Kupaonica kupaonica popravak: foto primjeri

Anonim

U našem teškom vremenu ljudi često nemaju financije. Ali popravak je još uvijek potreban. Poželjno je da kupaonica ima pristojan izgled i istovremeno je služio pet do sedam godina. U takvim situacijama će biti korisno naučiti kako napraviti popravak kupaonice, trošeći minimalno sredstva.

DIY popravak kupaonice: Kako odabrati proračunske materijale

Danas, industrija proizvodi građevinske materijale svih vrsta cijena kategorija, izračunata na potrošaču najrazličitije razine bogatstva. To može biti roba ekonomskih, standardnih i elitnih klasa. Postoje vrlo jeftini materijali na prodaju, ali njihova prednost je samo u niskoj cijeni. Kvaliteta i izgled takvih proizvoda ne izdržati kritičare.

Kupaonica kupaonica popravak: foto primjeri

Izvedba radova demontaže samostalno će pomoći u smanjenju troškova.

Mnogi se radi samostalno, ne privlače stručnjake. Na primjer, strop ispod stropa s plastičnom oblogom ne zahtijeva nikakve posebne vještine. Instalacija vodovoda također nije teško. WC školjka, kupka, umivaonik - može učiniti sve same. To je samo važno ne žuriti, pažljivo ispitati raspon, izračunati sve faze izvođenja posla, a zatim će biti osiguran uspješan rezultat.

Što se tiče građevinskih materijala, to je prikladnije odabrati robu gospodarske klase i standardni segment cijena. Obje ove vrste materijala praktički nisu kvalitete. Isti proizvođač može proizvesti slične proizvode pod različitim trgovinskim znakovima. Prvi će se smatrati proizvodom standardne klase, a drugi je ekonomična opcija, a oni će biti vrijedni samo. Svjetski standardi pružaju određene kriterije kvalitete, na primjer, gustoća mješavina zgrada za smrznute ne bi trebalo biti niže od određenog praga. U ekonomskim materijalima, ovaj pokazatelj će biti bliže nižoj vrijednosti. Ova izjava je istinita u odnosu na potrošni materijal.

Kupaonica kupaonica popravak: foto primjeri

Ne možete učiniti bez kupnje novog vodovoda, ali za obnovu starog

Što se tiče završnih materijala, vodovodne uređaje i druge stvari, niska cijena je potpuno identična lošoj kvaliteti. Potrebno je samo uzeti u obzir način opterećenja, koji će biti predmet proizvoda. Na primjer, vanjska pločica trebala bi biti jači zid. Uz pravilan odabir i instalaciju, pločica u kupaonici može poslužiti više od petnaest godina.

Ako ste odlučili provesti proračunske popravke kupaonice, fotografija se može vidjeti u galeriji ovog članka, ne smije se kupiti građevinski materijali elitnih razreda. Njihova kvaliteta nije viša od proračunskih proizvoda, a oni su samo pobijedili zbog svoje estetike.

Kupaonica kupaonica popravak: foto primjeri

Slikani zidovi i dobro izabrani za njih u tonu pribor će napraviti dizajn besprijekoran

Članak o toj temi: Dobivanje metanola kod kuće

Sposobnost izvođenja ekonomičnog popravka

Da bi se rezultat proveden rad, potrebno je pažljivo pažljivo raditi preliminarni projekt, dobro razmisliti o mogućim opcijama završiti i odabrati najprikladnije.

Glavni dio troškova čine sljedeće stavke:

  • cijena obavljanja posla;
  • Trošak građevinskog materijala i transportnih usluga.

Dakle, to je sasvim realno za smanjenje troškova popravka i može se spremiti na obje točke. Ako pažljivo ispitate informacije Kako napraviti popravke proračuna u kupaonici sa svojim vlastitim rukama, može se zaključiti da se većina rada prilično lako izvodi neovisno, značajno smanjuje troškove.

Kupaonica kupaonica popravak: foto primjeri

Mnogi popravci mogu se izvoditi vlastitim rukama.

Nema smisla pribjeći pomoći profesionalcima samo za složene trenutke, kao što je brtva za električnu energiju, uređaj za opskrbu vodom i polaganje pločica. Vrlo je važno da se rad na elektrotehniku ​​obavlja samo stručnjaci.

Imajte na umu da kabel mora biti dobar i dobro okružen. Možete koristiti samo jednodijelne žice segmente, a distribucijski okvir mora biti smješten isključivo izvan kupaonice.

