Wallpaper Design: Fotografija, u sobi, dizajner u stanu jednosobne, ideje popravka, različite pozadine u unutrašnjosti, za dom, materijal zidova, rješenja, video

Anonim

Wallpaper Design: Fotografija, u sobi, dizajner u stanu jednosobne, ideje popravka, različite pozadine u unutrašnjosti, za dom, materijal zidova, rješenja, video

Sada postoji veliki broj pozadina iz raznih dizajnera: svaka osoba će pronaći odgovarajuću varijaciju interijera - to je ono što naglašava i izražava individualnost i okus domaćina ili hostesa kod kuće. Osim toga, ukras kuće je nesumnjivo ono što stvara potrebnu atmosferu u određenoj sobi - je li to kuhinja, dnevni boravak, dječja ili ogromna izložbena dvorana. Naravno, većina bilo soba, na ovaj ili onaj način zauzima zidove, pa ako je odlučeno koristiti pozadinu zidne obloge, onda je najbolja opcija dizajner pozadina.

Što su dizajner pozadina za zidove

Zidovi bilo koje kuće, stan je, s jedne strane, elementi dizajna, a na drugoj - prostor za provedbu umjetničkih dizajna, jer je pravokutni ili kvadratni zid, u određenoj mjeri, slobodna tkanina , na kojem, uz pomoć pozadina i drugih dizajnerskih predmeta, možete stvoriti jedinstvenu spektakularnu sliku. To u potpunosti uživate u proizvođačima valjanih završnih materijala, omogućujući vam da stvorite u jednom, odvojeno uzet, apartman ili soba cijelu dizajnersku instalaciju. Štoviše, to se može učiniti, kako kombiniranjem raznih pozadina i uz pomoć materijala iste subjekta.

Strogo govoreći, svaka pozadina je dizajner, kao umjetnici ili dizajneri su radili na njihovom stvaranju. Međutim, u modernoj interpretaciji, pod izrazom "dizajner pozadina", obično se shvaća kao pozadina od poznatih proizvođača, kao i pozadinu elitne klase.

Wallpaper Design: Fotografija, u sobi, dizajner u stanu jednosobne, ideje popravka, različite pozadine u unutrašnjosti, za dom, materijal zidova, rješenja, video

Izložba Heimtextil - događaj godine za dizajnere i ljubavnike za popravak

Svjetski kompas u svijetu zidnih obloga je međunarodna izložba "Heimtextil" (Frankfurt), posvećen inovacijama na ovom području. U ovom trenutku glavni trendovi u svijetu završnih materijala za zidove je korištenje prirodnih ekološki prihvatljivih materijala. U isto vrijeme, glavne teme ukrasa ili crteža je pobjeći iz urbane stvarnosti u svijet kućne udobnosti, smirenosti i tišine.

Kao što je već gore navedeno, nedavno je vrlo popularan trend među proizvođačima pozadina EcoOOBI.

Uzroci popularnost:

  1. Ekologija bi se trebala odnositi na sve - i tehnologije i sirovine i konačni proizvod. Stoga, sada moderan dizajn valjani materijali nastaju korištenjem netradicionalnih materijala za pozadinu - tkanine, drva, kamene mrvice, metala itd.
  2. Proizvođači će se definitivno usredotočiti na prirodnost takvih pozadina.
  3. Često se neobični materijali također koriste za uređenje dizajnerskih pozadina - zlata, srebra, poludragog kamenja itd.
  4. Osim korištenja ekološki prihvatljivih sirovina i tehnologija, ponekad, u proizvodnji luksuznih pozadina, koristi se ručni rad, na primjer, ručni ispis, itd.

Ova metoda proizvodnje pozadine i visokokvalitetne sirovine, kao i izvorni dekor, uzrokuje visoku cijenu dizajnerske pozadine.

