uključuje ne samo potrebne elemente (umivaonik, kupanje, WC, itd.) I njihov broj, ali i cjevovodne stavke, ako je potrebno, potrebno ga je zamijeniti (potrebno je izvesti prije početka radionica). Kao i:

  • Namještaj stavke (police, ormarići, ladice, krevetnici);
  • Ekrani, zavjese za kupaonicu;
  • dizalice, slavine, zalijevanje limenki, crijeva;
  • Elementi ventilacije i izmjene zraka;
  • Kućanski aparati (razne sušilice, perilica rublja, TV, grijači);
  • brojači;
  • Elementi rasvjete i ožičenja (svjetiljke, lusteri, utičnice).

Nakon analize opreme možete nastaviti izračunati materijale. U ovoj fazi vrlo je poželjno imati barem početni projekt. No, bez nje, moguće je nositi se, predstavljajući buduću sobu u gotovoj verziji: koje će boje i materijali prevladati, što će biti potrebno za glavni rad, a koji za dekor. Može se konvencionalno podijeliti svim materijalima u neke skupine:

  • okrenut, namijenjen za uređenje strop, pod i zidove (pločica, kamen, pozadinu, itd.);
  • pomoćna, odgovorna za pričvršćivanje obloge (ljepilo, spojnice, žbuke itd.);
  • Dodatne, koje su različite kemikalije za liječenje površinskih površina (antibakterijske, antifungalne impregnacije, lakovi, itd.).

Ako rad u kupaonici sugerira instalaciju rastezljivog stropa, tada u ovoj fazi vrijedi pozivanje majstora kako bi napravili posebna mjerenja i uzorno trošenje troškova cijelog "događaja".

Članak o temi: Kako to činite s vlastitim rukama obrada stabla?

Završna kupaonica i toaleti: Primjeri fotografija

Kupaonica

Sljedeći korak je brojanje alata koji će biti potreban za rad. Ova se stavka može propustiti ako će se popravak uključiti u stručnjake koji imaju vlastitu opremu i opremu. I u slučaju vlastitog izvršenja potrebni su takvi izračuni. To bi trebalo uključivati ​​ne samo standardni skup alata, već i dodatnih elemenata koji mogu biti potrebni s određenim manipulacijama (na primjer, lemljenje željezo, stroj za zavarivanje, razinu konstrukcije).

U svakom slučaju, trebat će vam popis svih nadolazećih radova, posebno s neovisnim popravkom. Potrebno je kako bi se ocijenilo budućnost "prednji dio aktivnosti", napravite približni tijek procesa, izračunajte približnu cijenu i planirajte vrijeme.

Završna kupaonica i toaleti: Primjeri fotografija

Dizajn toaleta

Posljednji korak je konačni izračun koji se ne mogu napraviti bez punopravnog akcijskog plana. Optimalna opcija je kompletan popis, koji uključuje sve gore navedene parametre i dodijelili su titlovi. Tako je lakše čitati i zbuniti se. Prosječne tržišne stope se uzimaju kao osnova, a nije potrebno ići ili ići kupovati i kupovne točke, ne možete znati sve potrebne brojeve na internetu. Kada se svaka stavka izračunava odvojeno, podatke možete preklopiti zajedno. No, - u svakom slučaju, to je vrijedno zaliha od 10% rezultirajućeg broja u slučaju pogrešaka, netočnih izračuna i mogućeg neispravnog materijala. Često postoji niz "nepredviđenih" potrošnje.

Završna kupaonica i toaleti: Primjeri fotografija

Uređenje interijera u kupaonici

Rezultirajuća procjena nije samo detaljan akcijski plan s financijskim izračunom, već i vizualni dom u slučaju da sredstva nisu dovoljna odmah cijelom projektu. U tom slučaju možete dugo obavljati rad i nabavu u fazama, a procjena će postati "polazna točka" svakog sljedećeg koraka.

Završna kupaonica i toaleti: Primjeri fotografija

Mogućnost moderne kupaonice

Završna kupaonica i toaleti: Primjeri fotografija

Moderna kupaonica završna obrada

Završna kupaonica i toaleti: Primjeri fotografija

Uređenje interijera u kupaonici

Završna kupaonica i toaleti: Primjeri fotografija

Dizajn toaleta

Završna kupaonica i toaleti: Primjeri fotografija

Suvremeni uređenje kupaonice

Završna kupaonica i toaleti: Primjeri fotografija

Kupaonica

Završna kupaonica i toaleti: Primjeri fotografija

Uređenje interijera u kupaonici

Završna kupaonica i toaleti: Primjeri fotografija

Moderan uređenje kupaonice

Završna kupaonica i toaleti: Primjeri fotografija

Moderan ukras kupaonice s WC-om

Završna kupaonica i toaleti: Primjeri fotografija

Dizajn interijera Kupaonica s WC-om

Završna kupaonica i toaleti: Primjeri fotografija

Moderan dizajn kombinirane kupaonice

Završna kupaonica i toaleti: Primjeri fotografija

Moderna kupaonica završna obrada

Završna kupaonica i toaleti: Primjeri fotografija

Moderan ukras kupaonice i WC-a

Čitaj više