"Očajne domaćice": Kako kopirati unutrašnjost sobe svake od junačkih serija

Anonim

Malo je vjerojatno da postoji barem jedna osoba koja ne bi vidjela ili čula za TV serije "očajne domaćice". Ovo je vesela i dirljiva priča o četiri apsolutno drugačije u prirodi i temperamentu djevojčica koje žive u mirnom gradu. Oni žive na istoj ulici, nazvani Viceri Lane, u svojim lijepim domovima, okruženi bijelim ogradama i zelenim travnjacima. I unutrašnjost i dizajn njihovih domova izrađeni su u različitim stilovima, prema likovima i slici života njihovih svijetlih i neponovljivih vlasnika.

Ako čitatelj ima želju da uredi svoje stanovanje u stilu Lynette, Susan, Gabriel ili Bree, onda bi pažljivo razmotrio situaciju i dizajn svake kuće.

Susan Meier

Jednostavno, romantično, gluposti Susan, tanka i osjetila prirodu. Smještaj je uređen u eko-stilu, s dodatkom zemlje. Namještaj u svojoj kući je jednostavan i funkcionalan, obojen u bijelim i bež nijansima. Lakonične otvorene police i police, stojeći uz zidove, udobne kuhinje i mekih sofa savršeno naglašavaju kuću Eco-Style. Zidovi, obojeni u toplim, mekim tonovima. Čini se da svi u kući naglašavaju pravu, iskrenu prirodu Susan.

Gabriel Solis

Kućanica Gabi, temperamentna i vruća latino. Ona je šarmantna, seksi i luksuzna. Djevojka je udana za uspješnog čovjeka i ne odbija se. Njezina kuća je luksuzna i višenamjenska. Postoji mnogo glamuroznog ukrasa, kristala i dragog namještaja. Sve okolo doslovno viče o luksuzu i bogatstvu hostesa. Ali izgleda vrlo skladno. Svaki komad namještaja nadopunjuje jedni druge. Ulazna vrata, kao i vrata dnevnog boravka ukrašena vitraž, na svjetlosnim zavjesama. Kauč ​​je vrlo udoban, s raznim mekim jastucima. Kuhinja je glupa svim vrstama tehničkih uređaja za domaćice. Kupka je uređena u kraljevskom stilu, s mnogo ogledala.

Linette skavo

Kuća se brzo ispuni životom, krikovima djece i blagim poremećajem. Ali ako zatvorite oči, možete vidjeti mirnog skandinavskog stila ovog stana. Švedski stil, to je prvenstveno pouzdana, stabilnost, jednostavnost i elegancija. Jednostavan namještaj, minimalni dekor, mnoge sve vrste kutija, police i muška mjesta koje vam omogućuju organiziranje prostora. Dodajte snježnu bijelu kuhinju s velikim stolom u srednjim i udobnim stolicama, plavim, plavim i bijelim zidovima i dobiti lijep udoban i kućni stil.

BRIE van de Campa

BRI usavršavajući vrhove njegovih elegantnih cipela. Ona se drži cijelo vrijeme pod kontrolom i nikad ne opušta. Red u svojoj kući ostaje samo za zavist. Brie kuća je napravljena u klasičnom, čak i aristokratskom stilu. Njezina kuhinja je uzorak savršenstva. Sve je postavljeno i postavljeno na udobne police u jasnom redoslijedu: košare, jela, sve vrste staklenki i kutija. Svi ovi subjekti imaju strogo mjesto, ne postoji ništa suvišno. Stol za objedovanje i bar stolice su vrlo udobni, a pranje se nalazi odmah pored prozora. Vjerojatno isprati vaše besprijekorne jela i promatrati život susjeda. Postoji mnogo okvira s obiteljskim fotografijama i ravnim kaminom u kući. Svaka soba, bilo koji kutak, ostava se smatra najmanjim detaljima. Nigdje nema dodatnih stvari, svi namještaj i podovi izrađeni su od prirodnih materijala. Budući da se Brie voli uzgajati cvijeće, ima ih mnogo u svojoj kući.

Članak o toj temi: [Biljke u kući] Trunkrus: Tajne prave njege

Bez obzira na različite kuće glavnih likova, one su ujedinjene praktičnost, funkcionalnost, konciznost i prirodnost. U kućama nema dodatnih stvari, nepotrebno namještaj ili staro smeće u dvorištu. Svi objekti situacije nose svoju svrhu i dekor stavke, tekstil, ogledala naglašavaju osobnost svake kuće.

Kuća Gabriel Solis u Sims 4 (očajne domaćice) (1 video)

Interijer kao u TV seriji "Očajne domaćice" (14 fotografija)

Čitaj više