Rezač ispod umivaonika

Anonim

Rezač ispod umivaonika

U unutrašnjosti kupaonice, namještaj ne igra posljednju ulogu. Odabrana je sa stilom dizajna prostorije, kao i zahtjevima za praktičnu uporabu. Konkretno, kada tražimo prikladnu cijev ispod umivaonika, prije svega procijenite praktičnost, funkcionalnost i dimenzije proizvoda. Pogledajmo što su kabine i koje je važno zapamtiti kada su odabrani.

Rezač ispod umivaonika

Pogleda

Cijevi u kupaonici se odlikuju njihovom metodom dizajna i instalacije.

Vanjski

Ovo je najpopularniji pogled na tipku za umivaonik, koji je izabran za klasične interijere. Prednosti ove vrste namještaja u kupaonici su jednostavnost ugradnje, mogućnost prijenosa na drugo mjesto, razna stilska rješenja i veličine, kao i sposobnost da izdrže teški umivaonik (na primjer, mramor).

Minus pod tablica pod pushbasinom naziva se velike dimenzije proizvoda. Međutim, taj nedostatak djelomično kompenzira impresivan unutarnji volumen koji može primiti veliki broj stvari.

Rezač ispod umivaonika

Rezač ispod umivaonika

Rezač ispod umivaonika

Ovisno o bazi, kabinet se javlja na nogama ili na monolitnom okviru. Prva opcija je prikladnija, jer vam omogućuje da uklonite prostor ispod kartice, štite proizvod iz vode iz ulaska vode (na primjer, ako se nađe iz crijeva perilice na podu sobe) , kao i od grijanja prilikom postavljanja toplog poda.

Rezač ispod umivaonika

Suspendiran

Budući da nema nogu u takvoj tambi, dizajn izgleda bestezdan i vrlo elegantan. Osim toga, suspendirani štandovi ispod umivaonika zauzimaju manje prostora u usporedbi s vanjskim. Osim toga, takva tamba nije zastrašujuća za poplavu, njegova instalacija omogućuje jednostavno uklanjanje poda ili utroba izravno ispod kartice za komunikaciju.

Nedostatak ove vrste štandova može se nazvati poteškoće u pričvršćivanju. Proizvod se može pričvrstiti ne na svakom zidu, posebno ako je umivaonik planiran prilično težak. Također, nedostaci suspendiranih modela uključuju njihov relativno mali unutarnji volumen.

Rezač ispod umivaonika

Rezač ispod umivaonika

Rezač ispod umivaonika

Kut

Glavna prednost takvog ormara je kompaktna veličina, pa se odabire za malu kupaonicu. Proizvod će pomoći u korištenju kuta koji gotovo uvijek ostaje slobodan u kupaonici. Kutni kabinet izgleda ispod umivaonika je prilično moderan i originalan, dodajući prostor i profinjenost u unutrašnjost s takvim namještajem.

Rezač ispod umivaonika

Rezač ispod umivaonika

Rezač ispod umivaonika

Kutni kabinet za umivaonik je vanjski, kao i suspenzija. Prva opcija je mnogo lakše instalirati i za ugradnju suspenzije, trebali biste imati neke profesionalne vještine.

Članak na temu: Zavjese iz patchworks to učiniti sami: tehnika patchwork

Rezač ispod umivaonika

Rezač ispod umivaonika

Popularne boje

Bijeli

Kabinet ove boje često se bira za ogroman kupaonicu, jer vizualno dodaje prostor u maloj prostoriji. Također zahtijeva popularnost drugih svijetlih nijansi, kao što je vrhnje ili mliječni proizvodi.

Rezač ispod umivaonika

Rezač ispod umivaonika

Rezač ispod umivaonika

Crna, osveta

Tamni cvijet stoji dobivaju na popularnosti, ali se preporučuju samo vlasnici prostranih kupaonica. Tamni luksuzni štand u ovom slučaju bit će svijetli naglasak u sobi. U isto vrijeme, tamna nijansa cijev je nepoželjna instalirati u malu kupku, ako ne želite vizualno smanjiti sobu i učiniti ga tada više mračno.

Rezač ispod umivaonika

Rezač ispod umivaonika

Rezač ispod umivaonika

Rezač ispod umivaonika

Rezač ispod umivaonika

Boju drveta

Pljeljima ove nijanse često biraju za kupke, u dizajnu zidova u kojima su korištene žuta, bež, krema, limun, karamelni tonovi. U ovom interijeru, drveni ormar s prirodnom nijansom izgleda skladno i toplo.

