"Kao Kirkorov": stilizirati sobu u stilu Philipa Kirkorova

Anonim

Philip Kirkorov je jedan od najbržih pjevača ruskog popa. Do nedavno je pjevačica malo tiha, ali uskoro je udario novu pjesmu "Boja raspoloženja plave". U svakom radu na domaćoj televiziji, Philip Kirkorov mogao kupiti nekoliko kuća. Prvi u Moskvi, drugi - u SAD-u, treći - u Bugarskoj. Danas ćemo pogledati svoje apartmane u Moskvi, stilu dizajnerskih soba, kao i planiranje.

Gdje je kuća, njegove značajke

Philip Kirkorov živi na elitnom mjestu - selo Miyakininskaya poplavna poplavna Moskva rijeke. Zemljišta na ovom mjestu imaju ludne cijene, ali unatoč tome, pjevačica i glumac uspjeli kupiti veliku trokatnu kuću. Dizajn fasade je prekrasna, prirodna cigla je izabrana za njegov dizajn. Zabava velika i iznosi oko 1 hektara. Troetalna kuća ima nekoliko spavaćih soba, dječjih soba (nalaze se na mansade).

Kuća ima nekoliko spavaćih soba, kupaonice. Svaka spavaća soba i kupaonica pripadaju zasebnom članu obitelji Philip Kirkorov.

Glavni kućni ukras je veliko stubište koje "ide" na dvije strane. Ovo je prva stvar koja vidi osobu koja dolazi u kuću glumca. Uz stepenice u Holly na desnoj strani ulaza u blagovaonicu, as druge - prostrani i veliki dnevni boravak.

Unutrašnjost svake sobe

Dvorana je prostrana, velika i svjetlost. Na podu - pločica prirodnog kamena karakterizira sjajna površina. Boja pločice - svjetlo bež. Zidovi u hodniku su napravljeni u svijetlim bojama, u blizini ulaza u glavni dnevni boravak i blagovaonicu malih stupova na podu. Savršeno nadopunjuju unutrašnjost sobe. Ulaz u druge sobe s dvoranom nema vrata. Umjesto njih - veliki bijeli lukovi. Glavni ukras sobe je kip djevojke na malom podnožju. Stvar je prilično skupa, kao dizajner i ekskluzivni.

Članak o toj temi: 5 obvezna pravila za ugodan dnevni boravak

Blagovaonica prostrana i svijetla. U cijelom zidu nalazi se veliki prozor. Završetak je svjetlo: strop i zidovi su potpuno bijeli, a pločica je ista kao u hodniku - bež s sjajnom premazom. Svi namještaj se odlikuje zlatom. U sredini blagovaonice - veliki zlatni ovalni stol, prekriven stolnjak na pod (stolnjak ukrašen crno-bijelom). Stolice kao i stol u zlatnoj boji. Iznad stola je veliki chic bež luster. Osim toga, soba također ima sljedeći namještaj: mali privitak zidnog stola, dva sluge istog dizajna i crne stolice. Završava ovaj interijer mali TV na zidu.

Veliki dnevni boravak, ukras podu je isto kao iu drugim sobama. Da biste stvorili ugodnu atmosferu, ne pod u sobi se nalazi mali tepih. Neki predmeti namještaja održavaju se u zlatnoj boji: prošivene bažilice, stol i stolica. Kauč ​​na temelju originalne kože, ima zelenu boju. Od dekor u sobi, ogromna slika, nadopunjavajući dizajn, kao i pod zlatni svijećnjaci. U blizini njih su crno stolice, koje su savršeno u kombinaciji s zlatom.

Dječja soba ima sjajnu paletu, ali namještaj je upečatljiv sjaj. Dressers i ostatak ormarića namještaja kombinira 4-5 ornamena u boji. Unatoč velikom broju boja, na bijeloj pozadini, djeca ne izgledaju previše svijetle. Postoji nekoliko okvira za fotografije djece Filipa Kirkorova, kao i figurice.

Od značajki Kuće Kirkorov, može se napomenuti - prisutnost zasebne sobe s kućnim kinom, kao i cijeli Disneyland za djecu. Postoji veliki bazen, čiji su zidovi uređeni u crtanom stilu "Mickey Mouse". U zasebnoj sobi za igru, veliki svijetli dom za djecu.

Kirkorova kuća pretvorila se u Disneyland (1 video)

Šik i zlato u unutrašnjosti Kirkorova (14 fotografija)

Čitaj više