Kabinet u kupaonici sa stolom: Odaberite ispravno

Anonim

Cijev s stolom za kupaonicu je praktično i praktično rješenje. Također, namještaj obavlja estetsku funkciju, ali, budući da je soba u kojoj će se nalaziti, odlikuje se visokom vlagom, trebala bi biti usmjerena na visokokvalitetne premaze i pouzdane materijale otporne na vlagu.

U običnim visokim zgradama, kupaonice imaju malog prostora, tako da su parametri namještaja gotovo identični za njih. Međutim, današnje tržište je ubijeno najrazličitijim modelima, veličinom kupaonice, zahvaljujući kojem možete ukrasiti sobu, što ga čini praktičnim.

Košarica s košarom za rublje

Prije kupnje novog tema interijera, vrijedi naučiti razumjeti svoje proizvođače, vrste, kao i znati o poteškoćama koje se mogu pritisnuti tijekom rada.

Mnogi mogu misliti da je ormarić ispod stola u kupaonici može imati jedan dizajn dizajniran pod sanitarnim slušalicama. Sakrij crijeva i sifon možete imati ručniku, ali gdje staviti ručnike, deterdžente i druge predmete? Vjerojatno netko misli o stjecanju kutnih ormara, iako je u ovom slučaju bit će potrebno pronaći prostor za posteljinu košaru. Savršena, prostrana i praktična kupaonica opcija je kompaktan kabinet, jer uz obične police, određeni modeli imaju ugrađenu košaru pluća. U pravilu je izrađena od kromiranih metala ili čvrstih vrsta plastike.

Kabinet u kupaonici sa stolom: Odaberite ispravno

Bash košarica s košaricom za posteljinu

Vanjski model

Ova opcija je klasična vrsta namještaja koji obavlja sve funkcije standardnih prsa. Kutije za proširenje, police u kojima se može sakriti mnogo različitih stavki nalaze se iza swap vrata ovog kauča. Osim toga, površina prsa je prikladna za korištenje za spremanje atributa toaleta.

Suspendirani ormar

U skučenom prostoru, suspenzija će pomoći u uštedu oko 50 cm prostora, jer Pričvršćena je na zid. Često je ogledalo već pričvršćeno na fasadama takvog namještaja, što vam omogućuje da uštedite na kupnji ovog važnog dodatka. Uglavnom, takav namještaj nije veći od 80 centimetara s poda.

Kabinet u kupaonici sa stolom: Odaberite ispravno

Rezač ispod umivaonika

Model kuta

Ova vrsta namještaja bit će najbolja opcija za male kupke. Nalazi se u jednom od kutova sobe, koji su često prazni. Osim toga, u kutnom garderobu, ne samo da je moguće preklopiti razne predmete, ali će također nadopuniti unutrašnjost kupaonice, a često se komunikacije skrivaju iza njega.

Kabinet u kupaonici sa stolom: Odaberite ispravno

Kutna verzija umivaonika sa stolom

Noge

Različite vrste ormara imaju različite elemente za podršku. Stoga, skupljajući garderobu za kupaonicu, ne treba zanemariti stupanj dodirivanja baze na površinu poda.

Članak o temi: 25 ideja dizajna interijera s dekorativnim naljepnicama

Modeli na bazi

Kabinet u kupaonici sa stolom na bazi je pouzdano, praktično i praktično rješenje. U takvim strukturama, noge su izrađene od plastike ili metala na koje se primjenjuje antikorozivna prevlaka. U isto vrijeme, noge se podešavaju na razini, koja eliminira kontakt objekta vlagom. Na primjer, uzmite dodir "grad" s ruskog proizvođača. Slučaj ovog kabineta je izrađen od laminiranih iverice, rubovi su prekriveni sličnim filmom. Njezine visoke noge izrađene su od kroma, zahvaljujući kojem možete napraviti temeljito čišćenje pod nožnom stolom.

Modeli na kotačima

Većina od strane većine majstora su strukture na kotačima. Ovo je sasvim razumljivo, jer ih možete lako premjestiti, ako planirate čistiti sobu ili premjestiti sobu na drugi kraj kako biste osvježili unutrašnjost.

Modeli bez nogu

Postoje vrste namještaja kupaonskog namještaja, koji nemaju noge, a umjesto jedne baze. Međutim, to nije jako praktično, jer u slučaju poplava, to će svakako biti navlažen vodom. Kao rezultat toga, može potaknuti vlagu i biti konačno razmažena. Ali ovdje je materijal iz kojeg je stambeno stanovanje je važno. Na primjer, strukture iz iverice su općenito nepouzdane. No, trupovi izrađeni od vlage otpornih u voću, koji je prekriven posebnim zaštitnim filmom na proizvodnji, mnogo pouzdanije, što omogućuje sprječavanje deformacije proizvoda na površinu vlage.

Usput, opasni ormarići ove vrste se ne boje. Ali važno je da su također izrađeni od visokokvalitetnih materijala, jer Kupaonica je vlažna soba. Oni također moraju osigurati dobru montažu na zid.

