Košarica za posteljinu iz novina

Anonim

Košarica za posteljinu iz novina

Danas se u novom raznolikosti igalica uspješno razvija - tkanje iz novina. Ova lekcija već je postala hobi za mnoge, što je jednostavno nemoguće odbiti. Ova vrsta kreativnosti pomaže da se opustite od svakodnevne vreve, prebacite pažnju i samostalno korisne stvari za stvaranje kućnog sloja. Košara za rublje novina bit će zanimljiv dekor u unutrašnjosti kupaonice.

Košarica za posteljinu iz novina

Košarica za posteljinu iz novina

Materijali

Za tkanje košare trebate imati takve alate:

  • obične novine koje svaki dom ima;
  • Bojati stvoriti boju buduće košarice. Često se koristi dimulantni simulator na bazi drva;
  • Nož za tiskanicu i škare;
  • Duga igla, čiji promjer treba biti 2,5 ml;
  • PVA ljepilo s tankim taselom ili ljepilom u obliku olovke;
  • konvencionalne štiblire za pouzdanu fiksaciju;
  • crta;
  • Jednostavna olovka;
  • akril laka;
  • četka;
  • Teret za Neot.

Košarica za posteljinu iz novina

Prije nego počnete tkati košaru, morate zamisliti što bi trebalo biti. Svakako razmotrite takve parametre kao oblik, visinu i gustoću tkanja. Ako postoje poteškoće s ovim, onda možete uzeti kantu ili kutiju potrebne veličine kao model.

Kako napraviti novine cijevi?

Prilikom stvaranja košare za rublje, koristi se papir koji je zamjena vinove loze. Stoga, prije posla potrebno je pripremiti nove cijevi. Sekvenciranje:

  • Listovi novih mora biti u formatu A4. To je veličina albuma koji je optimalan i je 21x30 cm.
  • Svaki pripremljen list također mora biti izrezan na tri lista, a veličina jednog lista ima 7x30 cm.
  • Zahvaljujući uporabi noža za tiskanicu, možete brzo i lagano napraviti veliki broj lisnato od potrebne veličine. Takav nož će vam omogućiti da napravite glatke rubove, eliminiraju tragove papirnih vlakana. U budućnosti će svaka traka postati cijev.
  • Potrebno je sortirati listove. Podijelite ih u dvije hrpe: s tiskanim tekstom i bijelim prugama, koje su uvijek na rubovima novih listova. Ova priprema će omogućiti bijele cijevi od tih traka koje su bile na rubovima novina, preostale će sve epruvete biti naslikane.
  • Uzmite jednu traku i pozitivno to okomito, dok bi bijela strana trebala biti u pravu.
  • Pronađite iglu na dnu lijeve strane pod kutom od oko 30 stupnjeva i počnite namotati list na njega. Kada ostane samo 1 cm pruge, koristite ljepilo kako biste popravili cijev.
  • Zatim učinite iste radnje s papirom u boji. Jedina stvar koju trebate pokušati sakriti sve tamne parcele u sredini.
  • Nakon rada primit ćete iste cijevi papira, čija će duljina biti nešto više od 30 cm.
  • Posebno obilježje svake epruvete će biti jedna istaknuta, a drugi rub u obliku squabblea. To vam omogućuje da kombinirate nekoliko cijevi jedni s drugima, nanošenjem ljepila kako biste dobili dugi štap koji podsjeća na vinovu lozu.

Članak o toj temi: Kako odabrati Boje i valjak za Fliyslinic Wallpapers

Košarica za posteljinu iz novina

Košarica za posteljinu iz novina

Pogledajte kratku video opremu na mjesniku cijevi od novina.

Slikarstvo cijevi

Prije početka slikanja cijevi, morate pripremiti radno mjesto. Uzmite malu ladicu i krevet na polietilen. Na njemu možete osušiti "vino" nakon slikanja. Pripremite svijetle i stavite rukavice na ruke.

Odmah možete raditi s 10 cijevi. Spustite ih u Similet 3-5 sekundi. Zatim spustite drugi kraj. Svaka cijev nakon boje mora biti pažljivo odgođena u ladicu, ostavljajući neku udaljenost između "gubitka". Kada je pladanj popunjen, onda možete izbaciti cijev na vrhu "potpuno".

Košarica za posteljinu iz novina

Za potpuno sušenje, dovoljno je ostaviti ladicu s cijevima 12 sati. Bolje je izbjegavati dodatne izvore topline, jer oštro sušenje može učiniti cijevi suhim, gube plastičnost.

