"Kuća kartice" Kevin prostranost

Anonim

Namještaj, unutrašnjost sobe jedan je od prvog koji će obratiti pozornost na posjetu. Na njemu možete odrediti tko živi u sobi, njegovim navikama i načinu života. Ova tehnika se često koristi u djelima, kino i serijskima, uključujući, u primjeru, možete uzeti dobro poznatu "karticu" direktor BO Willimon.

Unutrašnjost Bijele kuće prema riječima može reći o bogatstvu, visokom statusu i aristokraticitiji američkih kongresmena koji žive i radi u njoj. To se postiže s par pravila:

  • Minimalni detalji;
  • Puno odsustvo osobnih stvari;
  • Nema biljaka;
  • Skupi namještaj;
  • Paul iz plemenitog drva.

Obično se ljudi u svojim domovima pokušavaju okružiti se s listićima kako bi stvorili udobnost i daju individualnost. Ali unutrašnjost u "kartici" je apsolutno bezlična i istovremeno luksuzna.

Ovalni kabinet

Jedna od glavnih soba svakako je ovalna ured. Razlikuje se od zapravo postojećih u Washingtonu, u uredu donderske ere manje detalje - nema knjiga i setova, zidovi su obojeni u nijanse bež, lagane i meke sofe s masivnim radne stolom za desktop i tanko stakleni stol na metalnim nogama. Ovo je jedna od najudobnih soba u kući.

Kuhinja

Kuhinja u seriju prikazana je hladna i stroga, sastoji se od naglih linija i samo ravnih kutaka. Visoki prozor dijeli radni prostor koji predstavlja crni countertop, koji visi teške šarkama. Claire se skriva u njima kuhinjski pribor i ne pokazuje malo. U sredini kuhinje nalazi se poseban ne veliki stol, nakon čega slijedi da provedete vrijeme Franka, vjerojatno zbog sličnog stola s odjelom. Gotovo jedini detalji u ovoj sobi poslužuju staklenke s raznim punjenjem i stajalištem, punim oštrih noževa, stojeći na otočnom stolu. Općenito, kuhinja je dobro u kombinaciji s odnosom Franka i njegove žene.

Članak na temu: obilazak doma Michael Jackson u Las Vegasu [Foto i video]

Dnevna soba

Zanimljiva soba je dnevni boravak, Frank uzima svoje prijatelje u njemu. U njezinom centru nalazi se veliki, ali mali stakleni stol, na stranama je dva meka sofa, izgledaju kao sofe s ovalnim uredom. Nije iznenađujuće da je ova soba uređena u nježnim, bež tonovima. No, glavno vrhunac ove sobe je ogroman, panoramski prozor, od kojih je to znatno deblji od ostalih. Kroz nje nudi prekrasan pogled na Washingtonske ulice. Ovo ćete definitivno ne vidjeti u običnim američkim domovima.

Malo o stilu

U Bijeloj kući u Bijeloj kući se koristi mletački unutarnji stil. Nastao je u renesansnoj eri i bio je prisutan u raznim palačama ili kućama plemenitih ljudi, ali još uvijek vrlo popularan. Vjerojatno ste primijetili kao puno slobodnog prostora u kući Franka i Claire, to je jedna od razlika u venecijanskom stilu. Namještaj od plemenitog drva, isporučen na prikladnom mjestu, također u potpunosti odgovara tome.

Ako ste htjeli opremiti svoje stanovanje u sličnom stilu, morate zapamtiti par stvari. U unutarnjoj paleti, svjetlosne i nježne nijanse trebaju dominirati. Tapacirani namještaj, svjetiljke, ormari - u bijelim tonovima. U dnevnom boravku poželjno je staviti tepih sa srednjim dugim prslukom, pri odabiru podne obloge, trebali biste odabrati parket plemenitog drva. Riješite se svih nepotrebnih smeća, a ne prikladne stvari, minimalizam je detaljno leži.

Frank i Claire Kuća zanimljiva je s gledišta dizajnera, možda nakon ovog članka, plaćate više pozornosti okolnosti i detaljima.

Kuća kartice (1 video)

Primjer interijera iz TV serije "Cardhouse" (14 fotografija)

Čitaj više