Materijali za vrhunske klase

Danas je dizajn bilo kojeg namještaja vrlo raznolik, nije ograničen na tradicionalne verzije. Na trenutnom tržištu namještaja, modeli su prikazani u najrazličitijoj dizajnu, rješenjima boja, veličinama, s elegantnim elementima ...

Kabinet u kupaonici sa stolom: Odaberite ispravno

Kameni stol s stolom

Dobra funkcionalnost, kapacitet, lijep dizajn je definitivno takve parametre su važni za svaki dizajn, međutim, također ne biste trebali zaboraviti na kvalitetu materijala.

Zbog činjenice da postoje temperaturne razlike u kupaonici, prekomjerna vlaga, kao i svi elementi u prostoriji se obrađuju pomoću agresivnih deterdženata, bolje je odabrati dizajne od tehnoloških, prirodnih materijala.

Namještaj za kupaonicu s mramornim radom savršeno je u kombinaciji s faience i metalnim sjajnim vodovodom. Stoga, ako je cijena pitanja za kupca nevažan, on bira samo najbolje, izdržljive i kvalitetne prirodne materijale.

Imitacija materijala

Ali ne svatko sebi dopušta da kupuju elemente unutrašnjosti kamena zbog najviših troškova. Stoga, danas postoji mnogo simulacijskih materijala vani vrlo sličan originalnom (granit, mramor), koji se savršeno uklapa u dizajn, dodajući chic kapi i visoke troškove. Obično se takvi materijali sastoje od 80% kamenih mrvica i 20% polimera koji izvode veziva. Štoviše, takve kopije su potpuno ekološki prihvatljive.

Članak o temi: Kalkulator Potrošnja rotband žbuke na 1m2

Kabinet u kupaonici sa stolom: Odaberite ispravno

Rezač ispod umivaonika s stolom umjetnog kamena

Pluse od kamenih površina:

  • svestranost;
  • izvrsna otpornost na habanje;
  • Lijep izgled;
  • Antibakterial (zbog guste strukture).

Treba napomenuti da je namještaj iz poznatih europskih proizvođača (Austrija, Italija) u velikoj potražnji, jer Savršeno se uklapa u tipičan dizajn kupaonica.

Kabinet u kupaonici sa stolom: Odaberite ispravno

Stolna ploča pod umivaonikom sa stolom retro

Drvo

Sada smo sve više dizajnerske ekskluzivne zbirke nadopunjene kopijama prirodne stvari, od kojih je jedan drveni. Međutim, čak i nedavno, imovina ove fakture (apsorpcija vlage) ima negativan učinak na mogućnosti njegova rada. Stoga je drveni namještaj u kupaonici bio ugrađen vrlo rijetko. Ali danas su nove tehnologije značajno povećale svoj adaptivni potencijal smanjenjem mikrostrukture.

Trošak drvenih štandova je prilično cesta, ali izvrstan izgled i čistoća okoliša su njegove očite prednosti, jer je cijena opravdana kvalitetom prvoklasnih modela. U isto vrijeme, prirodni niz inspirira mnoge dizajnere za stvaranje remek-djela namještaja. Na primjer, hoda od daska ili furnira završiti ukrašene ormare iz iverice. I izrezbareni dekor, kovrčava ručke, umetci čine stavku posebnim i ekskluzivnim. Ali treba pamtiti da je dobra ventilacija treba biti pričvršćena na bilo koji namještaj od drva, tako da je njezino operativno razdoblje dugačak.

Kabinet u kupaonici sa stolom: Odaberite ispravno

Ukrašen tušir

Ekonomski materijali

Među ekonomskim opcijama poželjno je korištenje stakla, plastike i metala. Često u prodavaonicama namještaja mogu se naći kombinacije. Na primjer, stablo se kombinira s elementima obojene plastike i stakla.

Ugrađene plastične kupaonice countertops stvorio individualni plan savršeni su u unutrašnjosti male prostorije, omogućujući vam da učinkovito koristite svaki mjerač učinkovito. Ova tehnologija je identična tehnici koju koriste proizvođači prilikom stvaranja kuhinja. Za horizontalnu površinu koristi se baza iveroka otpornih na vlagu, polimera ili umjetnog mramora. A kućište se obično proizvodi od MDF ili LDSP panela. Niša, smještena ispod kupelji, opremljena je tako da se uskladi s dizajnom kauča, a klizna vrata dijelova ponavljaju dizajn prsa.

Modularna vrata

Takva se vrata uz praktičnu funkciju pretvaraju se ispod parametara za kupanje. Zahvaljujući joj lijepo i samo eksperimentiranje s interijerom, jer Možete se igrati s oblicima, pa čak i pretvoriti vanjski noćni stol u montiranom ormariću.

MDF i LDP paneli

Ovaj se materijal koristi za modele proračunskih namještaja. Uz pomoć atraktivnih završnih obrada i izdržljivih premaza, prednji paneli izgledaju vrlo privlačno. I vrijeme rada se povećava gotovo dva puta, zbog činjenice da je polimerni film čvrsto u susjedstvu s krajevima. Međutim, drvene platnene nisu prikladne za male prostorije s lošom ventilacijom.