Tkanje košare različitih oblika

Kvadrat

Da biste stvorili pletenu košaru novih cijevi u obliku kvadrata, potrebno je početi s formiranjem dna u obliku kvadrata.

Dakle, prvo trebate uzeti kartonsku traku, dok ga uzme u obzir da će dno košare biti nešto manje od veličine kartona. Zatim ga preklopite na pola. Uz pomoć rupe kako bi male rupe u kartonu, udaljenost između koja ne bi trebala biti 2 cm. U rupama potrebno je umetnuti dugu "radnu viću".

Sada možete početi tkati dno košare. Proširena cijev mora biti pregledana pokraj papira kartona. Kada tkanje dođe do ruba, onda morate napraviti skretanje i učiniti tkanje u suprotnom smjeru. Da bi se "radni vino" završilo, neprestano treba produžiti - da bi se nosile novine. Pod posebnom kontrolom potrebno je zadržati veličinu dna, jer se njegova širina može suziti. Dakle, stvara kvadratno dno željene veličine.

Vizualno, ovaj proces, pogledajte sljedeći videozapis.

Zatim se možete preseliti u tkanje bočnih zidova košare. Već postoje dvije vinova loza budućeg okvira, tako da se moraju obaviti još dva zida. Da biste to učinili, uzmite dugu novina, savijte ga na pola i gurnite dva kraja na dno košare. Krastavci koji izgledaju na dnu dna, morate se saviti gore i osigurati. Dakle, ispada o otpornom okviru. Ovisno o željenoj visini košare, morate stvoriti "radni vino" željene veličine.

Za pouzdanu fiksiranje zidova košare, morate uzeti tešku stavku za oblik budućeg proizvoda i staviti u centar. Uz to uz pomoć desni pričvršćuje rezač okvira. Za kvadratnu košaru, vrlo je važno stvoriti glatke rubove. Prilikom tkanja, proizvod drugog oblika može se obaviti bez uzorka unutra.

Tkanje mora početi od dna košare. Potrebno je uzeti dugu cijev i staviti ga u jednu od strana, dok izmjenjuju položaj vertikalnih cijevi, dolaze ispred i straga. Na taj način morate oblikovati sve zidove.

Članak o temi: Slikarstvo Purverizer: vrste i mogućnosti za proizvodnju vlastitim rukama

Na početku tkanja, kraj "radnog vinograda" ostaje, u budućnosti će se koristiti kao jedan od elemenata okvira. Omogućuje vam stvaranje neparnog broja vertikalnih cijevi. Nakon svakog reda, slobodni kraj treba ostaviti. Proces tkanja bočnih zidova javlja se u krugu sve dok košarica željene veličine je moguće.

Jednostavan način za tkanje zidova s ​​uzorkom užeta. Pogledajte u video ispod.

Pravokutan

Da biste stvorili pravokutnu košaru, morate početi s pravokutnim dno tkanjem. Morate stvoriti uzorak kartona za dno košare. Zatim ga stavite uz rub gotove cijevi i osigurajte dizajn s krpeljima. Zatim je potrebno staviti papirnate epruvete na temelju, dok svaki "izgubiti" treba ići ispod ili iznad baze, prianjajući se na traženu gustoću tkanja. Tijekom dizajna dizajn bi trebao biti prekriven drugom novina cijev i sigurnim štipaljkama. Dno će obilježiti diskurs, tako da se nove cijevi moraju dalje koristiti, pridržavati se šahovskom redoslijedu, kako bi se stvorila potrebna gustoća dna. Kada dno će steći potrebnu gustoću, štipića se mogu ukloniti, jer će već samostalno zadržati obrazac. Širina dna ovisi o veličini uzorka. Kada tkanja dna ostane takozvane utrke, koje će se nastaviti koristiti kao osnova okvira. Već uz njihovu pomoć, možete stvoriti bočne zidove okvira.

Košarica za posteljinu iz novina

Košarica za posteljinu iz novina

Košarica za posteljinu iz novina

Košarica za posteljinu iz novina

Košarica za posteljinu iz novina

Krug

Okrugla košara je najteža stvar u proizvodnji, jer vrijedi pričvrstiti maksimalan napor da se formira okruglo dno. Najlakši način je "uže". Morate uzeti šest cijevi i kombinirati ih jedni s drugima s štipaljkama za stvaranje jedne ravnine. Tada bi se ta radnja trebala ponoviti. Spremni avioni morate staviti poprečno.

