Popravak kupaonice: foto primjeri popravka

Anonim

Kupaonica je upravo ugao u apartmanu koji se često posjećuje u svakoj obitelji. Ovdje je često moguće promatrati niz brojnih čimbenika koji utječu na raspored takvih prostora. U pravilu, visoka razina vlažnosti i temperaturne razlike zahtijeva materijale otporne na habanje. Moderna obnova u kupaonici, čija se fotografija može vidjeti na mjestu, možda s vlastitim rukama svakom vlasniku kod kuće.

U isto vrijeme, vrijedi obratiti pozornost na neke aspekte, a ne uvijek uzeto ozbiljno ni iskusne stručnjake. Dizajn i popravak kupaonice, čiji je fotografija u galeriji, trebaju voljeti vlasnike i pružaju udobnost kada se koriste kupaonicu, tako da je tako važno pružiti sve suptilnosti pronađene na putu do svog savršenog izgleda. Uz pravu organizaciju rada, s racionalnim ukrasom, imat ćete izvrstan rezultat. Izgled dobro namještene kupaonice doprinijet će ugodnom usvajanju tuša i odmora nakon posla.

Ako želite vidjeti prekrasan rezultat koji će svi voljeti, prvo morate vidjeti najoptilalnija rješenja vezana uz ovo pitanje, tek nakon toga nastavite s njihovom provedbom.

Glavne opcije

Postoje dvije glavne vrste popravaka. Drugim riječima, postoji jednostavan dizajn i dekoracija, a tu je remont. Na prvom pristupu potrebna je površinska zamjena nekih elemenata unutarnjih poslova. Ona pruža zamjenu osnovnih detalja više novih, kao i završne obrade. U slučaju remonta, mora biti ozbiljnija i dugotrajna restauracija. S ovim pristupom, rad se obavlja:

  • osiguravanje hidroizolacije;

    Popravak kupaonice: foto primjeri popravka

    Proces hidroizolacije u kupaonici

  • montaža particija;
  • Instaliranje novih cijevi i komunikacija;
  • Instaliranje poda, zamjenu vrata, drugih važnih atributa, zamjena samog kupaonice;
  • Završna obrada poda, ugradnja ventilacije.

Potrebno je koristiti preporuke, vođene iskustvom stručnjaka koji već imaju znanje, a također su spremni objektivno procjenjivati ​​raznolikost opcija redevelopment. S nepismenim pristupom, često se rezultat ne opravdava. Među fotografijama može odabrati gotove primjere popravaka kupaonice koji su najprikladniji za vas. Također možete pronaći stilizirano rješenje koje će postati najrelevantnije za vašu sobu.

Popravak kupaonice: foto primjeri popravka

Kupaonica nakon popravka

Uostalom, pri razmatranju primjera jasno ćete zamisliti cjelokupnu sliku i predvidjeti novi stil vaše kupaonice, koji će biti najbolji i jedinstven za vas.

I, osim toga, iz raznolikosti mogućnosti postoji mogućnost odabira najprikladnije rješenje za novac i stil.

Koji rastavlja

Bez ove vrste posla ne činite tijekom velikih popravaka. Čak i ako želite spremiti proračun, morate zamijeniti staro vodovod i platiti posebnu pozornost na strop, zidove, jer im je potrebno očistiti od viška starog premaza i pripremiti se za suočavanje.

Popravak kupaonice: foto primjeri popravka

Demontaža stare pločice na podu kupaonice

Ako postoje točke nadutosti, možete ih lako otkriti uz pomoć tapkanja, morate se riješiti nedostataka i nepravilnosti zidova dok se ne postigne glatka i jaka površina. Uostalom, s pogrešnom organizacijom popravka, preplaćujete za naknadne ispravke.

Ako ćete tijekom popravka raditi s električnim uređajima, bilo bi više racionalno, prihvatljivo je vjerovati ovim profesionalcima. Preporuča se koristiti najbolju kvalitetu kabela, ima dvostruku izolaciju i osigurava sigurnost električnih sustava.

