Ulazna vrata s termalnom istraživanjem: značajke, prednosti i mane

Anonim

Prilikom izgradnje seoske kuće jedan od najvažnijih pitanja je izbor ulaznih vrata. Ovaj je dizajn osmišljen kako bi zaštitio od ilegalne prodiranja u tuđe stanovanje, ali to nije jedina svrha. Neki modeli opremljeni su posebnim unutarnjim izolacijskim slojem - termalnom istraživanjem koja ima nisku toplinsku vodljivost i sprječava hladnu penetraciju s ulice.

Ulazna vrata s termalnom istraživanjem karakteriziraju visoka čvrstoća, pouzdanost, dobra izolacija buke i dugi vijek trajanja. Osim toga, takvi proizvodi mogu izdržati redovite učinke atmosferskih fenomena i oborina. U ovom članku, mi ćemo pogledati značajke ulaznih uličnih vrata s toplinskom eksplozijom, njihovim prednostima i nedostacima rada.

Što rade vrata termalnom eksplozijom?

Do danas je korištenje standardnih metalnih ulaznih vrata povezana s velikim brojem problema. Glavni nedostatak takvih proizvoda je da ne mogu spriječiti toplinske gubitke u kući. Dakle, hladan zrak akumulira u zatvorenom prostoru. Da bi se to spriječilo, proizvođači primjenjuju različite vrste izolacije (u proizvodnji lista vrata između čeličnih listova okvira, sloj toplinskog izolacijskog materijala je slaganje).

Značajke ulaznih vrata s termalnom istraživanjem: Prednosti i nedostaci, popularni proizvođači | +45 fotografija

Vrata za ulazno metala s termalnim istraživanjem su izolirani dizajn, u platnu od kojih postoje slojevi izolacije i posebne toplinske izolacijske brtve. To je potonje koje imaju nisku toplinsku vodljivost. Najčešće, poliamidni umetci različitih debljina nalaze se između dvije izolacije i na drugim ranjivim mjestima, smanjujući prijenos topline iz jednog materijala na drugi.

Toplinske separacije su dizajnirane za razina učinka temperaturne razlike između ulice i sobe.

Značajke vrata s termalnom istraživanjem

Na videu: Vrata s termalnom istraživanjem - što je to i kada vam je potrebno?

Konstruktivne značajke (što unutra?)

Prilikom odabira izoliranih ulaznih vrata za privatnu kuću, potrebno je proučiti strukturne značajke i parametre takvih proizvoda. Toplinski vodiči imaju izvrsna operativna svojstva zbog posebne proizvodne tehnologije.

Dizajn uličnih vrata s termalnom eksplozijom sastoji se od sljedećih elemenata:

  • Vanjski i unutarnji listovi čelika - instalacija se izravno izravno na metalni okvir s zavarivanjem i posebnim zatvaračima;

Članak o toj temi: Kako skladno unijeti tamna vrata u unutrašnjosti: Osnovna pravila i savjeti (+78 fotografija)

Izgradnja ulaznih vrata

  • Glavna izolacija je često dva do tri sloja različitih materijala s toplinskim izolacijskim svojstvima;

Ulazna vrata s izolacijom

  • Termalna anketa prikazana je nekoliko umetcima (na fotografiji u dijelu platna i okvira vrata);

Ulazna vrata s termalnom istraživanjem

  • Mehanizam za zaključavanje - pouzdana brava sa snažnim nama za zaključavanje i blokiranje vrata obično se instalira;

Značajke ulaznih vrata s termalnom istraživanjem: Prednosti i nedostaci, popularni proizvođači | +45 fotografija

  • Brtve su posebne gumene brtve duž petlja vrata iu okviru vrata za povećanje toplinske i zvučne izolacije;

Ulazna brtva vrata

  • Premaz u prahu se koristi za zaštitu metala od negativnih vanjskih utjecaja i dati joj veću estetsku.

Metalna vrata s premazom u prahu

Glavne prednosti

Prijenosna vrata s termalnim istraživanjem poznata su po svojoj nenadmašnoj kvaliteti. Nedavno je čelik postao vrlo popularan u Rusiji, posebno u regijama gdje temperatura zraka ne prelazi 0 ° C u jesen i zimi. No, kao i svi drugi proizvodi, toplinski vodiči imaju prednosti i nedostatke operacije.

Glavne prednosti uključuju:

  • Dobra toplinska izolacija. Leaf Hermetic vrata zadržat će toplinu u zatvorenom prostoru, što će značajno smanjiti troškove grijanja kod kuće.
  • Izvrsna izolacija buke. Zagrijani proizvodi od visokokvalitetnog čelika imaju dobru zvučnu izolaciju, ali troškovi takvih proizvoda bit će nešto viši.
  • Velika snaga. Zbog posebnog dizajna okvira i korištenja čelične debljine vrata izdržati različite mehaničke šokove.
  • Dugi vijek trajanja. Uz pravilnu instalaciju i umjerenu radnju, ulazna vrata s termalnom istraživanjem će vam poslužiti nekoliko desetljeća.
  • Otpornost na mraz. Osobitost termodera u privatnoj kući je nedostatak kondenzata na dizajnerskoj površini čak i s teškim mrazom (platno se ne zamrzne).
  • Prisutnost vanjskog zaštitnog sloja. Ukrasni premaz praha eliminira pojavu korozije na metalnim površinama, zadržava pristojan izgled platna i povećava svoj životni vijek.
  • Brza instalacija. Instalacija ulaznih vrata s termalnom istraživanjem može se izvesti za nekoliko sati, ali instalacija je bolje povjeriti stručnjake zbog velike težine weba.