Dakle, globalni vođa proizvodnje prirodnih, teksturiranih pozadina i pozadina posebnog puhanja je tvrtka "Philipp Jeffries" ("Philippe Jeffreys", SAD). Ovaj proizvođač koristi širok raspon materijala. Osim tradicionalnog papira, fliesline i vinil, to je tekstil, svila, folija, bambus, drva vlakna (posebno, drva vlakna rafia dlana), itd.

Članak o toj temi: Kako provesti obnovu tablice vlastitim rukama?

Wallpaper Design: Fotografija, u sobi, dizajner u stanu jednosobne, ideje popravka, različite pozadine u unutrašnjosti, za dom, materijal zidova, rješenja, video

Philipp Jeffries tvrtka je poznata po tapetama od nestandardnih materijala

Osim Philipp Jeffries, nesumnjivo europski lider u proizvodnji visokokvalitetnih dizajnerskih pozadina za zidove, talijanska tvrtka Emiliana Paramatia ("Industria Emiliana Parati Spa"), o kojoj, često govore rezultate godišnjeg Izložba "Heimtextil". Pozadina iz ovog proizvođača su svojstveni sljedećim kvalitetama: Koristite za ukrašavanje pletenih tkanina "Swarovski", korištenje baršunastih, mat ili sjajnih tekstura, kao i njihovu kombinaciju, pozadinu s trodimenzionalnim efektom slike, zrcalne pozadine, itd. Osim toga, Emiliana Paramatika je poznata po svojoj suradnji s poznatom Kuturier - Valentin Yudashkin i Roberto Cavalli. Kao što dokazuje ista imena pozadina zbirke, u kojima motivi kreativnosti ovih modnih dizajnera zvuče.

Domaći proizvođači također se mogu pohvaliti visokokvalitetnom pozadinom i ekskluzivnom dizajnu (uz obavezne usklađenost s ekološkim standardima). Takvi su proizvodi Moskovske tvornice (mužjaci).

Top trenuci iz Heimtextil 2019 Pozadina izložbe (video)

Pozadina: dizajnerska rješenja i zanimljive ideje

Nije dovoljno raspršiti zid skupim prekrasnim pozadinom, potrebno je to učiniti tako da se ostatak dekoracije uspješno kombinira s odabranim zidnim premazima.

Neke suptilnosti i obrasci:

  • Velika soba može se još više napraviti uz pomoć lakih tonova ili vizualno smanjiti tapetu tamne boje.
  • Hladne boje čine sobu prostrane, tople - ugodnije i manje. U slučaju nedovoljnog osvjetljenja, razina zasićenja u boji je smanjena, tako da plavi, plavi i ljubičasti tonovi variraju o manjoj mjeri od crvene, žute i narančaste.

Wallpaper Design: Fotografija, u sobi, dizajner u stanu jednosobne, ideje popravka, različite pozadine u unutrašnjosti, za dom, materijal zidova, rješenja, video

Morate odabrati pozadinu, ovisno o veličini sobe. Na primjer, ako je soba malih veličina, onda će gubitak pozadine plavih tonova biti vjeran

Osim toga, različite boje utječu na psihološko stanje osobe na različite načine.

Skala pozadine također utječe na vizualnu percepciju unutrašnjosti. Stoga se veliki crteži percipiraju kao pojedinačni elementi ukrasa, a mogu se "natjecati" s drugim objektima namještaja - namještaj itd. Pozadina s velikim crtežom preporučljivo je koristiti u velikim prostorijama.

Članak o temi: "Tri vrata" (Tambov) - direktorij ulaza i snimljivih vrata

Pozadina dizajna sa srednjim crteži se češće koristi u cimerima stambenih zgrada. Međutim, takav ukras može "raspravljati" s malim fotografijama, slikama i reprodukcijama. Ali dizajn pozadine s malim uzorkom, obično se percipira kao neutralna pozadina, koja je idealna kao pozadina slika, fotografija i drugih elemenata zidnog dekoracije.

