Sve "za" i "protiv" stropa u kupaonici: Tko će pobijediti?

Anonim

Kupaonica se odlikuje posebnom mikroklimom s visokom vlažnošću i oštrim kapi temperature. Hoće li se strop izdržati takve uvjete, može li se instalirati u kupaonici?

Odgovorite na ovo pitanje pomoći će informacije o prednostima i maniranju instalacije stropova u kupaonici.

Argumenti "za" ugradnju stropa u kupaonici

  1. Ekologija. Pod uvjetima oštrih kapi temperature i visoke vlažnosti, kanadsko napetosti ne ispušta otrovne tvari, ne podržava proces reprodukcije gljivica i bakterija.
  2. Jednostavna njega. Zahvaljujući posebnoj impregnaciji, protežu se ne može akumulirati prašinu. Vrlo je jednostavno brinuti za takve površine. Ako je potrebno, stropovi brišu mekom krpom, bez upotrebe agresivnih kemijskih ili abrazivnih sredstava.
  3. Brzina ugradnje. Ugradnja konstrukcije stropa rastezanja ne traje više od pet sati. Važno je napomenuti da nakon takvog rada ne postoji građevinsko smeće, prašina i prljavština.

Sve

Sve

Sve

  1. Izdržljivost. Uz ispravnu instalaciju stropa rastezanja može ukrasiti unutrašnjost kupaonice do dvadeset godina.
  2. Nedostatak kondenzata. Svojstva rastezljivog platna uzimaju temperaturu sobe objašnjava činjenicu da se vlaga ne akumulira na stropu u kupaonici.
  3. Štedi od curenja. Trajno elastično platno rastezanje (izdrži volumen vode do 100L) u situaciji poplava, štiti kupaonicu od prisilnog popravka. Sve što će biti potrebno za Učitelja, otkriti kut stropa, ispustiti vodu i ponovno popraviti web na istom mjestu.

Sve

Sve

Sve

  1. Maski nedostaci. Tehnologija zategnuća tehnologija omogućuje skrivanje bilo kakvih nedostataka, nedostataka grube stropne površine, kao i stropnog stropa, ožičenja.
  2. Sigurnost od požara. Rastezljivo platno ne podržava proces izgaranja, vrlo je polako upaljen.
  3. Kombinacija s bilo kojim materijalima. Raznovrsna paleta boja, zatezljive teksture pomažu u optimalnoj opciji stropa pod bilo kojim dizajnom kupaonice. Posebno je vrijedno spomenuti stropove s ispisom fotografija, koristeći koje možete stvoriti nevjerojatne interijere, naglasiti individualnost i stil.

Članak: Unutarnji trendovi - Ljeto 2019

Sve

Sve

Sve

Argumenti "protiv" ugradnje stropova u kupaonici

  1. Visoki troškovi materijala i instalacijskih radova stropnih stropnih struktura nije dostupna svima. No, visoki trošak punog isplati se dužinom rada stropova bez dodatne potrošnje na trenutne popravke.
  2. Ranjivost rastezljivog platna do mehaničkog oštećenja. Unatoč elastičnosti i snazi ​​rastezljivog stropa vrlo je lako oštetiti oštrim predmetima. Nažalost, punkture, rezovi na platnu ne mogu se maskirati ili zaglaviti. Kada je oštećena, platno će se morati u potpunosti promijeniti.
  3. Ograničenja pri odabiru svjetiljki. Na stropu s rasteglu ne možete montirati svjetiljke svjetiljcima više od 60W. Inače se crne mrlje pojavljuju na sjajnoj površini, platno se može deformirati.

Sve

Sve

  1. Neugodan miris. Stresite stropove niske kvalitete nakon instalacije mogu istaknuti neugodne mirise karakteristične za gumene proizvode. Uz redovnu ventilaciju, problem je riješen u pet do sedam dana.

Prilikom narudžbe za ugradnju stropa rastezanja, morate provjeriti dokumente kvalitete platneze, njegove sigurnosti.

  1. Složenost ugradnje stropa je posljedica potrebe za posebnim alatima (na primjer, toplinskim pištoljem), kao i znanjem i iskustvom takvog rada.

Sve

Sve

Visokokvalitetne stropove se odlikuju dovoljnim brojem pozitivnih svojstava. Temeljito vagati sve "za" i "protiv" Instalacija stropa Stretch dizajna kupaonice može biti sigurna kao rezultat - elegantna, ugodna kupaonica unutrašnjost.

Koji je strop bolji u kupaonici u sobi za stropove (1 video)

Stresite stropove u kupaonici (14 fotografija)

Sve

Sve

Sve

Sve

Sve

Sve

Sve

Sve

Sve

Sve

Sve

Sve

Sve

Sve

Čitaj više