Kategorije Zemlja s WC-om i tušem: Preporuke za odabir

Anonim

Kategorije Zemlja s WC-om i tušem: Preporuke za odabir

Male mobilne zgrade namijenjene privremenom smještaju, kao i korišteni kao skladište za skladištenje opreme i materijala ili kao ekonomsku jedinicu, nazivaju se kabine. Na primjer, postoje vrlo zgodna i popularna kućanstva s WC-om i tušem, kada su dugoročni temeljni građevinski radovi u tijeku na mjestu. S druge strane, Dacha Dacha Dacha je idealan za dulje s WC-om i tuš duže Ostanite u njima, na primjer, za cijelo ljeto, ali ne više. Ako se planira živjeti u zemlji zemljištu iu hladnom vremenu, tada se grijana kuća mora izgraditi na visokokvalitetnom betonskom temeljima s trajnim zidovima i krovovima.

Simbolički ormari su podijeljeni u nekoliko vrsta:

  1. Građevinski spremnici bez hozblokova, dizajnirani za sezonski smještaj u njima, građevinski radnici (na gradilištu).
  2. Drvene ili dacha melodije, kao s hozblokom i bez nje.
  3. Blok kontejneri ili kabine od limenog pocinčanog lista.
  4. Modifikacija.
  5. Kućanstva-duša (zajedno sa ili bez WC-a), kao opcija je vrlo prikladna prilikom uzimanja vodenih postupaka za veliki broj radnika na ugrađenom objektu (parceli).
  6. Kamere dizajnirane za sigurnosne postove (mačka).

Kategorije Zemlja s WC-om i tušem: Preporuke za odabir

Preporuke pri odabiru puno

Ugostiteljske stambene sile s WC-om i tušem izvrsna su alternativa za seosku kuću na temeljima. Takve zgrade ne zahtijevaju veliku financijsku potrošnju i brzo montirane u području zemlje - mogu se reći za nekoliko dana.

Pročitajte i naš treset WC članak za davanje.

Osim ostalih stvari, vanjska atraktivnost izgradnje igra veliku ulogu, ove drvene kuće ukrašavaju bilo koju web-lokaciju, okrećući nelagodno tkalce u doista pravoj bajci.

Dakle, što treba obratiti pozornost pri odabiru privremene strukture:

  1. Planiranje prostora. Mjesto prozora i vrata, kao i prisutnost mobilnih particija unutra.
  2. Proizvodni materijal. Na primjer, plastična ili drvena obloga, MDV, DVP, laminirane ploče, sporedni kolosijek, šperploča, posjeduju njihova specifična svojstva. Oni se mogu kombinirati u proizvodnji prilagođenog dizajna i strogo su u jednom stilu suočavanja. Naravno, u isto vrijeme postoji spektakularan. Međutim, ako trebate pružiti maksimalnu higijenu, najbolja opcija će biti obloge plastičnog sporednjaka.
  3. Proizvodi se kvadratura privremenog dizajna, kao i temelj (betona ili niska hrpa, ili bez uopće kao takve u strukturi - na glatkoj i čistoj regiji Zemlje).

Članak o toj temi: Kako odabrati sedan kupku

Kategorije Zemlja s WC-om i tušem: Preporuke za odabir

U pravilu, isporuka, instalacija i razlog za bilo koju kabinet provodi proizvođač.

Pročitajte i naš članak stvoriti tuš na vlastite ruke.

Privremene duše i toalete za vikendice

Čak iu zemlji nemoguće je odbiti sebe u udobnosti. Stoga, kupiti ili učiniti dušu WC sa sobom s tušem samo najvažnije potrebe.

Prema dizajnu, toaleti se razlikuju za sljedeće izmjene:

  1. Tipična drvena kuća s Cesspoolom, odvojen na suprotnoj strani mjesta ili pričvršćena na stambenu strukturu.
  2. Tvornički bicikl.
  3. Krez pokrovitelja bez čekića, to jest, s kantom mreže (sa spremnikom s punilom) umjesto ispušne jame.

Kategorije Zemlja s WC-om i tušem: Preporuke za odabir

Svi ovi dizajni mogu se lako konstruirati u području zemlje. Malo teže, slučaj je s izgradnjom ljetne duše. U tom smislu, preporuča se razmotriti opcije za zajedničku izgradnju tuša za za davanje.

Povezne duše i toalete su najoptimalne i ekonomičnije zgrade za davanje. Ne samo financiranje, nego i fizičke snage mogu se spremiti na tako jedinstveni dizajn, jer mnogi elementi mogu biti elementarni za grupu. Na primjer, izgradite zajedničke Cesspool, vanjske zidove, krovove, unutarnje završne obrade, dok dijelite samo sobu unutar jedne zajedničke particije i sažeti priopćenja za vodu.

Kategorije Zemlja s WC-om i tušem: Preporuke za odabir

Ako ne postoji mogućnost da donese vodovod, vrijedi iskoristiti pumpu za napajanje i kapacitet prikupljanja vode. Istodobno, idealan izvor topline vode bio bi instalirati u tuš kabini kotla, ili će inače biti potrebno uliti tekućinu unaprijed u spremnik tako da se zagrijava tijekom sunčanog dana zbog ambijenta temperatura.

Preporučujemo da pročitate naš članak za koji trebate hozblocks za davanje.

Kategorije Zemlja s WC-om i tušem: Preporuke za odabir

Dakle, dachas u zemlji s WC-om i tušem, uzimajući u obzir sve male minuse i pluse u potpunosti organizirati gotovo bilo koju mamu, kako se osvježiti u ljetnim mjesecima U svakom slučaju. Ova opcija je prihvatljiva uglavnom za one koji nemaju alternativu za izgradnju pune razmene kuće sa svim komunikacijama i drugim sadržajima.

Članak o temi: Uputa: Kako ukloniti Fliesline Wallpaper iz zidova

Čitaj više