Popravak kupaonice: foto primjeri popravka

Zamjena električnog ožičenja u kupaonici

Društvo Sanuzla

Vjeruje se da ako kombinirate kupaonicu i WC, možete osvojiti područje koje u nekim kućama izgleda posebno važno. Ova opcija je prikladna za male obitelji, inače takva rekonstrukcija će biti neprikladna. Uostalom, može se formirati red onih koji žele posjetiti tuš. Ako ste još uvijek odlučili napraviti poravnanje kupaonice, morate rastaviti jednostavno, kao i jedan od trupaca vrata, postavite nepotrebno otvaranje, pomaknite vrata na novo mjesto. Popravak kupaonice, fotografije koje su prikazane na mjestu, mogu se promatrati u našoj galeriji.

Poravnajte pod

Ovaj rad je jednostavno potrebno, ako se naknadno, keramička pločica će se primijeniti na obloge.

Popravak kupaonice: foto primjeri popravka

Usklađivanje zidova i kata u kupaonici

Razina izravnavanja zasigurno će vam se neko vrijeme oduzeti. Osim toga, morat ćete potrošiti prilično suma završnih materijala.

Hidroizolacija

Ako želite osigurati pouzdanu izolaciju, morate primijeniti pastu ili mješavinu oko perimetra s hvatanjem. Možete uštedjeti na nečemu, ali ne u pripremi i stjecanju visokokvalitetnih proizvoda, jer je točan odabir suočavajućeg i izolacijskog materijala koji jamči trajnost takvog procesa, poput popravaka kupaonica, fotografija prije i poslije kojih će biti znatno drugačiji.

Popravak kupaonice: foto primjeri popravka

Izgled kupaonice prije i poslije popravka

Topli kat

Relativno mala površina kupaonice nije problem, možete ih vizualno povećati. Broj drugih negativnih trenutaka, kao što su vlaga i temperaturna kapi, može uzrokovati kalup u kupaonici, pa će stanovnici stana imati zdravstvene probleme. Ako izgradite topli kat, to neće podrazumijevati značajne troškove, a vaš će to izračun dokazati. Kao rezultat toga, dobit ćete dovoljno suhu sobu koja će utjecati atmosferu u kupaonici.

Popravak kupaonice: foto primjeri popravka

Polaganje toplog katu u kupaonici

Zamjena vrata

Kada razmišljate o različitim blokovima i sustavima vrata, nema potrebe da ostanu na najskupljim uzorcima koji sugeriraju neograničen proračun. Naprotiv, možete obratiti pozornost na sve opcije koje imaju dobru vrijednost za novac.

Popravak kupaonice: foto primjeri popravka

Vrata kupaonice

Obično su vrata odabrana u istom stilu kao i ostatak prostorije. No, kada je neovisna instalacija vrijedi razmotriti nijanse i slijediti zahtjeve koji postoje za kupke kupaonice. Ako je vlažnost previsoka, vrata će imati ozbiljno proširenje. I cijena takvih vrata je vrlo visoka. Ako želite napraviti jednostavne popravke, preporuča se instalirati laminirana vrata, koja ima rub PVC-a na krajevima, ova će opcija postati najekonomičnija. Praktično nema širenja takvih vrata u uvjetima visoke vlažnosti. I za procjenu kvalitete promjene i njihova će ljestvica pomoći fotografiji kupaonice nakon popravka.

Prisilna ventilacija

Instalacija takvih mehanizama je potrebna mjera, osobito ako se kondenzat nakuplja na zidovima u prostoriji ili zamagljena ogledala. Ovaj slučaj je jednostavan i mali trošak.

Popravak kupaonice: foto primjeri popravka

Ventilacijski sustav u kupaonici

Bolje je ići u kupovinu u zgradi supermarket, uzmite kalkulator s vama. Potrebno je pažljivo izračunati broj potrebnih alata i materijala. Primjeri kako će nakon posla izgledati kao vaša kupka, popravak, fotografije se mogu pregledavati u našoj galeriji, gdje je predstavljen veliki broj zanimljivih opcija.

Preporučljivo je odabrati najmoćniji ventilator koji će ažurirati zrak što je brže moguće, čime se osigurava racionalna ravnoteža vlažnosti koja dovodi do izvrsnih rezultata.

Odabir dizajnerskog projekta

Ako govorimo o dizajnerskom rješenju, onda to nije samo izgled i odabir opreme, ali stvaranje stila rješenja, izbor prikladnog raspona boja, od kojih će se pojaviti stvaranje unutarnjih poslova.

