Rezident "Black Udovica": Pregled interijera Kuća Scarlett Johansson

Anonim

Hollywood Hills - najprestižnije mjesto u Kaliforniji, gdje se grade poznate osobnosti i kupuju svoje domove. Nisam iznimka glumica i pjevač Scarlett Johansson. Trošak svojih stanova, površine 350 m2, iznosi 3,9 milijuna dolara.

Glavne značajke kućišta zvijezda

Odabir terena za život, Scarlett, zajedno s njezinim suprugom i kćeri zaustavio se na ovom gradu, jer je udoban i ekološki prihvatljiv. Ali uskoro je izvijestila da želi prodati kuću jer se želi preseliti u New York.

Prebivalište

Među glavnim značajkama stanovanja bilježimo sljedeće:

  • Iznad projekta je radio najbolje dizajnere Hollywooda;
  • Ideja o dizajnu izumila je sama Scarlett;
  • Kuća je izrađena od ekološki prihvatljivih materijala;
  • Slikovito terena.

Kuća je izgrađena u dvije etaže. Glavni ukras teritorija je veliki bazen. Tu je i spa zona u kojoj se može primiti osam osoba. U dvosobnoj kuhinji, 4 dnevne sobe, 6 kupaonica. Drvene podove po cijeloj kući. Večernja obitelj provodi u prostranoj dvorani s kaminom. Glavno vrhunac sobe je prozor spavaće sobe, iz kojeg se promatra poznati holivudski natpis za cijeli svijet.

Završetak se temeljila na prirodnim materijalima, uglavnom stablu.

Luksuzna kuhinja - san o bilo kojoj domaćici!

Zvijezda kuhinja zavidi mnoge žene koje vole kuhati. U unutrašnjosti prevladava bijela, a namještaj izgleda elegantan na račun sjajnog sjaja. Elitni countertop proteže se duž cijelog zida.

Rano u intervjuu Scarlett je više puta spomenuo da se ne prilagođava svakodnevnom životu. Možda je kućanica bila sretna što radi u ovoj kuhinji.

Prebivalište

Prebivalište

Prebivalište

Obitelj uzima hranu u prostranoj blagovaonici, gdje lijepo velik luster konusa privlači pozornost. Od kuhinje i dnevnog boravka nalazi se glatki prijelaz u sobu za goste. U blizini nje nalazi se zvijezda Media Center.

Članak o temi: Najviše proračunskih metoda za projektiranje zidova [pregled tehnologije i materijala]

Chic Celebrity Celebrity

U jednoj od dnevnih soba, kamin se nalazi u sredini, dijeleći sobu u dva dijela. Prvi je širok stol i puno stolica dizajniranih za veliki broj ljudi. Tu je bar stalak, stol za kuhanje i kuhinjski ormarići. A drugi dio je dizajniran za tople razgovore za šalicu čaja. Ovdje je mali stol za pisanje i kauč iz tamnih šipki prirodnog stabla. Iz sobe možete ići ravno u dvorište. Na izlazu ispred jednog ispod zidova nalaze se dva mala sofa. I zelene biljke odrastaju blizu vrata, visine do samog stropa.

Prebivalište

Prebivalište

Prebivalište

Prebivalište

Prebivalište

Prebivalište

Tuširajte se u takvoj kupki - jedan užitak!

Bijela široka kupelji oko perimetra je žaba drva. Veliki ormar s police visi nad njom. Uz kupaonicu pričvršćenu tuš kabinu, prekrivene bijelim sjajnim pločicama. Postoje dva umivaonika.

Druga kupaonica ne izgleda manje privlačna. Ulaz otvara vrata ogledala. Zidovi su napravljeni u bež. Podijeljena u dvije polovice. Između njih vrata poligonalnog otvaranja. Jedan od njih se tušira, u drugom se nalazi umivaonik i ogledalo kabinet za toaletne potrepštine.

Udobnost i udobnost iznad svega!

Celebrity spavaća soba je napravljena u stilu minimalizma. Izlaz na balkon otvara širok prozor, gotovo sve zid. Od namještaja gledajte širok krevet i stol.

Prebivalište

Prebivalište

Prebivalište

Ovdje vidite još jedan kamin i ulaz u sljedeću kupaonicu, čiji je krov izrađen od stakla. S balkona se nalazi fascinantna slika - duboka dolina rijeke.

10 Zanimljivih činjenica o Scarlett Johanssonu (1 video)

Mansion Scarlet Johansson (14 fotografija)

Prebivalište

Prebivalište

Prebivalište

Prebivalište

Prebivalište

Prebivalište

Prebivalište

Prebivalište

Prebivalište

Prebivalište

Prebivalište

Prebivalište

Prebivalište

Prebivalište

Čitaj više