Korisni savjeti za smanjenje troškova

Pitanje je kako napraviti jeftinu obnovu u kupaonici sa svojim vlastitim rukama odnosi se na mnoge vlasnike. Da bi se izrazile prioritete između štednje i kvalitete projektiranja prostora, treba slijediti takve preporuke:
  1. Radite s vlastitim rukama , Većina popravaka je poželjna za samostalno obavljanje, budući da stope za stručnjake mogu premašiti troškove materijala. Svi rade na demontažu je bolje potrošiti sami.
  2. Prisutnost vlastitog alata. Potrebno je razmisliti o dizajnerskim značajkama popravka na takav način da smanjimo radu demontaže što je više moguće. Jednostavno i ubrzati zadatak pomoći će osnovnom skupu alata. Osim toga, značajno će smanjiti financijske troškove. Preporučuje se da se barem minimalni skup, koji će uključivati ​​vježbu sa skupom vježbi (poželjni šok), bitovi perforator, brusilica za rezanje s metalnim i betonskim diskovima.
  3. Ekonomski materijali. Značajno spasiti stjecanje proračunskih građevinskih materijala. Ali postoje stvari na kojima se ne isplati štedjeti, jer naknadna zamjena može učiniti najskuplju kupnju visokokvalitetnih proizvoda. Ali u nekim slučajevima možete razumno smanjiti troškove.

Smanjenje financijskih troškova popravka kupaonice

Ako trebate popraviti kupaonicu jeftino i učinkovito, obratite posebnu pozornost na skrupulozni planiranje troškova. Detaljna procjena pomoći će vam da uštedite novac. Potrebno je provesti temeljitu usporednu analizu tržišta cijena politike. Osim toga, na internetu, u pravilu, mogu se kupiti mnogi materijali s značajnim popustom, pogotovo prilikom kupnje veleprodaje.

Kupaonica kupaonica popravak: foto primjeri

Čak i od jeftinih, ali visokokvalitetnih materijala možete stvoriti ugodan i elegantan interijer.

Oživjeti dosadne interijere i diverzificirati statiku površine, stručnjaci preporučuju kupnju jeftine pribor i male stvari koje će dodati udobnost za udobnost i postati prikladan dodatak dizajnu. Police, kuke, sapuni, gumeni prostirci, zavjese i drugi dekorativni elementi mogu postati dodatna udobnost i dekoracija.

Ne isplati kupovati građevinske materijale i tehnike poznatih proizvođača, jer ćete morati platiti dodatnu naknadu. Brand stvari a priori su skuplji. Mnogo profitabilnije će se steći građevinskim materijalima koje izdaju domaće tvrtke, kao i proizvodnja naših najbližih susjeda - Poljska, Češke, Finske. To će biti visokokvalitetni, certificirani proizvodi. Naravno, ne govorimo o proizvodima iz Kine najnižeg segmenta cijena. Međutim, njihovi prosječni troškovi proizvodi bit će vrlo dobri. Zapamtite da je nemoguće žrtvovati kvalitetu i estetiku radi uštede.

Članak o temi: mačka vrata: vrste kućnih ljubimaca za životinje

Kupaonica kupaonica popravak: foto primjeri

Lijevanje zidova s ​​staklenim prozorima uštedjet će novac na popravcima kupaonice

Spremi na popravak strop

Organizirati izvorni i neobičan interijer kupaonice, a istovremeno uštedjeti sredstva, prije svega obrati pozornost na jeftine metode završavanja stropa u zatvorenom prostoru.

Kupaonica kupaonica popravak: foto primjeri

Glatki strop može se jednostavno obojiti u bilo kojoj boji.

Stretch dizajna izgledaju atraktivno i bogato, međutim, razlikuju se po visokim troškovima. Međutim, izgled plastičnih panela nije lošiji. Važna prednost suspendiranih sustava je da uz njihovu pomoć, sve nepravilnosti na stropnoj ravnini se lako izravnavaju. Osim toga, ova vrsta završavanja omogućuje stvaranje višestrukih struktura. PVC obloge odnosi se na materijale otporne na vlagu, to jest, ne možete se bojati poplava. Unutar rack stropa lako utire električni kabel i montirati rasvjetu. Cijena takvog sustava izlazi iz prilično proračun. Ekonomske opcije za popravke kupaonice, koje će pokazati izvedivost takvih akcija, prikazane su u nastavku.

Kupaonica kupaonica popravak: foto primjeri

Stalak strop izrađen od plastike u svojoj praktičnosti, malo inferiornije od rastezanja

Ako strop ima samo manje nepravilnosti, može se jednostavno naslikati. Da biste to učinili, potrebno je ukloniti stari gornji sloj prevlake, nameće nepravilnosti s kitom i rukovati prajmom. Nakon toga se boja primjenjuje u nekoliko slojeva. Ova završetka koštat će potpuno jeftino, ali izgleda prilično privlačno.

Podjemica

Specifičnosti kupaonice čine stalno visoku vlažnost s nedovoljnom izmjenom zraka. Dakle, pod bi trebao biti otporan na vlagu, kao i trošenje. Keramičke pločice najbolje odgovara ovim zahtjevima. Ako razmišljate o proračunu razgradnju kupaonice, ne biste trebali kupiti skupu pločicu elitnih klasa - to je sasvim moguće učiniti s domaćim analozima. U našoj zemlji, industrija proizvodi mnogo takvih materijala, čiji će vas vrijednost ugodno iznenaditi. Osim toga, prodaja i trgovine često se održavaju prodaju, gdje možete kupiti proizvode s značajnim popustom.

