"Crno ogledalo": 5 budućih tehnologija koje se već mogu provoditi u unutrašnjosti

Anonim

"Crno ogledalo" je serija koja pokazuje američke društvene probleme vezane uz razvoj tehnologija. Unatoč činjenici da je na prvi pogled sve izgleda prilično nestvarno, neke vrste opreme već su stvorene i mogu stvarno negativno utjecati na naše živote. Ali svaki dan moderni gadgeti i tehnike postaju sve više i više. Teško je zamisliti stanovanje bez moderne tehnologije, zar ne? Razmislite o tome kako izdati unutrašnjost na seriji "crno ogledalo", koje se tehnologije budućnosti već mogu uvesti u unutrašnjost.

Glavne značajke unutarnjih poslova

Za stvaranje približnog dizajna iz serije "crno ogledalo", važno je koristiti stil minimalizma i high-tech. Ne bi trebalo biti potrebe za klasicima ili zemlji. Da bismo se približili takvom dizajnu, preporučujemo korištenje takvih savjeta:

  • Minimalni broj namještaja. U svim serijima, heroji crnog ogledala žive u velikim, prostranim apartmanima koji imaju minimalni broj namještaja. Na primjer, u dnevnom boravku se može ugraditi mali kauč i stol;
  • Morate nadopuniti unutrašnjost nužno moderne tehnike. Za dnevnu sobu možete pokupiti veliki plazma TV, to je najbolje ako su namještaj i drugi elementi u sobi automatizirani. Na primjer, zavjese su automatski zatvorene i zatvorene;
  • Završna boja je najbolje odabrati svijetle. Idealno za snježno bijelo. On nadopunjuje ideju modernog interijera. Ali potrebno je dopuniti dekor tamnim namještajem objekata. Na primjer, namještaj od željeznog ormara ili sivi aparati. Idealne nijanse za minimalizam u stilu: crna, crvena, bijela, metalik. Ako odlučite odabrati druge nijanse, onda bi se trebali odnositi na hladnu paletu nijansi.

Unutrašnjost na "crno zrcalo" nije prikladno za svakoga. Za one koji su navikli na funkcionalnost i jednostavnost su izvrsna opcija. Ljudi koji su navikli na "obiteljski ognjište" neće moći živjeti udobno u sličnom interijeru.

Top 5 modernih tehnologija

Prva stvar koju možete koristiti u kući su moderni kućanski aparati. To je najbolje ako je skup i višenamjenski. Odabir televizora za dnevni boravak, obratite pozornost na takve parametre:

  • Dijagonala televizora trebala bi biti velika, možete odabrati i 4K parametre i druge inovativne "komade";
  • Izgled televizora mora biti moderan. Savršeno prikladne ultra-tanke modele;
  • Najbolje je instalirati ga unutar zida.

Članak o toj temi: Kuća Eleonora Roosevelt - šik i sjaj unutrašnjosti

Tehnika bi trebala biti ne samo moderna, već na "pametnu". Danas postoje modeli koji vam omogućuju da značajno poboljšate život. Na primjer, postoje višekrodostaci, omogućujući odgoditi grijanje ili kuhanje. Također možete odabrati hladnjak koji zna kako "razgovarati", govoreći vam o kašnjenju proizvoda, da vrata nisu zatvorena i tako dalje.

Rasvjeta bi također trebala biti pametna. Na primjer, postoje moderni sustavi "pametna" kuća, koja vam omogućuje da uključite svjetlo na vaš dolazak ili u određeno određeno vrijeme. Također, takav sustav može prilagoditi intenzitet svjetlosti. Možete programirati ne samo rasvjetu, nego i tople podove, sustav grijanja, grijanje vode i slično.

Sustav "Pametna" kuća omogućuje vam ne samo pristup tehnologijama koje su u seriji "crno ogledalo", ali i značajno poboljšati vaš život, čine ga ugodnim. Osim udobnosti, stručnjaci dodjeljuju ekonomičan za takav život. Količina električne energije značajno je smanjena, a grijanje radi vrlo ekonomski.

SMART sustav upravljanja kućom (1 video)

Udobnost i unutarnja funkcionalnost kao u "crno ogledalo" (14 fotografija)

Čitaj više