"Pokret": Kako glumac Vladimir Mashkov živi

Anonim

Vladimir Mashkov je poznati ruski glumac, scenarist, direktor. Informacije o osobnom životu Maškekove, o svojoj karijeri, kreativnosti puno. Ali kako živi Vladimir Mashkov? Odgovor na ovo pitanje možete pronaći u ovom članku!

Kao što je glumac izabrao stan u Moskvi

Vladimir Mashkov je vrlo osigurana osoba. Ima smještaj u Moskvi, Americi i Kanadi. U Los Angelesu, glumac ima dvoetažni dvorac s teniskim terenom, a ne tako davno je bio sretan što je pronašao stan svojih snova. Smještaj se nalazi u srcu Moskve, na području pliša. Vladimir samostalno izabrao stan, gurajući se od sljedećih zahtjeva:

- visoki stropovi (najmanje 3 metra);

- Francuski prozori iznad zida;

- Dobar pogled na grad.

Vladimir nije izabrao poseban interijer, a njegovi prijatelji priznaju da je on ljubitelj promjena i vrlo često prerađuje elemente stanovanja za sebe, voli popravke, a on i on mi i on ne smeta uhvatiti čekić i bušiti u ruci. Bivša supruga glumca - Ksenia Terendentu izvedena je kao dizajner. Apartman je trošak Vladimir Moshkov u 20 milijardi rubalja.

Kuća u Americi

U Americi, Mashkov, kao što je već spomenuto ranije, ima dvorac s vlastitim teniskim tenisom. Vladimir priznaje da to nije njegov hir, već sudska potreba. Činjenica je da glumac često stiže u Ameriku na setu, a nalazi se u posjetu ili hotelu nije jako udoban, pa sam morao kupiti vlastiti smještaj.

Mala se nalazi u jednoj od najprestižnijih područja Los Angelesa - Santa Monice, koji se obično preferiraju rusko-pantacionalni Amerikanci. Vila koštaju nekoliko stotina tisuća dolara. Smještaj je mali, ali vrlo udoban, sve zadovoljava zahtjeve vlasnika. Sada se glumac više troši u Americi više nego u Americi, a Rusija stiže samo u Rusiju. Unutrašnjost dvorca bila je angažirana u bivšoj ženi Vladimir Mashkova - Oksana šuškaš. Ona je bila angažirana u skladu s njihovom obiteljskom gnijezdom. Sam glumac u osnovi provodi vrijeme u svom uredu, dizajn koji je izabrao posljednjem četvornom centimetru. Ovdje su tamni zidovi, hrastovi namještaj i ekstremna atmosfera - atmosfera pustinjaka.

Članak o temi: [Lifehak] Kako savršeno sakriti žice

Ostatak dvorca je napravljen u stilu minimalizma: svijetli zidovi, bijeli laminat, ogromni prozori, praktičnost i prostor. Vladimir Mashkov ne voli chomping stanovanja nepotrebnim stvarima, stoga nema nepotrebnih baubles i pribora u kući. Također na području dvorca nalazi se bazen, koji je često provodio vrijeme bivše supruge glumca, odmarajući se iz sekularnog života. Glumac priznaje da on jako voli svoju vilu, čak i više od svog bivšeg supružnika - Oksana Sheest. Zanimljiva je činjenica: Tijekom procesa scroll-proizvedenog, Mashkov je morao platiti šuškanju ogromne količine novca kako bi zadržao svoj omiljeni smještaj u svom posjedu.

15 minuta vožnje od dvorca je Pacific ocean, u kojem se Vladimir Mashkov poželjno voziti na vlastitoj jahti. Jahta u određenoj mjeri se može nazvati Mashkovljevim stanovanjem, ponekad troši nekoliko mjeseci u njima u vodama Tihog oceana. Jahta, prema Mashkovoj, je sjajan smještaj: svježi zrak, valovi za azurne oceane, a parkiralište je gotovo kao najam tradicionalnog stana. Jahta je vrlo velika i šik: kuhinja, nekoliko spavaćih soba, veliki dnevni boravak. Cijeli interijer se uočava u jakim nijansama.

U vezi s čestim ture, Vladimir često mora promijeniti stanovanje, na primjer, prije nekoliko godina kupio je stan u Kalinjingradu. Zanimljivo je da su svi njegovi apartmani, kuće uvijek naseljeni u mirnim bojama, minimalističkom stilu.

"Junak dana": Vladimir Mashkov (1 video)

Interijeri poput Vladimira Maškeona (14 fotografija)

Čitaj više