"Rezident" modni dizajner Masha Tsigal na Boulevardu u boji [Pregled dizajna]

Anonim

Poznati modni dizajner i stilist obitelji umjetnika Masha Tsiegel, zajedno sa svojim 12-godišnjim sinom i mačkom žive u chic 108-metarskom stanu u okrugu Boulevard u boji. Stan Mary bez nošenja particija, stečena prije rođenja Sina, bila je uokvirena u svijetlom stilu 60-ih godina prošlog stoljeća. Sočne ružičaste, crvene i ljubičaste boje i nijanse prevladavaju ovdje. Prilikom odabira kupnje većeg stambenog prostora, ovaj apartman je osvojio pogled s prozora prekrasne panorame grada, koji nikada nije zatvoren zavjesama. U popravku i pripremi dizajna prostorija, Masha je aktivno sudjelovao, čvrsto oslanjajući se na profesionalnu pomoć prijatelja iz Amsterdama Ariadne Shmandurove, koji, kao nitko tko ne razumije unutarnji svijet Marije Tsiegel, stvorio je odraz nje osobnost u unutrašnjosti. Na prvom popravku, svi zidovi u apartmanu bili su obojani u boji lila, prema kojima su odabrane zavjese i presvlake. Tijekom vremena, dizajn se postupno promijenio i zidovi u prostoriji djelomično stekli bijelu boju i nove svijetle boje i nijanse pojavili su se u dizajnu interijera, prema majstorstvu.

Kupaonica

Apartman osigurava dvije kupaonice, ali kupaonica u susjednoj spavaćoj sobi omiljeno je mjesto Mashe i smatra se njezinom osobnom spa. Cijela prostorija ovalnog oblika je obložena plitkom mozaikom koji prelijeva pločicu ljubičaste nijanse i ima pristup balkonu. Kupka, izli na licu mjesta od betona, nalikuje mini bazenu. Na jednom od stolnih stolova koji stoje nasuprot međusobno, umivaonici su postavljeni za pranje. Drugi countertop služi kao toaletni stol za šminku. Shvatio je ljubičasti okvir za zrcalo na zidu Mashi majstorstva, koji se rukuje od bagueta, koji se tijekom vremena planove da se preplavi u bijelo. Svijetla soba rasvjeta osigurava mnoge stropne svjetiljke. U kupaonici su mirisne svijeće često mirisne i glazbene predstave.

Članak o temi: Briga za zdravlje i studij: Kako odabrati školskog stola za dom?

Spavaća soba

Pink soba uređena u djevomalnom stilu. U početku je zalijepio bijelo-ružičaste pozadine, u tonu ružičastih zavjesa i ružičastih prekrivača na krevetu s krznom podlogom, trenutno je ostao na zidu u uzglavlju dizajnerskog kreveta. Ostatak zidova kupili su bijelu boju i tekstil na prozoru - sive. Na noćnom stolu nalazi se ružičasta lampa.

Dječji

Za novorođenčad Maria, zajedno s bivšim suprugom, slikao plave zidove sa svim vrstama dječjih crteža i pokupila prikladan namještaj. Kako dijete raste, dizajn sobe se promijenio globalno. Za ventilator dizajna Lego zida opremljen je setom polica. Ormar ispod ormar je ugrađen u drugi zid. Na prozorskom dasci nalazi se veliki akvarij s dvije kornjače. Dizajner namještaj oko obojenog stola i ljubičastih vrata u sobi debeli su postavljeni svim vrstama dječjih naljepnica.

Župnija

Mala ulaznica izrađena je u crnoj i ljubičastoj boji. Crno-bijeli američki pozadini su zalijepljeni na zidu, čija se isporuka morala očekivati ​​šest mjeseci. Vrata u sobi su prekriveni ljubičastom lakom. Chanderier donio Ariad iz Nizozemske visi na stropu. Klizna vrata garderobe s površinom zrcala vizualno povećavaju prostor hodnika.

Kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak

Kombiniranje soba s idealno odabranim zaobljenim oblikom namještaja i zidova daje učinak povećanja vizualnog prostora.

Kutak radne kuhinje sastoji se od svijetle namještaja žutih i narančastih boja.

U području blagovaonice prostorije nalazi se okrugli bijeli tablik s stolicama autorovog posla poznatih dizajnera.

Bivši zidovi u lilu dnevne sobe obojeni su u svijetlom tonu, na kojem su nacrtani dva crteža u obliku cvijeća. Nije vrlo udoban okrugli kauč u stilu 1960-ih mijenja se u ugodnijeg mekog kauča iz Morosoa, tapecira nalik na majicu. Dekoracija jednog od zidova je tapiserija ručno izrađena slikom Božjeg svetišta dizajnera Matthewa Williamsa, pod kojim se nalazi stol s raznim statuu, jedan od njih donio je još jednu mladu mašu iz Tajlanda. U blizini se nalazi krug, uokvireni prozor, prozor, koji je kopija Mjeseca zbog unutarnje LED svjetiljke. Shirma je istaknuta crvenim krugovima različitih veličina.

Članak o temi: Dekor za spavaću sobu radi sami

Veteran u unutrašnjosti apartmana je parket od Wenge, preživljavajući slučajnu poplavu bez deformacije.

Odraz jedinstva

Nezaboravan interijer Mashe Tsigel je odraz svog karaktera, jedinstvo unutarnjeg i vanjskog svijeta poznatog modnog dizajnera, izbjegavajući u životu akutnih situacija.

Interijer dizajnera apartmana Masha Tsigal (1 video)

Apartman Masha Tsigal (14 fotografija)

Čitaj više