"2 dana za popravak": kako potpuno promijeniti spavaću sobu 48 sati

Anonim

Spavaća soba je mjesto za opuštanje i spavanje, a često i osoba u njoj je najmanje od svih vremena. Ali u ovoj sobi situacija je postupno neugodna. Dizajneri preporučuju ažuriranje interijera spavaće sobe najmanje dva puta godišnje. Mnogi se ne rješavaju za popravke, misleći da treba provesti ogromnu količinu vremena. Ali pretvoriti spavaću sobu, učiniti ga ugodnim, elegantnim i udobnim za samo 48 sati.

  1. Definicija sa stilom, dizajnerskom bojom. Kada se kardinala mijenja, spavaća soba će promijeniti boju zidova, strop, spol, razne pribor. Važno je odbiti od postavki boja, kako bi se odredila dominantna boja. Tako će biti lakše odabrati i kombinirati rješenja boja među sobom.

Ako trebate proširiti sobu, pijesak, bež, žuta, treba odabrati kao primarna boja. Plava, zelena, sivo-plava boja preporučuje se za izduženje vizualne sobe.

  1. Priprema sobe Potrebno je napraviti namještaj, očistiti strop od boje, zidova iz tapeta. Linoleum ili tepih na podu treba ukloniti. Laminat ili parket dopusti, oni će poslužiti kao baza za novi premaz.

Da biste postavili pozadinu, morate ih unaprijed miješati s vodom s razmakom. Nakon 10-15 minuta, počet će se udaljiti od zida.

  1. Update strop. Ukupna percepcija sobe ovisi o stropu. Bataljon je jedan od najbržih i najpouzdanijih načina da odražava sobu. Uz nekoliko razina, možete stvoriti dodatnu rasvjetu, kombinirati boje, stvoriti izvanredne reljefe. Nije potrebno odabrati tradicionalnu bijelu boju. Ako je soba uska i tamna, vrijedi sklonost mliječnim, ružičastim nijansama. Tople boje dodaju rasvjetu u sobi. Za one koji žele spremiti i dobiti prirodni "prozračan" strop, preporuča ga je obojiti.

Stropovi zelenkastog, lila i sivih nijansi su elegantno zatvoreni u prostranim spavaćim sobama.

  1. Zidni ukras , Izvanredan način ažuriranja spavaće sobe je slika zida ili zalijepite ga s pozadinom. Ako koristite Fliseline Wallpaper, zidna površina ne može biti postavljena, mikročitovi i nepravilnosti nisu vidljivi ispod njih. Rješenja u boji mogu se eksperimentirati. Ako trebate proširiti prostor sobe, trebali biste odabrati plave i plave nijanse; Oživjeti unutrašnjost - zelenu i žutu; Pozadina Pastel tonovi savršeno se uklapaju pod bilo koji namještaj.

Članak na temu: Kako odabrati namještaj za dnevni boravak

  1. Podovi. U spavaćoj sobi poželjno je odabrati tople materijale za pod. Za brzu i kvalitetnu preobrazbu, tepih ili linoleum će biti najbolje opcije. Mogu se liječiti na vrhu prethodnog premaza. Ako se podne obloge ne planira mijenjati, tada će mali tepih moći stvoriti udobnost, udobnost i stil.

Dark kat ne bi trebao biti monotoni, inače će biti vidljiva prašina i smeće.

  1. Ažurirajte namještaj. Ako nije moguće zamijeniti stari namještaj, može se obnoviti. Bedside stoji, uzglavni krevet, vrata ormarića se lako obožavaju u željenoj boji. U trgovinama veliki izbor brzih boja dizajniranih za rad u sobi.

  1. Preraspodjela namještaja. Uz pomoć kompetentnog plasmana namještaja, spavaću sobu možete dati potpuno novi izgled. Ne preporučuje se stavite uzglavlje na krevetu pokraj prozora, nasuprot vratima, ogledalima. Idealna opcija će biti mjesto zida. Vlada je poželjna staviti ispred prozora, blizu zida. Dobra opcija će biti kutni kabinet. Komoda se može smjestiti na bilo koje mjesto.

Dva krevet krevet mora biti postavljen tako da se može izlaziti s obje strane.

  1. Dodavanje dekora. Različiti dodaci pomoći će pretvoriti sobu, usredotočiti se na odabranu boju. Najvažnija soba dekorom je zavjesa. Oni se kombiniraju slikom na zid, s tepihom, s prekrivalom, a oni također mogu biti neovisni naglasak u boji.

Ako se prozori u spavaćoj sobi nalaze na sjevernoj strani, zavjese trebaju odabrati tople tonove, ako na južnoj strani - hladni tonovi.

Novi prekrivači, jastuci, ogledalo, zatvoreni cvijet, foto okvir, slikanje - ove će stavke moći promijeniti i transformirati sobu, dodavati svoj prostor.

U prisutnosti želje, fantazije i kratkog vikenda, možete promijeniti spavaću sobu izvan prepoznavanja.

Popravak 48 sati. Kako brzo ažurirati sobu - uspješan projekt - Inter (1 video)

Članak o temi: Country Manor u predgrađu Mihail Porechenkova (opisuje foto izvješće)

Update spavaće sobe (14 fotografija)

Čitaj više