Zatim trebate "izgubiti", koji će se koristiti za daljnje tkanje proizvoda. Mora biti savijena dvaput i vilica staviti u blizini zraka "križa". Na rotacijama, radnu cijev mora biti savijanje. Trebali biste preskočiti gornji dio, a do dna prema gore dok ne dođete do drugog snopa od šest cijevi. Infleksija treba provesti pod kutom od 90 stupnjeva i stalno mijenja donji i vrh "vinove loze". Ova akcija treba proizvesti četiri puta. Kao rezultat toga, ispada prsten koji bi trebao biti odmah fiksiran krpeljima.

Nakon prolaska tri kruga morate uzeti šest cijevi i gurati u parove kako biste stvorili glatku površinu. Zatim, tkanje radne cijevi treba učiniti kroz dvije cijevi. I opet napravite tri kruga. Potrebno je izraditi aktivnosti za uzgoj parove. Potrebno je izraditi prepletanje prije stvaranja baze potrebne veličine. Dno okrugle košare nalikuje suncu, koje se sastoji od 24 zraka.

Članak o toj temi: Kako odabrati tepih u modernom interijeru? (15 fotografija)

Košarica za posteljinu iz novina

Košarica za posteljinu iz novina

Kut

Košara u kutu u kutu pomoći će uštedjeti prostor u kupaonici, tako da je u velikoj potražnji u malim sobama.

Košarica za posteljinu iz novina

Prilikom tkanja košare za pranje rublja iz novih cijevi treba slijediti neka pravila zbog oblika proizvoda:

  • Za štandove košare, bolje je koristiti cijevi od cijelog lista papira za pisač ili uzeti listove iz dnevnika. Sokra epruvete iz novina ne mogu zadržati cijeli dizajn.
  • Da biste stvorili čak i dno, morate ga staviti na njega pri dizajniranju košarice, dok se posebna pozornost treba posvetiti uglovima.
  • Prije slikanja potrebno je izračunati broj akrilnog laka, inače morate biti zainteresirani za drugu boju, a rezultat će već biti imidera.

Košarica za posteljinu iz novina

Košarica za posteljinu iz novina

Registracija regije

Kada je košarica potrebne visine spremna, potrebno je sakriti vrhove cijevi koje tvore okvir, a također ne zaboraviti popraviti i sakriti radnu cijev. To će zahtijevati dugačak potrebe. Mora se kupiti u rupu u blizini stalka u sredini 3 reda. To je ovdje da će vrh biti skriven.

Akcija s iglom mora se ponoviti u drugom smjeru i na 3 reda, staviti stalak na njega i odbiti. Dakle, svaki će se stalak saviti i vući. Na kraju rada, rub proizvoda bit će spreman.

U svakoj rupi, gdje je stalak dobio, potrebno je razmazati ljepilom i dati vrijeme za sušenje. Nakon toga, sa škarama, izrežite sve rubove isturenih cijevi. Svi dijelovi moraju biti pažljivo skriveni između novih cijevi.

Jednostavnija verzija ruba gleda u sljedeći videozapis.

Ukras

Košarica se može nadopuniti poklopcem koji se može pričvrstiti u jednom zidu ili zasebno tkati. Koristeći metodu tkanja dna, možete napraviti poklopac. Već je gotov proizvod poželjan za pokrivanje laka. Izvrsno rješenje je akrilni lak, jer ne miris i brzo se suši.

Korištenje laka omogućit će da daju košaru za pohranu, ne može se razlikovati od proizvoda iz sadašnjeg vinove loze. Kada lakovi još nije potpuno osušen, možete ispraviti oblik košare, dati dno stabilnosti, eliminirati utrke.

Košarica za posteljinu iz novina

Košarica za posteljinu iz novina

Košarica za posteljinu iz novina

Ponekad papirnate epruvete bez bojenja koriste se za tkanje košare, a zatim nakon završetka rada, proizvod treba pažljivo i obojiti. Kao temelj, možete koristiti prajdove ili obični PVA ljepilo. Za bojenje košare prikladne su aerosolne boje, koje treba primijeniti nekoliko puta.

Sadašnji proizvod umjetnosti može se nazvati košare, ukrašeni uzorak uz pomoć tehnike decoupagea. Za fiksiranje slike također primjenjuje lak.

Košarica za posteljinu iz novina

Vi sami odaberete stil i boju košarice. Za dekor možete koristiti vrpce, kuglice i druge dekorativne elemente. Za praktičnost možete zasebno šivati ​​košuljicu iz Citza.

Košarica za posteljinu iz novina

Košarica za posteljinu iz novina

Košarica za posteljinu iz novina

Košarica novih cijevi od vlastitih ruku postat će veličanstveno uređenje unutarnjih poslova kupaonice. Glavna stvar s ljubavlju.

Košarica za posteljinu iz novina

Čitaj više