Govorite svoju "karticu": stvorite nevjerojatne interijere iz filma kod kuće

Anonim

TV serija "Card House" stvorila je atmosferu bogatstva, snage i besprijekornog okusa. Za pomoć, dizajneri su došli klasični američki stil, karakterizirani ergonomijom i čistoćom linija.

Značajke značajke stila:

  • Kombinacija u unutrašnjosti engleske točnosti i predosjećanja Ere kraljice Victoria s jednostavnošću i funkcionalnošću stila prvih američkih imigranata;
  • obavezna prisutnost drvenih ploča u namještaju u ormariću iu dizajnu zidova, kao i prisutnost luksuznih elemenata cilja;
  • stvaranje lokalnih svjetlosnih mjesta uz pomoć mjesta, podova, stolnih svjetiljki smještenih u različitim dijelovima svake sobe;
  • Funkcionalna zoniranje i točna organizacija prostora s pregradama, niša, kroz police;
  • Mjesto tapeciranog namještaja u središtu sobe i prisutnost nekoliko vrsta stolova je časopis, stari, smješten iza stražnjeg dijela kauča ili niša.

Govorite svoju

Govorite svoju

Boje i oblici - temelj interijera u stilu voljene serije

Da biste stvorili svoju "karticu", prije svega, morat ćete odabrati prirodne plemenite boje i njihove kombinacije: bež, smeđa, oker, bijela, slonovača. To se odnosi na obje kabineta i tapecirani namještaj. Prilikom postavljanja zidova, se koristi svjetlosni završetak bez uzorka. Za dekor je prikladan mali dodatak metala i pozlata.

Govorite svoju

Govorite svoju

Govorite svoju

Promatrajte simetriju, koristite pokolj unutarnjih predmeta i klasične zavjese.

Organizacija prostora "Card Dominik"

Začinite svaku sobu u odnosu na funkcionalnu svrhu različitih dijelova. Na primjer, u središtu dnevnog boravka trebao bi biti niski stolić za kavu okružen kaučom i stolicama, u blizini zidova postavljene su visoke stolove, na kojima će se događati ista ukrasna stolna svjetiljka u klasičnom stilu. Mekani namještaj Odaberite monofoni ili klasični uzorak. U američkim interijerima, odvijajući se sofe praktički ne koriste, jer Oni su značajno inferiorni u modelima mekoće koji nemaju mehanizam za propadanje. Tapecirani namještaj iz Amerike je vrlo udoban, to se odnosi na njezin dizajn (udobne naslone za ruke, komercijalne mehanizme, visoke leđa) i punila - osoba doslovno uronjena u stolicu ili kauč.

Članak o temi: Pranje u kuhinji: 5 neobičnih ukrasa

Govorite svoju

Govorite svoju

Govorite svoju

Koristite niše u svakom od kojih možete postaviti visoku stolu, kamin ili sliku.

Kuhinja poput predsjednika

Kuhinja, poput Franka i Claire Anderwood u TV seriji "Cardhouse", ima vlastite karakteristike. Glavni su svijetli ukras, maksimalna funkcionalnost i dizajn kao u domovima u mnogim običnim Amerikancima. Poželjno je da je sama soba bio pravokutni oblik, s prozorom (usput, prozor) može postati jedan od kuhinjskih površina). U sredini se nalazi otok osvijetljen dvije viseće svjetiljke, što stvara intimnu atmosferu. Preko perimetra nalazi se radne površine, postavljene su zatvorene ormare s fasadama okvira. Zidovi i slušalice biraju se u bijeloj boji. I za kontrast, tamno smeđe boje i rolete su razrijeđene. Tako će kuhinja biti u isto vrijeme lijepo i suzdržana.

Govorite svoju

Govorite svoju

Govorite svoju

Predsjednička spavaća soba

Kombinacija luksuza i ograničenja, izražena u dizajnu spavaće sobe, ponovit će atmosferu iz okvira okvira. Ne bi trebalo biti ništavilo ovdje - nema ukrasnih elemenata, biljaka i kuglice. Samo pastelni čisti tonovi zidova i namještaja u klasičnom američkom stilu. U popping krevetu vrijedi staviti klupu, to će biti konačni udarac u unutrašnjosti spavaće sobe.

Govorite svoju

Govorite svoju

Style Apartman - American Classic (1 video)

Unutrašnjost u stilu TV serije "Cardhouse" (14 fotografija)

Govorite svoju

Govorite svoju

Govorite svoju

Govorite svoju

Govorite svoju

Govorite svoju

Govorite svoju

Govorite svoju

Govorite svoju

Govorite svoju

Govorite svoju

Govorite svoju

Govorite svoju

Govorite svoju

Čitaj više