Što se tiče prostorija određene svrhe, ovdje su moguće sljedeće opcije.:

  1. Dizajnerska pozadina s imitacijom drva može se koristiti u sobi, potpuno stilizirati "ispod stabla". Na primjer, na radnoj površini, gdje se nalazi samo stol i kabinet iste teksture kao i pozadinu.
  2. Dizajnerski pozadini s arhitektonskim uzorkom pogodni su za sobe s malim brojem namještaja i slika, za hodnik.
  3. Soba s kaminom i minimalnim namještajem može se spremiti pozadinom "pod mramorom". Jedna ili dvije slike uspješno će nadopuniti takav interijer.

Dizajnerski pozadini za dječju sobu, u pravilu su zidni premazi sa slikama nevjerojatnih junaka.

Pozadine u jednosobnom apartmanu: dizajnerske ideje

Jednosobni apartman je mjesto gdje možete implementirati dizajneve ideje na maksimumu. Stoga, ako je popravak dolazi, možete u potpunosti iskoristiti sposobnost da promijenite nešto u unutrašnjosti stana.

Glavne ideje su. Prvo, jedan od zidova može biti uhvaćen s tamnijim tonom s pozadinom, a strop i još tri su lakši. Na jednom od zidova apartmana možete igrati najiskrenije scenu uz pomoć zanimljivih otisaka. Na primjer, organizirati jedan od zidova pomoću tematskih dizajnerskih pozadina - s prikazom velikog stabla, velikih boja, urbanog krajolika, poznatog arhitektonskog spomenika itd.

Wallpaper Design: Fotografija, u sobi, dizajner u stanu jednosobne, ideje popravka, različite pozadine u unutrašnjosti, za dom, materijal zidova, rješenja, video

U svim jednosobnim apartmanima, mnogo se pažnja posvećuje najmanji detalji: tako da morate učiniti sve što je više moguće

U pravilu, u jednosobnom stanu najbolje je zalijepiti pozadinu svjetlosnih tonova. A ako se odluči ukrasiti zidove bijelim pozadinama, onda je potrebno kombinirati bijelu boju s nekim svijetlim tonom - ružičastim, plavim, tirkizom.

To će pomoći da se izbjegne učinak "radne" ili sive nijanse zidova s ​​nedovoljnom rasvjetom u stanu.

Što bi mogao biti dizajn soba s različitim pozadinama

U slučaju lijepljenih soba prostorije, tapeta različitih vrsta trebaju uzeti u obzir brojne uzorke. Najbolja opcija je pozadina različitih nijansi, ali jedan raspon boja i s zajedničkim ukrasom, na primjer, ponavljajući cvjetne ili geometrijske motive, itd.

Prilikom uređenja zidova soba, treba biti oštre kontrastne boje s različitim pozadinama, ako to nije posljedica osvjetljenja i veličine soba.

Wallpaper Design: Fotografija, u sobi, dizajner u stanu jednosobne, ideje popravka, različite pozadine u unutrašnjosti, za dom, materijal zidova, rješenja, video

Zbog kombinacije različitih pozadina u sobi, jedna soba se može podijeliti na zone

Alternativno, možete kombinirati istu shemu boja u istoj prostoriji, ali s različitim uzorkom, na primjer, krugovima na jednom zidu i trake na suprotnoj strani. Osim toga, zidovi se mogu spasiti monofonskom pozadinom jedne sheme boja, ali različite nijanse. Na primjer, strop je svijetlo žuta, jedan zid je zasićena bež, a tri osobe - imaju svjetlije nijanse bež. Također je moguće kombinirati monofoni pozadinu s uzorkom podložno prisutnosti ukupnog tona boje. Što to daje? Prije svega, u unutrašnjost se uvodi raznolikost boja, sposobnost da se usredotočite na nešto sigurno, kao i mogućnost vizualnog zoniranja sobe.

Pozadina u sobi: Dizajn

Prilikom odabira pozadine za sobu, potrebno je uzeti u obzir opće obrasce dizajna: osvjetljenje i veličinu prostorije, svrha sobe, dizajn drugih soba. Ovdje su samo iste preporuke kao i za jednosobni stan.

