Kupaonica ručnici vješalice

Anonim

Kupaonica ručnici vješalice

Završna faza popravka u apartmanu je izbor svih vrsta pribora. Zanimanje je vrlo ugodno, jer je naporan rad gotov i sada ostaje samo nadopuniti unutrašnjost sa svijetlim detaljima. Posebno je važan proces odabira pribora za kupaonicu, jer ćemo ove stavke koristiti svaki dan.

Nekoliko minuta provedeno u kupaonici ujutro pomoglo nam nam ugoditi za radni dan, dobiti energiju i pozitivnu, a večer opuštajući tuš smiruje živce i pomaže pripremiti za spavanje. U kupaonici provodimo puno vremena i stoga je dizajn interijera u ovoj sobi potrebno da se ne manje pozornosti od postavljanja kuhinje ili dnevnog boravka. Za pribor kupljen u kupaonici postoji jedan veliki uvjet - oni bi trebali biti ne samo lijepi, već i funkcionalni.

Ručnici vješalice su unutarnji element koji se obično kupuje među potonjim. I potpuno uzalud, jer danas postoji ogromna raznolikost modela, od najjednostavnijih do originalnih dizajnerskih struktura koje mogu zatražiti ton na cijeli interijer kupaonice.

Kupaonica ručnici vješalice

Vrste držača ručnika i stavljanje mjesta

Ispravan

Takav vješalica se stječe kada nema slobodnog mjesta na podu i zidovima sobe i morate koristiti sve površine dostupne na raspolaganju. Možete objesiti nekoliko pojedinačnih kuka na vratima ili pričvrstiti dugačak bar s kukama. Ova se opcija smatra najmodernijom. Minus je da se u presavijenom obliku ručnika vrlo polako suši. Modernija alternativa kukama - prstenova vješalica, koja se također može instalirati na vrata.

Kupaonica ručnici vješalice

Vanjski

Možda mobilni ili stacionarni. To je stalak s nekoliko nositelja ručnika. Napravljen je od metala, plastike, rjeđe - od drva i drugih prirodnih materijala. Kupnja takve vješalice, pobrinite se da je vaša kupaonica dovoljna da ga prihvati. Broj držača ručnika na vješalici mora odgovarati broju članova obitelji - tako da se svaki ručnik može rasporediti za brže sušenje.

Članak o temi: Zavjese za autopraonicu za auto i auto

Kupaonica ručnici vješalice

Kupaonica ručnici vješalice

Montiran na zid

Praktično u bilo kojoj kupaonici nalazi se mjesto za smještaj držača ručnika na zidu. Zato se ova opcija smatra najpopularnijom. Postoje dvije sorte zidnih vješalica:

  • Tubularni vješalica - najčešće ima oblik ljestava i izrađen je od metala; Obično, premrane u takvim vješalicama se ne nalazi međusobno, ali dijagonalno, što osigurava brže sušenje ručnika;
  • Oštrina - ima pokretne države, koje se, ako je potrebno, mogu premjestiti u stranu; U sklopljenom obliku praktički ne zauzima prostor, a nekoliko ručnika se nalazi u odvijanju.

Kupaonica ručnici vješalice

Oblikovati

Lijepa i skladna izgleda soba, uređena u jednom stilu. Posebno je relevantno ovim odobrenjem za kupaonicu, gdje je na umu svaka sitnica.

Zato je važno pokupiti dodatnu opremu, u kombinaciji s drugim elementima unutarnje i podne obloge, vodovod, namještaj, ručke za vrata itd.

Kupaonica ručnici vješalice

Držač za ručniku treba odabrati nakon što imate ideju o stilu i boji vaše kupaonice. Bolje, ako kupujete ručnike istovremeno s sapunica, mješalice, barbells za zavjese i druge dodatke. Tako će različiti detalji razraditi jedni s drugima - kako slijedi u zamišljenom interijeru.

Kupaonica ručnici vješalice

Ogroman izbor ručnika vješalice omogućuje vam da odaberete odgovarajući model za bilo koju kupaonicu. Soba uređena u modernom stilu bit će prikladna velika, kromirana nositelji ručnika pravih oblika. Kupaonica u rustikalnom stilu bit će savršeno u potrazi za drvenim vješalicama ili stiliziranim kukama. Za klasične interijere u trgovinama postoji veliki izbor ručnika s prskanjem za zlato ili mjed.

