"Unisex u kupaonici": Dekoracija kupaonice, pogodna za oboje

Anonim

Popravak je testiranje odnosa, tijekom njega možete se svađati nekoliko puta, osim toga, bit će mnogo razloga. Danas ćemo reći kako odlučiti o dizajnu kupaonice, koji će doći do oba supružnika, gdje će se svi osjećati ugodno.

Koje opcije moraju biti uklonjene odmah prilikom postavljanja kupaonice?

  1. Prije svega, vrijedi isključiti "djevojčice" nijanse: ružičaste, lila, tirkizne, mint. Takva dizajnerska kupaonica vjerojatno neće voljeti muške predstavnike. A ako slikate kupku u tirkiznoj boji i ne mislim do krajnje rasvjete, zidovi se mogu činiti prekrivenim kalupom. Ako želite nježne nijanse, upotrijebite ih u pribor, na primjer, kupiti ružičaste ili lila ručnike.

  1. Zidovi u cvijetu. Ovaj dizajn odgovara maslinovom stilu i shabi-chic. Za žensku polovicu, takav dizajn izgleda slatko. Ali ljudi će početi bogati oči nakon 10 minuta boravka u San Kozlu.

  1. Fancy Kupaonica police i ormarići. Žene pokušavaju koristiti svaki centimetar slobodnog trga u zatvorenom prostoru i postaviti različite police i ormariće. Muškarci, naprotiv, ljubavni prostor. U tom slučaju potrebno je odabrati zlatnu sredinu. Najbolje podijeliti prostor duž zona ako dopustite kvadratne metara.

Opće preporuke za dizajn kupaonice

Odabir sheme boja mora se provesti ne samo po spolu, već iu skladu s veličinom prostorije. Razmotrite, crne i sve tamne nijanse ne mogu biti izabrani za prevelike sobe. Takve će boje dodatno smanjiti i komprimirati prostor. A onda je crna pločica strašno nepraktična. Morat ćete svaki dan napraviti čišćenje u kupaonici, jer postoje savršeno vidljive mrlje od zubne paste, cvatu vapna i jednostavne prašine. Ako ste kupaonica s skromnim veličinama, odaberite svjetlosne nijanse. Izvrsno rješenje će obojiti kupaonicu u bijelom ili mliječnom mlijeku. To će naglasiti sofisticiranost i poslužit će kao osnova za višebojni pribor.

Članak o temi: Postavljanje polica na zidu: 5 elegantnih opcija

Ako ste sretni i vi ste vlasnik kupaonice impresivnih veličina. Možete odabrati bilo koju nijanse u dizajnu. Također izvrsna verzija kompromisa bit će podjela muške i ženske polovice sobe. Napravite dizajnersku sobu a la yin-yan. Boja jedan zid u tamnoj boji, a drugi u bijeloj ili svijetloj crvenoj boji.

Prilikom odabira dizajna, pokušajte slijediti stil minimalizma. On jednako voli i žene, a muškarci, osim, vrlo je lako kombinirati s bilo kojom odlukom u boji. Veliki je i svježe poput kupaonice u orijentalnom stilu, gdje se privuče samo multi-obojeni mozaik na zid ili seks, a ostatak interijera je dizajniran i minimalistički.

Čokoladne i smeđe boje kupaonice već su moderni klasik. Samo odaberite potrebne dodatke. Te su boje najbolje u kombinaciji s bijelim vodovodnim i zlatnim dizalicama i tušem. Dizajn bronca će dati osjećaj bogatstva i luksuza.

Mnogi parovi pokušavaju ne eksperimentirati i odabrati nijanse koje se najčešće koriste u unutrašnjosti kupaonice - to je plavo i zeleno. Te boje savršeno osvježavaju prostor i naglašavaju udobnost, ali su dosadne. Nudimo kombiniranje zajedno. Samo odaberite ne mračne, zasićene nijanse i slomljene boje plave i zelene. Uz čistač, postići ćete lijep mediteranski stil.

Zapamtite, naši savjeti su relativni, naravno, preporučujemo da se pridržavaju, ali glavna stvar je da je dizajn poput vas sami.

Kupaonica dizajn pločica dvije boje crno-bijelo (1 video)

Kupaonica za dvije (14 fotografija)

Čitaj više