Pozadina u dizajnu zemlje i stilistika

Vikendica je, prije svega, mjesto odmora od gradske vreve i mjesta plodnog rada (vrtlarstvo, vrtlarstvo i druge vrste kreativnosti). Stoga dizajn pozadine za kuću u zemlji području mora u potpunosti prilagoditi mirno, mirno i istovremeno stvaranje načina. Naravno, u zemlji, dizajn pozadine prirodnih nijansi, oponašajući prirodne materijale - vlakna, drvo, kamen itd.

Wallpaper Design: Fotografija, u sobi, dizajner u stanu jednosobne, ideje popravka, različite pozadine u unutrašnjosti, za dom, materijal zidova, rješenja, video

Pozadine od prirodnih materijala primjenjuju se u seoskim kućama

Za prostorije zemlje kuhinje, lagane pozadine s malim cvjetnim ukrasima su relevantne, a za odmor, koja razmišlja kao sklonište od urbane buke, možete koristiti pozadinu s luksuznim damažerima, prilagođavanjem i opuštanje.

Projektirani savjeti za odabir pozadine (video)

Pozadina Dizajn može biti različit, sve ovisi o vašem ukusu, preferencijama i stilovima sobe.

Dizajn pozadine (fotografija)

Wallpaper Design: Fotografija, u sobi, dizajner u stanu jednosobne, ideje popravka, različite pozadine u unutrašnjosti, za dom, materijal zidova, rješenja, video

Wallpaper Design: Fotografija, u sobi, dizajner u stanu jednosobne, ideje popravka, različite pozadine u unutrašnjosti, za dom, materijal zidova, rješenja, video

Wallpaper Design: Fotografija, u sobi, dizajner u stanu jednosobne, ideje popravka, različite pozadine u unutrašnjosti, za dom, materijal zidova, rješenja, video

Wallpaper Design: Fotografija, u sobi, dizajner u stanu jednosobne, ideje popravka, različite pozadine u unutrašnjosti, za dom, materijal zidova, rješenja, video

Wallpaper Design: Fotografija, u sobi, dizajner u stanu jednosobne, ideje popravka, različite pozadine u unutrašnjosti, za dom, materijal zidova, rješenja, video

Wallpaper Design: Fotografija, u sobi, dizajner u stanu jednosobne, ideje popravka, različite pozadine u unutrašnjosti, za dom, materijal zidova, rješenja, video

Wallpaper Design: Fotografija, u sobi, dizajner u stanu jednosobne, ideje popravka, različite pozadine u unutrašnjosti, za dom, materijal zidova, rješenja, video

Wallpaper Design: Fotografija, u sobi, dizajner u stanu jednosobne, ideje popravka, različite pozadine u unutrašnjosti, za dom, materijal zidova, rješenja, video

Wallpaper Design: Fotografija, u sobi, dizajner u stanu jednosobne, ideje popravka, različite pozadine u unutrašnjosti, za dom, materijal zidova, rješenja, video

Wallpaper Design: Fotografija, u sobi, dizajner u stanu jednosobne, ideje popravka, različite pozadine u unutrašnjosti, za dom, materijal zidova, rješenja, video

Wallpaper Design: Fotografija, u sobi, dizajner u stanu jednosobne, ideje popravka, različite pozadine u unutrašnjosti, za dom, materijal zidova, rješenja, video

Wallpaper Design: Fotografija, u sobi, dizajner u stanu jednosobne, ideje popravka, različite pozadine u unutrašnjosti, za dom, materijal zidova, rješenja, video

Wallpaper Design: Fotografija, u sobi, dizajner u stanu jednosobne, ideje popravka, različite pozadine u unutrašnjosti, za dom, materijal zidova, rješenja, video

Wallpaper Design: Fotografija, u sobi, dizajner u stanu jednosobne, ideje popravka, različite pozadine u unutrašnjosti, za dom, materijal zidova, rješenja, video

Čitaj više