Kako koristiti "srca" u sobi za dan ljubavnika

Anonim

Dan svih ljubavnika je izvrstan razlog da ispričate o svojim osjećajima skupih i bliskih ljudi. Zabilježena je relativno nedavno iu velikoj potražnji. Obvezni atribut odmora - srca. Oni su prisutni u elementima dekorata, valentina i drugih komponenti odmora.

Da bi odmor malo donijeli pozitivne emocije da biste dobili karticu u obliku srca, morate stvoriti određenu postavku, svjedočiti o prisutnosti odmora. Postoji mnogo mogućnosti kako ukrasiti sobu i svi im podrazumijevaju korištenje srca. Takav dar će donijeti pozitivne emocije u drugu polovicu, a utrošena večer će se pamtiti za život.

Kako koristiti

Kako koristiti

Ukrasite sobu bolje s vlastitim rukama, tako da se večer sjećam cijelog života, jer je glavna stvar staviti dušu. Dakle, možete spremiti proračun i potrošiti mnogo više racionalno, na primjer, za zajednički odmor.

Potrebno je stvarno odmjeriti postavljanje predmeta, metode za pričvršćivanje nakita i nastavak pripreme, prisjećajući se da svi elementi dekor trebaju nositi romantični karakter i imati oblik srca.

Uređenje zidova

Glavne boje odmora su crvene i ružičaste. Moraju prevladati preko ostalih. Možete ih dodati bijelim, mliječnim, bež ili lilu.

Zidove možete ukrasiti u sljedećim objektima:

  1. Garland iz srca izrezati od bilateralnog papira ili zastava boja, i crtati ili držati srca, dodatno, pisanje ugodnih komplimenata ili prepoznavanja na svakom od njih;

Kako koristiti

  1. Popravite u obliku velikog srca, s prikazom povijesti ljubavi, počevši od trenutka upoznavanja. To mogu biti fotografije, nezaboravne datume ili druge ugodne stvari;

Kako koristiti

  1. Paneli koriste vrpce, boje, perja, osjetljive i druge djevojke, au centru staviti zajedničku fotografiju;

Članak na temu: Mansion Charlize Theron u Malibu: Interijer Opis + fotografija

Kako koristiti

  1. Baloni - uobičajeni praznik odmora. Idealno ih ispunite helijem i težinom Valentinova prsa s željama. Još jedna mogućnost korištenja običnih okruglih lopti i uvijanje oblika srca njih.

Kako koristiti

Ugodan pribor

Čak i najmanji detalj će nadopuniti svečanu atmosferu. To može biti:

  1. Privjesci na lusteru;

Kako koristiti

  1. Fetru ili papirnate vijence rastegnuti uz strop;

Kako koristiti

  1. Srčani jastuci. Oni su uredno raspršeni na krevetu ili kauču, te se usredotočuju na njih;

Kako koristiti

  1. Svijeće srčanog oblika.

Kako koristiti

Srca se može obaviti ne samo iz kartona i papira, već i od:

  1. Žica. To čini okvir okvira i omotan s njim s pletenim nitima ili tanje žice;

Kako koristiti

  1. Osjetio. Potrebna će se preliminarna priprema predložaka različitih veličina. Na velikim gnječem ili zašijte prazninu manjih veličina, a sekvini su fiksirani u središtu ili lijevo u izvornom obliku.

Kako koristiti

Stol dekor.

Mora biti prisutan. Ne možete se zabrljati s posuđem za kuhanje, nego staviti samo šampanjac ili vino i voće. Romantičnost će dati fondue, pogotovo ako uređaj ima oblik srca ili ukrašen njima.

Ne zaboravite na svijeće. Uredan i lijep svijećnjak ponovno u istom obliku neće ga dati minutu da ometa romantičnu večer. Glavna stvar ne smije koristiti u ovom slučaju s okusom, oni iskrivljuju okus hrane i negativno će utjecati na raspoloženje.

Fragravized svijeće bolje se stavljaju u spavaću sobu u blizini kreveta, odabirom nježnih, senzualnih i strastvenih okusa. Glavna stvar je da im se sviđa i partnerima.

Stil je odabran stolnjak. Stavio je pribor za jelo i salvete, što se može dati bilo koji oblik.

Kako koristiti

Srca moraju prevladati u unutrašnjosti, ali glavna stvar nije pretjerivanje. Što je veća soba, više dekor i suprotno. Ovo je osnovno pravilo. Pravilno uređenje dekora ispunit će kuću za odmor i pozitivan stav.

Članak o toj temi: U kući životinja: pravila ukrašavanja stana ako imate psa ili mačku

Tri vrste vijenaca 14. veljače - dan svih ljubitelja Valentina iz Katenske Sanine (1 video)

Dekor sa srcima (14 fotografija)

Kako koristiti

Kako koristiti

Kako koristiti

Kako koristiti

Kako koristiti

Kako koristiti

Kako koristiti

Kako koristiti

Kako koristiti

Kako koristiti

Kako koristiti

Kako koristiti

Kako koristiti

Kako koristiti

Čitaj više