"Jeftini i lijepi": Kako ukrasiti stan bez ulaganja

Anonim

Bilo koji apartman, bilo da se može ukloniti stambeno ili vlastiti životni prostor, želim vidjeti ugodno i lijepo. Tako da je osjetilo vaš vlastiti stil. Često se događa da dok remont u svom stanu još uvijek ima dugo čekanje, a ja ne želim ulagati u poboljšanje uklanjanja , U ovom slučaju, možete koristiti tornches na poboljšanju proračuna vašeg doma.

Izvadite nepotrebno smeće

Tijekom vremena, stan akumulira masu nepotrebnih starih stvari. Može biti stara odjeća, gledajući pogled na jela, gomila starih igračaka i baoubles. Stari novine i periodični časopisi, nepotrebne provjere i kutije od opreme, kašnjenja lijekova i kozmetike koristi, sve te stvari su pjegavo pušene godinama, punjenje ormarića, ladica i poluzanje.

Potrebno je organizirati osip najmanje jednom svakih šest mjeseci. Tada se nepotrebne stvari neće okupljati u ogromnom iznosu. Ako je to uklonjivi apartman, pokušajte ukloniti vlasnike u dubokim spremnicima s poklopcem ili kartonskim kutijama, uklanjanjem njihovih polazaka.

Ukrasite stan biljke

Ne postoji način da se olakšava transformira vaš stan nego dodati neke zelje na njegov ukras. Biljke u loncima stavljenim na suspendirane police, police, prozore, kovrčava biljke ili samo žive cvijeće prikupljene u najbližem parku ili u području zemlje, mogu oživjeti bilo koji stan i ukrasiti najgori interijer.

Ako nema vremena za slijediti ili nema mjesta u maloj sobi, postoji izvrsna alternativa njima. Umjetni cvjetovi, buketi i cijele kompozicije čvrsto su ušli u moderan dizajn prostorija. Iza takvih biljaka ne morate biti oprezni, trebate ih povremeno oprati s akumulirane prašine.

Pokupiti tekstil

Jeftini nove zavjese, meke i udobne pokrivače, kauč jastuci pomoći će oživjeti pogled na neugodnu sobu i podići raspoloženje. Osim toga, takvi se elementi dekor mogu mijenjati ovisno o sezoni.

Članak o temi: 7 modni trendovi za buđenje proljeće u unutrašnjosti

Pokriće za dekorativne jastuke mogu se neovisno ušivati ​​nepotrebnim stvarima. Na primjer, to može biti stare pletene džempere, traperice ili pletene majice.

Prerušiti nedostatke

Iako slučaj nije dostigao slikanje ili lijepljenje s pozadinom, možete izbušiti mrlje ili gubitke na zidu sa svijetlim plakatima, fotografijama, vinilnim naljepnicama, plakatima ili slikama. Ovi elementi dekor će dati prostoriju ugodan i dragocjen izgled.

Odvratiti pozornost starih zidina pomoći će stilističkoj ploči, koja se može osobno napraviti. A zrcalo visi na zidu s defektima neće samo ploviti problem, već i dodaje svjetlo i prostorno mjesto.

Dodajte rasvjetu

Dodatno meko svjetlo stvara jedinstvenu atmosferu udobnosti, ometa pažnju iz malih nedostataka stana. Izvorni, zamršeni sconces, svjetiljke ili jednostavne stolne svjetiljke stvaraju raspršeno svjetlo, dajući stanu toplu, mir i dom.

Ako odbijete osvijetliti luster u korist malih svjetiljki, možete značajno uštedjeti na troškovima električne energije.

Sakriti žice

Moderni apartman ne može učiniti bez mnoštva žica s televizora, računala i drugih električnih aparata. Oni se mogu lako skrivati ​​korištenjem lijepo uređenog okvira, kao i sastavljanje žica u snop, omotajući viski ili konsolidiranje stezaljke za tiskanicu.

Popunite kući flavomat

Ne smijemo zaboraviti takve sitnice kao ugodan miris u kući. Osim aromatskih kupljenih svijeća s omiljenim aromom, možete napraviti aromatiziranje zraka rukama. Da biste to učinili, morate navlažiti komad tkanine ili walt s esencijalnim uljem s mirisom lavande, jele, naranče, ljubičaste ili verbene.

Ako u hladnjaku nema vanjskih mirisa, au košari za posteljinu neće biti položeno donje rublje, tada će takva kuća uvijek biti obavijena atmosferom kućnog kaputa.

Često se događa da mala permutacija namještaja, opće čišćenje stana, s pranjem prozora učinit će stan biti ispaljen na nov način. A ako omogućite fantaziju i dodajte nekoliko novih stavki dekor napravljenih rukama, onda će svaki tužan i sivi prostor moći probuditi svijetle boje i biti ispunjena slatkom kućnom udobnošću.

Članak o temi: Glavne pogreške u pripremi projekta interijera

25 besplatnih načina za ukrašavanje kuće (1 video)

Prekrasna kuća (14 fotografija)

Čitaj više