Katalog dizajna interijera

Anonim

Tyumen.

Karta prikazuje sve tvrtke iz kataloga

Grupa desart.
"Grupa Desart"

Dizajn dizajn grupe urede pruža dizajnerske usluge za projektiranje projekata. Naši stručnjaci za dizajn interijera odmah će razviti projekt dizajna za bilo koju sobu.

Katalog dizajna interijera 14277_2

"Vlasov dizajn"

Naš tim preuzima sve zabrinutosti od razvoja koncepta prije nego što se implementira. U svim svojim projektima koristimo inovacije, ali ne zaboravite na tradicije. Svi naši projekti kombiniraju svijetle umjetničke slike i suvremena funkcionalna rješenja.

Viva
"Viva dizajn"

Arhitekt županija Olga. Imam više arhitektonsko obrazovanje, iskustvo u području dizajna interijera više od 10 godina. Uvijek pronađite zajednički jezik s klijentima. Projekti bilo koje složenosti.

Uran

"Uran"

Glavni smjer naše aktivnosti je projektiranje stambenih interijera i provedbe projekta. Veliki broj projekata završenih s ukupnom površinom od više od 5.000 m2. Naša tvrtka pruža cijeli niz dizajnerskih usluga za apartmane i vikendice.

Katalog dizajna interijera
"Studio"

Radimo za svakoga tko cijeni svoje vrijeme, voli visokokvalitetnu i profesionalnu uslugu, tražeći individualnost čak iu zasjedateljima i snova o njegovom savršenom.

Članak o toj temi: "Viva dizajn"

Čitaj više