Rezač ispod umivaonika

Rezač ispod umivaonika

Dimenzije

Raspon tablica prikazanih na prodaju pod umivaonikom je vrlo širok. Razmotrimo glavne dimenzije i njihove značajke.

50 cm

Takav model kauča je ergonomski i često odabran za unutrašnjost u stilu minimalizma. Kompaktni umivaonik se nadopunjuje stolom s prostranim police. Iako su štandovi ove veličine najviše minijaturni, njihova funkcionalnost je prilično visoka. U uredan kauč širok 50 cm može biti otečene vrata i uvlačive kutije. Neki proizvođači su završili svoje proizvode s košarom za posteljinu.

Rezač ispod umivaonika

55 cm

Takav kabinet je više funkcionalnosti od proizvoda s širinom od 50 cm. Njegova instalacija prelazi prostor prostorije. Ovo stalak traje minimalno mjesto, ali daje maksimalnu korist. Pomaže sakriti neugledne cijevi i proizvode za čišćenje tako što ćete ugojiti se prostor. Moderni štandovi s širinom od 55 cm prikazani su različitim varijacijama - od najmodernijih modela modernosti do ne-gubljenja klasika potražnje. Kupnja takvog ormara može se smatrati najboljim izborom za ogromnu kupaonicu.

Rezač ispod umivaonika

Rezač ispod umivaonika

60 cm

Na kraju ove veličine, prikladno je sakriti sve što se obično pohranjuje u kupaonici. Iako se dimenzije ovog modela štandova i ne mogu nazvati vrlo velike, ali je izvrsna. 60 cm širine 60 cm širine su dovoljno opsežne za kućne kemikalije i pribor za tuširanje. Budući da se ova veličina štandova može nazvati "zlatnom sredinom" između najneobičnijih i velikih modela, njihov je raspon zaista ogroman.

Rezač ispod umivaonika

65 cm

Proizvodi ove veličine mogu se nazvati udoban standard. Vrlo su prikladni i praktični, dok su mnogi modeli - otvoreni, kutni, suspendirani. Dovoljno je odabrati odgovarajuću opciju, a prostor vaše kupaonice koristit će se s maksimalnom korist. Također je vrijedno napomenuti da su štandovi ove veličine predstavljeni od strane najvećeg broja dizajnerskih ideja.

Članak na temu: dizajn spavaće sobe sa sivom pozadinom: 70 najboljih fotografija u unutrašnjosti

Rezač ispod umivaonika

Rezač ispod umivaonika

Rezač ispod umivaonika

70 cm

Proizvodi ove veličine vole su dizajneri za mogućnost provedbe njihovog kreativnog potencijala. To je s takvim kaučem da se lako mijenja i dizajnira i konfiguraciju. U isto vrijeme, najpraktičniji se naziva kombiniranim štandovima, u kojima postoje uredne kutije i elegantno krilo.

75 cm

Takvi ormari su odabrani u prostranoj kupaonici, a traže ne-jednostavno funkcionalni model umivaonika, ali i važan element unutrašnjosti. 75 cm široke konfiguracije tvari su dosta, a za njihovu proizvodnju koriste visokokvalitetne materijale otporne na vlagu i pribor otporan na koroziju.

Rezač ispod umivaonika

Rezač ispod umivaonika

80 cm

Takav model karakterizira najviši kapacitet i najčešće se bira za veliku obitelj, jer u takvom termba možete odabrati policu ili kutiju za svako kućanstvo. Također u ruci 80 cm široke, kućne kemikalije i košarice za posteljinu mogu se sigurno uklopiti.

