"Latice bijelih ruža": ukrašavanje sobe s ružama do 14. veljače

Anonim

14. veljače - dan, kada svi parovi u ljubavi imaju priliku jači, potičući svoje osjećaje dramske povijesti o ljubavi, izražavaju svoju drugu polovicu ljubavi, predanosti i odanosti. Na dan ljubavnika moguće je priznati ljubavi koja je tako dugo držala u svom srcu drugoj osobi i da ne bude smiješna ili osuđena. Priprema za ovaj odmor je vrlo pažljivo i učinkovito:

  1. Odabir darova;
  2. Cvijeće;
  3. Valentinovo (kupnja u trgovinama ili domaće);
  4. Početna Dekoracija / apartmani / sobe.

Jedna od najtežih opcija je ukras sobe u romantičnom stilu.

Romantična atmosfera

Od dugo vremena, vjeruje se da su glavne boje za dan svih ljubavnika bijele, ružičaste i crvene. Oni koji daju romantičniju i skrovito okruženje za ljubavnike.

Mnogi mladi ljudi, a često i djevojke počinju pripremati svečanu atmosferu unaprijed. I tijekom dana ukrašavaju svoje prebivalište. Međutim, kako ne može bez glavnog elementa interijera - latice ruže.

Za ukrašavanje moguće je koristiti živu i umjetnu laticu. Nemojte uklanjati punopravne pripravke iz vidnog polja. Može biti poput ruža - jednu boju; Buket različitih boja i vrsta. Ništa ne bi trebalo izbjeći vašu pažnju.

Postoje mnoge vrste stanova ukras ruža, ovdje su neke od najčešćih i pristupačnih:

  1. Ostanite izvan latica bijelih ili ružičastog srca na krevetu. Izbor latica ovisi o količini boja sobe i posteljine.

Latice izgledaju više estetski i romantični na svilenoj tkanini.

  1. Napravite trag od latica. Trebalo bi biti izvučeno s ulaznih vrata, kao da provodi svoju srodnu dušu s glavnim iznenađenjem. Takva šetnica može dovesti do spavaće sobe koja je unaprijed ukrašena; Kuhinja, gdje će na stolu za večeru čekaju svečanu, romantičnu večeru; U kupaonici, ispunjen vodom s pjenom (šampanjac), a zrak okreće omiljeni miris vašeg voljenog (ljubavnika). S ovom lokacijom, druga polovica već može čekati tamo.

Kada upišete večeras u bilo kojoj od opcija, vrijedi dodavati svijeće. Uz staze osvijetljene svijeće izgledat će više romantični i svečaniji. I voljeni i sve dolaze iz onoga što je vidio.

  1. Izrada svečane večere vrlo je ozbiljno prići i izbor jela i njihov ukras. Uostalom, slastici ili riblji jela mogu biti ukrašeni ne samo kremom, jagodom ili limunom u obliku srca. Ali i žive latice ruže.

Važno je osjetiti mjeru. Ne biste trebali pretjerivati ​​s ovim elementima dekor. Ne zaboravite na prisutnost srca, vrpce, mekih igračaka i puhanja. Svaka je stavka glavna stvar u ovom odmoru. Možete ukrasiti stol ne samo sa svijećama, već i dodavati kipove u obliku amura - simbol ljubavnika.

Zašto ruže?

Oslanjajući se na drevnu grčku mitologiju za nas je svjestan postojanja lijepe i nježne božice ljubavi - Venera. Njezin omiljeni cvijet i "posjetnica" je crvena ruža. Od dugo vremena, ovaj ponosni i impregnirani cvijet bio je simbol krhkosti, ljepote, nježnosti. Dok je crvena osoba personirala moć ljubavi vjernih srca. Zato su grimizne ruže glavni element, i dar i dekoracije u ovom prekrasnom i sjajnom odmoru ljubavnika. Uostalom, prava ljubav nikada neće izblijediti, a simbol odanosti je bijeli golubovi, uvijek će se pretvoriti u oblake kako bi dali nadu i moć da prevladaju bilo kakve nedaće i prepreke ljubavi i lojalnosti.

Članak na temu: krevet s baldakhinom - romantikom u vašoj spavaćoj sobi

Rose latice za dan ljubitelja (1 video)

Dekor ruže latica (14 fotografija)

Čitaj više