Popravak kupaonice: foto primjeri popravka

Izvorni dizajn kupaonica

Međutim, neki imaju samopouzdanje, pomaže raditi u razvoju odluke o dizajnu, dok je pronalaženje izvornih opcija može se naći kao povezivanjem fantazije i gledanje na našoj web-lokaciji za kupaonice.

Najvažnije je da zapamtite jednostavne stvari prije razvoja projekta projekta, na primjer, o odabiru pravog tona, kao i da nije potrebno koristiti istu boju u cijeloj sobi, to neće dodati prostorije udobnosti.

Treba pamtiti da zajednički ton u dizajnu kupaonice ne bi trebao biti hladan, na primjer, ne koristite isključivo zelene ili plave boje u završci, jer na kraju može biti neugodan interijer u kojem će kupaonica biti neugodna ,

Također možete zapamtiti da kupaonica ne bi trebala biti vrlo vidljivo izbačena iz cjelokupnog stila stana. Ako idete u zonate prostor, možete koristiti elemente s različitim nijansama.

Popravak kupaonice: foto primjeri popravka

Primjer zoniranja boje kupaonice

Kada koristite ovaj pristup, lako možete promijeniti oblike i stilove. Ako obitelj ima dijete, onda možete uživati ​​u kupaonici sjedeći za dijete. I u velikoj obitelji možete opremiti kupaonicu za djecu, koja će biti opremljena s vodovodnom vodovodom cijelog djeteta. Ako je s obzirom na nedovoljnu količinu slobodnog prostora nemoguće, možete staviti korake na WC tako da je vaša djeca može lako koristiti.

Danas postoje mnogi raspoloživi materijali, oni će, zauzvrat, dati stil i maksimalni šarm, i omogućit će svakom članu obitelji da se osjeća udobno. Važno je da želite eksperimentirati i postaviti i do uspješnog rezultata, jer je već polovica slučaja. Popravak kupke, čija se fotografija može promatrati u galeriji ovog članka, mora transformirati sobu, učiniti ga ugodnijim.

Popravak kupaonice: foto primjeri popravka

Ažurirana kupaonica soba nakon remonta

Vrlo je važno kada popravljate izbor u korist visokokvalitetnih materijala, pa čak i ako ćete uštedjeti na nekim aspektima, važno je to učiniti ispravno. Uostalom, ako je pogrešno pristupiti nekim trenucima, možete dobiti na sve rezultat koji ste očekivali. Svaki domaćin treba koristiti dobar i odani pristup stilu stila u kupaonici tako da je u njemu doista donijelo zadovoljstvo svim kućanstvima.

Uz pravilan dizajn, bit ćete zadovoljni ažuriranim interijerom kupaonice. Želite li uživati ​​u razonodu u kupaonici, opustiti se ovdje nakon radnog dana i okupati se zadovoljstvom.

Popravak kupaonice: foto primjeri popravka

Kupaonica nakon popravka

Popravak kupaonice: foto primjeri popravka

Ventilacijski sustav u kupaonici

Popravak kupaonice: foto primjeri popravka

Primjer zoniranja boje kupaonice

Popravak kupaonice: foto primjeri popravka

Izvorni dizajn kupaonica

Popravak kupaonice: foto primjeri popravka

Izgled kupaonice prije i poslije popravka

Popravak kupaonice: foto primjeri popravka

Ažurirana kupaonica soba nakon remonta

Popravak kupaonice: foto primjeri popravka

Demontaža stare pločice na podu kupaonice

Popravak kupaonice: foto primjeri popravka

Zamjena električnog ožičenja u kupaonici

Popravak kupaonice: foto primjeri popravka

Usklađivanje zidova i kata u kupaonici

Popravak kupaonice: foto primjeri popravka

Proces hidroizolacije u kupaonici

Popravak kupaonice: foto primjeri popravka

Polaganje toplog katu u kupaonici

Popravak kupaonice: foto primjeri popravka

Vrata kupaonice

Popravak kupaonice: foto primjeri popravka

Proces popravka kupaonice

Popravak kupaonice: foto primjeri popravka

Demontaža starih keramičkih pločica

Članak o toj temi: Ulica valjana zavjesa za Arbors - Značajke i uporabe

Čitaj više