Dječji stil: "Priča o Aladinu"

Anonim

Sva djeca vole bajke. Razgovarajmo danas o tome kako možete organizirati dječju sobu za malo princeze, ljubavnika bajke o Aladini.

Naravno, soba mora biti opremljena u orijentalnom stilu.

Krevet

Krevet bi trebao biti s baldahinom i prekrasnim urezanim leđima. Dovoljno i dovoljno meka. Uz mnoge male satenske jastuke i svilene prekrivač, ukrašeni četkima i rubovima. U uzglavlju, prikladno je staviti nišu, izrađenu u tradicionalnom istočnom stilu hajhala.

Dječji stil:

Tepih

Na podu, tepih s ornamentom je obavezan (na ono što će inače, Alladin i njegovi prijatelji će letjeti). Tepih može biti veliki za cijelu sobu ili malu, smještenu u blizini kreveta.

Dječji stil:

Dječji stil:

Zidovi

Na najvećem zidu trebate postaviti pozadinu fotografija s likovima bajke. Ako je užaren ili neonska pozadina, tada će u večernjim satima donijeti još magiju u dječjoj sobi, a poslijepodne će izgledati kao obične pozadine. Ostatak zidova također je potrebno ukrasiti pozadinu u orijentalnom stilu, ali onda je glavna stvar ne pretjerivanja. Na istoku je stan ukrašen svijetlim bojama, za dijete to će biti zamorno. Boja vrijedi odabira prigušenog ili pastela.

Dječji stil:

Dječji stil:

Radno mjesto

Radno mjesto: računalo tablica i polica za knjige mogu se prerušiti kao otvorena particija s ukrasom koji ponavlja oblik niša preko kreveta.

Dječji stil:

Dječji stil:

vrata

Vrata sobe ne bi povrijedila s zasvođenim jahanjem i ukrasite ga vitražnim staklenim prozorom ili mozaikom. Vrata moraju biti svijetle, neobične. Bolje ako je to Bivalve.

Dječji stil:

Namještaj

Osim ormara za odjeću, možete staviti nekoliko škrinja. Oba ormarića i škrinje trebaju imati geometrijsku završnu obradu u istom, orijentalnom stilu. U prsima su prikladni za uklanjanje igračaka, posteljine i drugih stvari.

Članak o temi: Kuća Harrison Ford za 8,3 milijuna dolara: Pregled interijera

Dječji stil:

Također je potrebno staviti nekoliko jastuka u sobi.

Dječji stil:

Zavjese

Zavjese trebaju biti izrađene od atlasa, svile ili baršuna s uzorkom, ukrašene, resice, tassole, kao i perle i rinjestona. Izgledat će originalno na krevetu, zavjese i dimove, izrađene od jedne tkanine. I tanke prozirne zavjese monofonskog dana.

Dječji stil:

Dječji stil:

Strop

Strop mora biti s višestrukim razinama. S dolaskom stropova s ​​tintom, to neće biti problem.

Dječji stil:

Rasvjeta

U središtu stropa morate staviti svjetiljku iz "dragocjenog kamenja". Noćno svjetlo može se izvesti u obliku čarobne svjetiljke koja će zasjati mekom svjetlom.

Dječji stil:

Igračke

I naravno, ne činite bez majmuna Abu, papagaj yago i vjerni stražar naše princeze - tigar Raji.

Dječji stil:

Koji je primijenio malu fantaziju, možete pretvoriti bajke u chil.

Čitaj više