"Živjeti na prekrasnoj za zabranjeno": Pugacheva dvorac i Galkina [unutrašnjost i eksterijer]

Anonim

Sjećanje na sve brojne nekretnine Alla Borisovna Pugachev, fraza mi pada na pamet: "Ne možete živjeti prekrasno." U svom njegovom životu, Primaudonna ruske pozornice zamijenio je veliki broj rezidencija, počevši od malih jednosobnih stanova, završavajući luksuznim palačama i dvorcima.

Alla Pugacheva Residence.

  1. Prva poznata javnost stana pjevača bila je stan u kojem je živjela početkom sedamdesetih s Mikolasom Orbakama. Kuća se nalazi na raskrižju četvrte NovokuzMinskaya ulice i ulice nazvana nakon akademičkog Scriabina.
  2. Nakon razvoda s Orbakama Alla Cohadled s Alexander Stefanovichom u malom jednosobnom apartmanu na Veshnyakovskaya ulici.
  3. Početkom osamdesetih godina, kada je pjevač stekao znatnu popularnost, dobila je apartmane na Trverskaya-Yamskaya ulici. Prekrasan životni prostor i sada nije prazan, smjestio sam Christinu orbakayte sa svojom obitelji.
  4. Godine 1994., kada je javnost slijedila slavne stavove Priteteneone i Philipa Kirkorova, star par kupio nekoliko apartmana smještenih u susjedstvu, u kući na Zemljiku. Stoga su sužilice dobili polu-nominalni penthouse, koji je napravio dva kata.
  5. Prvi spoj s Maxim Galkin Rezident pojavio se 2003. godine. Stan s pet spavaćih soba bio je smješten u Philippovsky Laneu.
  6. Najskuplje srce kuće, o kojem povremeno spominje Alla Borisovna, - Mansion na Istri. Kada je odlučeno izgraditi dvorac, par je živio na ovom mjestu, ima kreativnu atmosferu.
  7. Najpopularnije mjesto boravka Alla Pugacheva i Maxim Gallkina - poznati par dvorac. Luksuzni zborovi nalaze se u selu Dirt.

Izgradnja dvorca u blatu

Maxim Alexandrovich Galkin od djetinjstva, inspiriran srednjovjekovnim viteškim romanima, sanjao je o vlastitom dvorcu. Sam čovjek kaže da je vidio na koje mjesto treba biti i zamislio ga u svim detaljima.

Članak na temu: [stvoriti kod kuće] reljef tvornice strop s vlastitim rukama

Na kraju, kada je Galkin vidio skrovito mjesto u neremarrskom selu, prisjećajući se snova njegove djece, odlučio je izgraditi dvorac. Ostvarenje njegovih snova otišla je oko sedam godina i deset milijuna eura.

Ovaj iznos je dizajniran za samu strukturu, ne uključuje cijenu zemljišta i unutarnje dekoracije.

Vanjski dvorac

  • Veličina stranice jednaka je tri tisuće četvornih metara, odakle je smješten jedan hektara.
  • Ukupno, imanje ima šest etaže, između koje možete premjestiti na dizalu.
  • Osim same kuće, podzemni parking, staklenik, bazen, zimski vrt, sluge nalaze se.
  • U strukturi postoje skriveni odlomci.
  • Brava je podijeljena na dva krila: za domaće i goste.
  • Dizajn dvorca izrađen je u klasičnom viktorijanskom stilu.

Unutrašnjost dvorca

Unutarnji ukras sobe nije manje luksuzan od vanjskog dijela strukture. Unutrašnjost također održava stil viktorijanskog doba, koji je u odnosu na sobu s pravim srednjovjekovnim dvorcima.

Unatoč rastu unutarnjeg uređenja, najmodernija tehnika daje trenutnom razdoblju.

Razgovarajmo više o sobama:

  • Palača ima dvadeset soba, među kojima ima vlastitu kino dvorana, bazen, spremište.
  • Prednja soba visi luster, sličan se nalazi u vratima Nikolai drugi, koji je napravljen po narudžbi s ceste. U središtu sobe nalazi se težak stol, zidovi su postavljeni s pozadinom s uzorkom heraldičkog ljiljana, a visina stropa je čak četiri metra.
  • Spavaća soba Primade je izrađena u blagim krem ​​nijansima. Pod je izrađen od ružičastog drva, a kupaonica je izrađena od talijanskog mramora.
  • U privatnom uredu showman dizajn također je oprošteno u viktorijanskom stilu: fotelje s leopard presvlake, hrastovim stolom, originalna kožna stolica.
  • Odvojena pozornost je bazen, gdje se Galkin lisa pliva, nalik orijentalnim motivima.
  • U najvišoj tornju dvorca nalazi se opservatorij, gdje postoji velika raznolikost astronomskih uređaja.

Kuća zvjezdica nije uzalud pod nazivom dvorac, jer struktura je upečatljivi svojim prekrasnim pogledom.

Članak o temi: Cool ideje za registraciju i personalizaciju tinejdžerske sobe

Dvorac Alla Pugacheva (1 video)

Dvorac Pugacheva i Galkina u selu prljavštine (14 fotografija)

Čitaj više