Kabinet u kupaonici sa stolom: Odaberite ispravno

Bash košarica s košaricom za posteljinu

MDF paneli obloženi plastikom zbog izvornog dizajna, izgledaju vrlo atraktivno. No, prilikom odabira ormarića iz MDF-a, preporučljivo je znati tehnologiju kompatibilnosti: dvije teksture se lijepe pod pritiskom na visokim temperaturama. Zahvaljujući polimerima, možete ukrasiti namještaj različitim fragmentima. Obojeni elementi postavljeni na pročelju kabineta izgledaju vrlo kreativno, a dekor na staklu nalikuje vitražnim slikama.

Članak o temi: Metode Kako lijepo produljiti zavjese odozdo

Poliuretan

Nedavno je tržište nadopunjeno poliuretanskim proizvodima. Njihovo dostojanstvo u suprotstavljanju vlage, tako da se ovaj materijal primjenjuje čak iu brodogradnji. Međutim, poliuretanski stoji nisu previše ekonomični, ali cijena je opravdana, jer Vrijeme njihovog rada je neograničeno.

Ekonomski materijali su praktični, ali proizvodi iz MDF-a, iverice ili plastike nisu uvijek prikladni u nekim stilovima, kao i oni su kratkotrajni. Prepoznatiji takav namještaj gledat će u interijer minimalističkog dizajna. A predložak jeftin komoda ne može uvijek biti svijetlo dodatak cjelokupnom konceptu dizajna, ali neki modeli iz njemačkih proizvođača su doista dostojni.

Kabinet u kupaonici sa stolom: Odaberite ispravno

Košarica s košom

Korisni i moderni savjeti za odabir kauča za kupaonicu:

  1. Sada je moderno ukrasiti proizvode pomoću ispisa fotografija, reljefnih uzoraka, mješovitih pripravaka;
  2. U tvorničkim člancima, prisutnost kaljenog stakla bit će savršeno usklađena s drugim vrstama završnih obrada, a širok raspon boja omogućuje da ih kombinirate s bilo kojim uredom u prostoriji.
  3. Da biste vizualno povećali prostor, trebali biste kupiti modele, na prednjim fasadama koje su pričvršćene naočale zrcala. Uključeno je s stolom staklenih zrcala izgledati luksuzno.
  4. Moderno izgleda s ljuljačkim vratima s prozirnim elementima napravljenim pjeskarenjem.
  5. Dizajneri savjetuju da odaberu štandove sa srednjim veličinama: 60 cm u širini i 52,5 cm u dubini.
  6. Ako područje sobe dopušta, onda je poželjno imati 2 vrste namještaja: mobilni i stacionarni. Zgodan je za pohranjivanje deterdženata na malom načinu, a na drugom kraju, tekstilni pribor.
  7. Prema pravilima, stolni vrh za umivaonik u kupaonici i drugi namještaj mora odgovarati jedinstvenom stilskom konceptu. Dakle, klasični dizajn će nadopuniti drveno stajalište s elegantnim spojnim i rezbarenim nogama.
  8. Za cilj, napravljen u toplim smeđim tonovima i oponašajući teksture, učinit će udoban tradicionalni dizajn sobe.
  9. Prilikom odabira boje i nijanse, zapamtite da je danas u modnoj boji.
  10. Drveni namještaj savršeno se uklapa u stil Provence, Ecosel, kao iu japanskoj temi. Za zemlju, bolje je odabrati opcije s umjetnim obračenjima na površini imitaciji antike.
  11. Zapamtite da minimalistički dizajn (suvremeni, high-tech) ne tolerira nepotrebne elemente dekor. Što se tiče materijala, bolje je odabrati staklo, metalnu ili čvrstu plastiku.

Kabinet u kupaonici sa stolom: Odaberite ispravno

Bash košarica s košaricom za posteljinu

Kabinet u kupaonici sa stolom: Odaberite ispravno

Košarica s košom

Kabinet u kupaonici sa stolom: Odaberite ispravno

Rezač ispod umivaonika s stolom umjetnog kamena

Kabinet u kupaonici sa stolom: Odaberite ispravno

Tumbler s radnom površinom ispod WAM-a

Kabinet u kupaonici sa stolom: Odaberite ispravno

Staklena stolna umivaonik sa stolom

Kabinet u kupaonici sa stolom: Odaberite ispravno

Rezač ispod umivaonika

Kabinet u kupaonici sa stolom: Odaberite ispravno

Stolna ploča pod umivaonikom sa stolom retro

Kabinet u kupaonici sa stolom: Odaberite ispravno

Kameni stol s stolom

Kabinet u kupaonici sa stolom: Odaberite ispravno

Kutna verzija umivaonika sa stolom

Kabinet u kupaonici sa stolom: Odaberite ispravno

Bash košarica s košaricom za posteljinu

Čitaj više