"Velika mala laž": kako stvoriti unutrašnjost kao u omiljenoj TV seriji

Anonim

Nakon gledanja serije "velika mala laži", mnogi bi željeli organizirati kuću na isti način kao i glavni likovi. Ali vrijedi razmotriti da je većina scena snimljena u domovima, čiji je trošak prelazi 5 milijuna dolara. Da biste razumjeli značajke interijera u seriji, morate uzeti u obzir kuće glavnih likova.

House Celeste

Prva stvar koja juri u oči pri razmatranju unutrašnjosti kuće celestina - panoramski prozori, karakteristične za stil minimalizma. Također, pri razmatranju interijera mogu se vidjeti i druge značajke dizajna:

  1. Laminat se koristi kao vanjski premaz u kući. U isto vrijeme, lamele imaju razne nijanse, čime se stvaraju prekrasan uzorak.
  2. Zidovi i strop obojeni u bež boji. Na stropu u kući celestiju nalaze se ugrađene točke svjetiljke.
  3. Minimalizam namještaj. U jednom od osoblja, možete vidjeti bar stolicu metala u kuhinji iu drugoj - otoman. Oba elementa unutrašnjosti su metalne strukture s oblogom od tkanine.
  4. Panoramski prozori koji zauzimaju veći prostor zidova na prvom katu. Okviri prozora izrađeni su u tamno smeđoj i kontrastu sa svijetlim zidovima.

S obzirom na kuću od celestina, možete vidjeti da u sobama postoji mnogo slobodnog prostora.

Registracija kuće Madelene

Madelenova kuća uređena je u klasičnom stilu s obiljem drvenog namještaja. Više scena je snimljena u kuhinji, stoga je vrijedno razmotriti svoje značajke:

  1. Bijeli zidovi s oblogom iz pločice u obliku opeke.
  2. Kuhinjski stol s crnim stolom. Površina stola je polirana i kontrastira s ostalim elemenata dizajna.
  3. Klasične drvene stolice raspoređene oko stola potpuno su obojani bijeli i imaju bež sjedala iz tkanine.
  4. Preko stola možete vidjeti luster, svjetiljke u kojima se proizvode u obliku svijeća.

Članak na temu: Kako ući u usmjerivač u dizajnu stana?

Druga soba u kojoj su prozori instalirani u bijelom okviru, ide ravno s poda, također pada u okvir. Unatoč obilju stakla, soba je izdržava u klasičnom stilu. Napunite dizajn drvenih smeđih stolica. Na putu su sobe napravljene u stilu karakteristika raznih obalnih kuća smještenih na obali Kalifornije.

Kuća Renata

Prilikom razmatranja kuće, Renata može primijetiti visoke prozore koji se nalazi u blizini stepenica i drugog kata. Gotovo sve površine u kući imaju bijelu boju, tako da kuća izgleda još prostranije.

U sredini dnevnog boravka nalazi se raznobojan tepih na kojem je instaliran kožni kauč u sivoj boji, kao i stolić za kavu. Nasuprot kauča, instaliran je bež fotelja, koji se dobro uklapa u paletu boja.

U sobi možete vidjeti apstraktne slike koje ispunjavaju prazan prostor bijelih zidova. Također u oku masivno stubište i stupac juri. Zbog visokih stropova, soba izgleda prostrano, ali prilično udobno zbog ispravnog odabira tapeciranog namještaja.

Čišćenje subjekta Renata odražava svoj svjetonazor, jer je heroina serije uvjerena da je na vrhu svijeta.

Ako želite, stvorite dizajn kao u jednoj od kuća prikazanih u TV seriji, morate uzeti u obzir da takav cilj zahtijeva velika ulaganja.

Serijski pregled "Veliki mali laži" (velike male laži) (1 video)

Interijeri serije heroina "veliki mali laži" (14 fotografija)

Čitaj više