Kupaonica kupaonica popravak: foto primjeri

Vodootporni linoleum će biti pouzdan premaz za pod kupaonice

Postoji čak i jeftinija opcija podova, kao što je linoleum. Tržište predstavlja širok raspon takvih premaza svih vrsta boja i tekstura. Ima čak i sorte otpornih na vodu PVC linoleuma. Glavna prednost ovog materijala će biti da je moguće staviti ga doslovno nekoliko sati. Linoleum ne zahtijeva lijepljenje - pritisnut plinth, on će glatko i izravnati se.

Članak na temu: Kako ukrasiti rođendansku tablicu: svijetle ideje za odmor (38 fotografija)

Opcije zidova

Domaća pločica, koja se može kupiti od ostataka na tržištu ili zaliha, bit će optimalna u omjeru cijene i kvalitete. Kupnjom diskontirane robe može se spremiti pedeset posto troškova ili čak i više.

Kupaonica kupaonica popravak: foto primjeri

Pločica domaće proizvodnje će koštati jeftinije od stranih analoga

Monofonska pločica, ukrašena friezes ili ukrasnim umetcima, izgledat će prilično pristojno. A cijena će biti objavljena uopće.

Jeftin obnovu u kupaonici, fotografija uzoraka koji su prikazani u galeriji članka, mogu se izvesti stavljanjem zidova s ​​PVC panelima. Postoji veliki izbor domaćih i stranih uzoraka koji preuzimaju pozornost. Plastična obloga se proizvodi sve vrste boja i tekstura. Tu su i paneli s imitacijskim pločicama, mramora ili drva.

Kupaonica kupaonica popravak: foto primjeri

Plastične ploče mogu se napraviti i zidovi i strop za kupaonice

Profesionalci preporučuju odabir materijala namijenjenih vanjskom radu, budući da je plastika iz koje su napravljene mnogo deblji i jači, te stoga će poslužiti mnogo dulje. PVC paneli mogu se jednostavno montirati neovisno. Takav rad neće zahtijevati posebne vještine i traje vrlo malo vremena.

S pravim pristupom, razumno planiranje i kompetentno sastavljene procjene, prilično je realno obavljati proračunske popravke kupaonice. Značajno smanjiti financijske troškove pomoći će racionalnom izboru građevinskog materijala i neovisno izvršenje maksimalnog dijela rada. Ako slijedite preporuke stručnjaka, prekrasan interijer će uzrokovati divljenje vaših gostiju i molim vas za više od desetak godina.

Kupaonica kupaonica popravak: foto primjeri

Slikani zidovi i dobro izabrani za njih u tonu pribor će napraviti dizajn besprijekoran

Kupaonica kupaonica popravak: foto primjeri

Mnogi popravci mogu se izvoditi vlastitim rukama.

Kupaonica kupaonica popravak: foto primjeri

Čak i od jeftinih, ali visokokvalitetnih materijala možete stvoriti ugodan i elegantan interijer.

Kupaonica kupaonica popravak: foto primjeri

Lijevanje zidova s ​​staklenim prozorima uštedjet će novac na popravcima kupaonice

Kupaonica kupaonica popravak: foto primjeri

Stalak strop izrađen od plastike u svojoj praktičnosti, malo inferiornije od rastezanja

Kupaonica kupaonica popravak: foto primjeri

Vodootporni linoleum će biti pouzdan premaz za pod kupaonice

Kupaonica kupaonica popravak: foto primjeri

Pločica domaće proizvodnje će koštati jeftinije od stranih analoga

Kupaonica kupaonica popravak: foto primjeri

Plastične ploče mogu se napraviti i zidovi i strop za kupaonice

Kupaonica kupaonica popravak: foto primjeri

Glatki strop može se jednostavno obojiti u bilo kojoj boji.

Kupaonica kupaonica popravak: foto primjeri

Izvedba radova demontaže samostalno će pomoći u smanjenju troškova.

Kupaonica kupaonica popravak: foto primjeri

Ne možete učiniti bez kupnje novog vodovoda, ali za obnovu starog

Kupaonica kupaonica popravak: foto primjeri

PVC paneli na zidovima će ih zaštititi od prskanja vode i služe nekoliko godina

Kupaonica kupaonica popravak: foto primjeri

Besprijekorna sjajna obloga stvara vizualni učinak monolitne ravnine

Kupaonica kupaonica popravak: foto primjeri

Prethodno izrada projekta i radna stopa jamči uspješan rezultat.

Kupaonica kupaonica popravak: foto primjeri

Zidovi kupaonice mogu biti obojani akril ili emajl vodootporna boja

Čitaj više