Moderan "Fusion" u kući Davida Brahlieja

Anonim

David Brahlie je poznati australski umjetnik koji ima nevjerojatne slike i izvorne ideje. Zato je dizajn interijera upadljiv. Da biste dogovorili sobu, David Bramley je izabrao futurističke motive, koji se savršeno uklapa u stil fuzije. Ovaj smjer dizajna odlikuje se raznim izvornim slikama, jedinstvenim namještajem i unutarnjim predmetima. Razmotrite koje značajke kuće David Brahli, originalni motivi i dekor stavke.

Vanjski dio zgrade

Kuća David Brahmy izgleda vrlo jednostavno, završetak je od prirodnog svjetla drva. Vrlo mala, ali udobna zgrada. Teritorij kućanstva praktički nije uokviren. Postoji nekoliko stabala koje se postavljaju simetrično. Glavni "vrhunac" veranda je instalirana kupka na otvorenom. Tu je i mala blagovaonica.

Stilski

Stilski

Stilski

Dnevna soba

Mala uska soba koja se odlikuje jedinstvenom oblogom. Dnevni boravak ima nekoliko sofa postavljenih uz zid. Razlikuju se u kutu i imaju sive nijanse. Kako bi se diverzificirao dizajn Davida Brahlie koristio je nekoliko karalija ukrašenih crveno-crvenom bojom. Nekoliko jastuka stvaraju interijer točnije i zanimljivije. Nasuprot kauča - mali stol. Također se nalazi u blizini zida. Odabrano je simetrično postavljanje namještaja zbog činjenice da je dnevni boravak uski i mali. Ova tehnika je izvrsna za male sobe. Pod je izrađen od prirodnog drva, postoji nekoliko suspendiranih i isprekidanih lustera na stropu. Glavna značajka dnevnog boravka je dizajn zidova. Umjetnik bio je angažiran u njihovom dizajnu. Na zidovima golih djevojaka koje savršeno nadopunjuju odabrani smjer dizajna - fuzija. Soba također ima originalne dekor - razne maske koje imaju drevnu povijest.

Članak o toj temi: Kako probuditi unutrašnjost od zimskog hibernacije: 7 proljetnih trendova

Stilski

Stilski

Stilski

Spavaća soba

Spavanje je malo više od dnevnog boravka. To je zbog činjenice da je David Brahli većinu vremena upravo tamo. Dvostruki krevet ima sive nijanse, na njemu - veliki prekrasni prekrivač s izvornim ukrasima i fragmentima vezanim uz elegantan futurizam. Završetak je izrađen od prirodnog drva, također sivih nijansi. To je na štetu ove sobe izgleda vrlo originalno. Na stropnim snopovima stvorenim u istoj nijansi. Zoniranje je provedeno u spavaćoj sobi. Prva zona je spavaća soba, drugi je radnik, treća je mala blagovaonica. Imajte na umu da zone nisu označene, ali soba ne izgleda previše osvijetljena. Značajka spavaće sobe je slike postavljene bliže poda. Na prozorima neobične trokutaste zavjese od prirodne tkanine.

Stilski

Stilski

Stilski

Kuhinja

Kuhinja se odlikuje neugodnim parametrima - to je uska. No, u isto vrijeme, dizajn je profitabilan naglašava ovu značajku, a za korištenje svih stavki namještaja je vrlo zgodan. Upotrijebljene P-oblikovane slušalice s ugodnom nijansom približne sivom. Dizajn sobe se čuva u smjeru fuzije i futurizma.

Stilski

Stilski

Kućna kuća kuća - slike

U svakoj sobi umjetnika Davida Brahmyja nalaze se slike. Oni su uređeni u velikim okvirima i instaliran na različitim točkama prostorija: u blizini poda, strop, usred zida, a čak ni strop. Subjekt u potpunosti zadovoljava stil - izvorne ukrase futurističkog smjera. Također, nekoliko soba je obojana na zidu. To su uglavnom slike ljudi u neobičnom izgledu ili boji. Veliki broj crtića, futurističkih portreta, kao i izvorni dekor (mačke, maske) glavna je značajka unutarnjih poslova Davida Brahlieja.

Stilski

Stilski

Unutrašnjost u stilu "Fusion" (1 video)

Moderna kuća David Brahlie (14 fotografija)

Stilski

Stilski

Stilski

Stilski

Stilski

Stilski

Stilski

Stilski

Stilski

Stilski

Stilski

Stilski

Stilski

Stilski

Čitaj više