Rezač ispod umivaonika

Savjeti za odabir

  • Ocijenite kako su praktični i regali materijali iz koje se vrši stalak. Zapamtite da je kupaonica prostorija s prilično agresivnim medijima, tako da je namještaj izabran u ovoj sobi trebao osigurati zaštitu od vlage, plijesni, bakterija, kapi temperature.
  • Kao i ova verzija štandova, koja će se skladno pristupiti unutrašnjosti sobe. Na primjer, ako je cijeli vodovod i drugi namještaj pojednostavljeni oblici, tada će kabinet u obliku strogog pravokutnika biti neuspješan izbor. Ako ste napravili kupaonicu pod klasicima, nakon što ste dobili luksuzni interijer s rezbarenjem drva i zlatnim oblogom, tada će proizvod u stilu minimalizma postati potpuno neprikladna opcija.
  • Pažljivo razmotrite i cijenite pribor kauča. Najbolji izbor će biti kromirani metalni noge i kvacks. Ako kupite model s dodatnom opremom od krom plastike ili pozlaćenog, znate da ima veliki rizik od gubitka početne atraktivnosti tijekom prvih mjeseci rada.
  • Ako ste u potrazi za tambe, koja ima šareni premaz, svakako se pobrinite da je boja točno, a nema manje.
  • U kupaonici s toplim katom ne kupujte tambu, koja ima bazu. U takvim uvjetima poželjni su modeli s nogama, što se neće zagrijati. Osim toga, bit će lakše očistiti pod takvom karticom.
  • Procijenite funkcionalnost postolja trebaju biti za osobne preferencije. Jedan ljudi treba imati košaru za pranje rublja, drugi su zainteresirani za mogućnost reguliranja police u visini, treći želi premjestiti ormar na drugo mjesto. Odredite koje funkcije sudopera ispod umivaonika su važne za vas, i što je beznačajno, a zatim odaberite odgovarajući model.

Članak o temi: Franši čaj i kava

Rezač ispod umivaonika

Rezač ispod umivaonika

Kako odabrati mjesto instalacije?

Ako radite popravak u kupaonici, instalacija ormarića i umivaonik će biti dobra opcija, gdje je umivaonik prethodno bio smješten. Međutim, remont omogućuje obavljanje mini-redevelopment i stavite umivaonik s krevetom na bilo kojem prikladnom mjestu.

Prije svega, uzimajte u obzir smještaj u kupaonicama koje opskrbljuju vodu, a također ga uklonite u kanalizaciju. Određivanje razine cjevovoda, kao i spojnice, odnose ih na visinu police na kraju. Poželjno je da se priključci premještaju na malo više od srednje police. U slučaju kanalizacijskog izlaza izravno s poda, Tumba će morati izrezati kako bi se otvorile rupe na polici i dnu za izlaz valovitog crijeva.

Rezač ispod umivaonika

Rezač ispod umivaonika

Kako napraviti vlastite ruke?

Predodređivanje veličine budućih štandova uzimajući u obzir parametre umivaonika, onda će rad biti vrlo sličan proizvodnji običnog kabineta. Prvo činimo gornji i donji pojas, na koji se nalaze bočne stijenke, jačajući ih metalnim ugljenom. Odvojeno, od ploče uz pomoć slagalice, pijemo prednji sloj, uzrokujući ga tako da je umivaonik "sjeo" bez glavnih praznina. Zatim napravimo vrata od ploče i bušilicu ili izumrli u njima produbljivanje ispod petlje.

Ne zaboravite čvrsto pričvrstiti kućište na zidu. Za police unutar ormarića možete koristiti vodootporan šperploča. Kada su svi detalji dobro viđeni, ostat će za poliranje drva i pokrijte ga lakom. Ako želite, na jednoj strani našeg ormarića moguća je dodatna instalacija police, ako pričvrstite svoje police u zasebni okvir, a zatim na bočni zid kauča.

Rezač ispod umivaonika

Rezač ispod umivaonika

Kako instalirati?

Osigurati da se opskrba vodom i kanalizacija ispravno popisuju, raspakirajte komponente, među kojima će biti ručka, ključ i vijci. Često se skup nadopunjuje shema montaže, koja će vam reći redoslijed djelovanja. Provjerite jesu li svi vijci čvrsto zategnuti, jer postavljanjem sudopera, povlačenjem vijaka neće biti dostupni.

Nakon stavljanja umivaonika na kraj, a zatim povezujući potrebne komunikacije na njega, kabinet se treba premjestiti na planirano mjesto. Izrada oznake na zidu na točkama mjesta pričvrsne vijke, cijev se kreće i izrađuje na označenim mjestima otvora. Pričvršćivanjem ormarića na zid morat ćete samo povezati vodu i kanalizaciju, pazeći da nema propuštanja.

Rezač ispod umivaonika

Rezač ispod umivaonika

Rezač ispod umivaonika

Čitaj više