Kupaonica ručnici vješalice

Oni koji vole privući pozornost na neobične i sjajne detalje uživat će u dizajnerskim vješalicama za ručnike. Oni mogu biti najrazličitiji: u obliku stabala ili rogova jelena, ljudskih figura ili smiješnih životinja. Kako napraviti izvorni ručnik vješalica, reći ćemo vam u nastavku.

Članak na temu: Sheme Vez Cross Cross Djeca Djeca: Kako podučavati za vezivanje besplatno, djeca preuzimanje, teme i video, motivi

Kupaonica ručnici vješalice

Kupaonica ručnici vješalice

Metode instalacije

  • Otvorena. Ova metoda se obično koristi za montažu najjednostavnijih modela, kao što su kuke ili zidni hvalisač na dasci, u dizajnu koji se pružaju kroz rupe za zatvarače. Instalacija u otvorenoj metodi je vrlo jednostavna: vješalica se primjenjuje na mjesto ugradnje, kroz rupe su planirane lokacije pričvršćivača. Zatim, na oznaku, izbušite rupe u zidu ili na vratima i pričvrstite vješalicu na vijak za samozaštit.
  • Skriven. Moderniji način, koji se danas počeo često koristiti. To vam omogućuje da sakrijete sve zatvarače iz oka, što daje dizajn gotov i estetski izgled. Modeli otvorenih instalacija uključeni su u pričvršćivač, koji su montirani gore opisanim postupkom. Tada je sama vješalica instalirana na ovim nosačima.
  • Pričvršćivanje na usisnoj čaši. Jeftini plastični modeli obično su pričvršćeni na odojak. Budući da je "Velcro" - pričvršćivanje je vrlo nepouzdano, zatim na takvom vješalici nije potrebno sušiti velike ručnike. Koristite ga kao držač ručnika za lice i ruke. Osim toga, ova metoda pričvršćivanja - vješalica se može brzo ukloniti i nema traga ostaje na zidu.

Kupaonica ručnici vješalice

Kupaonica ručnici vješalice

Kupaonica ručnici vješalice

Kako napraviti nositelja ručnika vlastitim rukama?

Možete napraviti izvorni vješalica za ručnike s bilo koje djevojke, samo trebate nazvati za pomoć svojoj fantaziji. U ovom odjeljku ispričat ćemo vam nekoliko zanimljivih ideja koje će se ostvariti čak i početnik dizajner.

Vješalica. Ova vješalica je dobra za prostorije s monofonskim zidovima. Za početak, crtati na papiru skica stabla, pružajući u njoj nekoliko listova za ručnike. Zatim prenesite obris uzorka na zid. Kontur se može oslikati bilo koju boju, ali takav vješalica u crno-bijelo je posebno impresivan. Na ljepljivom pištolju, pričvrstite kuke za ručnike (kuke moraju odabrati istu boju kao i same stabla).

Članak o toj temi: Ideje dekor verande zemlje i terasi i da može biti opremljena (31 fotografije)

Kupaonica ručnici vješalice

Vješalica. Dobra ideja za DACHA ili dizajn kupke. Sigurno ste imali negdje negdje nekoliko velikih drvenih krpelja, na kojima su naše mame i bake suhe suhe. Pokušajte lijepiti nekoliko takvih štipanja u red na zidu ili na vratima (možete ih unaprijed obojiti u svijetle boje). Ako popravite štipaljke na bilateralnoj vrpci ili građevinskom ljepilo, možete ih objesiti na ne velike ručnike. A ako je produženo pričvrstiti štipaljka na malu samodostatnost, to će podnijeti još težinu Terry heartrobe.

Kupaonica ručnici vješalice

Kupaonica ručnici vješalice

Vješalica na pojasevima. Takav će vješalica uživati ​​u muškarcima, jer izgleda kao doista brutalan i minimalistički. Kako bi to učinili, trebat će vam stari kožni pojas (bolji od crne ili smeđe) i niza drveni štap - možete pronaći prikladan u skoroj šumi ili parkiranju, a možete koristiti reznice iz vrtnih alata. Izbušite dvije rupe u zidu na udaljenosti nešto manje od duljine štapa. Izrežite dvije identične pruge iz pojasa i preklopite petlje od njih. Zaključajte šarke na zidu uz pomoć vijaka i konac kroz njih štap.

Kupaonica ručnici vješalice

Čitaj više