Sada tržište ima širok izbor konstrukcija željeznih vrata. Možete pronaći modele s opremom za zlato ili broncu, proizvode iz kombiniranih materijala, sa staklenim umetcima.

Vrata ulaznog metala s termalnom istraživanjem

Minusi termoderesesa

Prije kupnje, budite sigurni da istražite tehničke karakteristike i parametre dizajna vrata. Ali zapamtite da svi slični modeli imaju određene nedostatke. To uključuje:
  • Veliki dizajn težine. Instalacija proizvoda u privatnoj kući će biti vrlo teška, a ne svi otvori ne mogu izdržati takvu masu.
  • Visokokvalitetna instalacija. Važno je osigurati da je dizajn vrata ispravno instaliran, iskrivljenik, pristranost i deformacija web - sve to može utjecati na toplinsku izolaciju.
  • Vrata ne izdržavaju snažne mrazeve. Ako živite u sjevernim područjima, nakon nekog vremena, vanjska izolacija će postati suptilnija, koju dajemo nacrte.
  • Zahtijeva opskrbu i ventilaciju ispušnih plinova. Termalna odvajanja osiguravaju zaštitu kuće od hladnoće, zemljišta i vlage samo uz minimalnu količinu kondenzata, stoga bi trebala biti dobra ventilacija u sobi.
  • Dosadni i monotoni dizajn. Većina modela ove kategorije međusobno su slični, dizajni se sastoje od izravnih listova bez ikakvih ukrasnih umetnutih.

Članak na toj temi: koja ulazna vrata odabrati za privatnu kuću: Pregled najboljih modela | +55 Fotografije

Popularni proizvođači

Postoje mnoge tvrtke koje nude slične proizvode. Tržište pokazuje i vrata gospodarske klase i elitne modele, koji korisniku omogućuje odabir vrata u svojim financijskim mogućnostima. Oslanjajući se na povratne informacije kupaca, možete sastaviti ocjenu najboljih proizvođača čiji proizvodi karakteriziraju visoka kvaliteta (vidi tablicu u nastavku).

Proizvođač tvrtke

Prosječna cijena

Kratka funkcija vrata

"Praznik", brand "Nord"

Značajke ulaznih vrata s termalnom istraživanjem: Prednosti i nedostaci, popularni proizvođači | +45 fotografija

20000-31000 rubaljaDva-tri konturna modela nisu zamrzavana, čelik se koristi s debljinom od 1,5-2 mm.
"Argus"

Značajke ulaznih vrata s termalnom istraživanjem: Prednosti i nedostaci, popularni proizvođači | +45 fotografija

18000-39000 rubaljaVrata iz argus-topline serije imaju debljinu od tkanine od 72 mm, debljina vanjskog metalnog lima je 1,8-2 mm, premaz u prahu.
"Gardian"

Značajke ulaznih vrata s termalnom istraživanjem: Prednosti i nedostaci, popularni proizvođači | +45 fotografija

25000-60000 rubaljaMinimalna debljina lista vrata je 93 mm, čelik - 1,6-2 mm, polimerna praškasta premaza, mogućnost dekorativnog vijaka, stakla umetanja.
Lex

Značajke ulaznih vrata s termalnom istraživanjem: Prednosti i nedostaci, popularni proizvođači | +45 fotografija

25000-33000 rubaljaČelik - 1,8 mm, ojačani s 15 rebara krutosti, četveroslojno punjenje tkanina, debljina lista vrata je 100 mm.
Tanak

Značajke ulaznih vrata s termalnom istraživanjem: Prednosti i nedostaci, popularni proizvođači | +45 fotografija

29000-40000 rubaljaVrata za uštedu topline s debljinom platna do 118 mm, pet slojeva izolacije, tri sloja zaštitne metalne prevlake.
"Termo"

Značajke ulaznih vrata s termalnom istraživanjem: Prednosti i nedostaci, popularni proizvođači | +45 fotografija

29000-88000 rubaljaPlatno - 85 mm, toplinska izolacija četiriju slojeva izolacije, metalni prah premaz, dekorativne panele.
"Grad majstora"

Značajke ulaznih vrata s termalnom istraživanjem: Prednosti i nedostaci, popularni proizvođači | +45 fotografija

21000-37000Izolirana vrata serije "Medver", debljina platna od 74 do 105 mm, se koristi - 1,5-2 mm, dva ili tri sloja izolacije.

Preporuke za odabir

Odabir ulaznih vrata glačalo s termalnom istraživanjem za seosku kuću, ne zaboravite na sastanak i zahtjeve za ovu vrstu proizvoda:

  • Takva vrata nisu namijenjena za korištenje u zatvorenom prostoru (takva otopina ne nose nikakvu racionalnu ili estetsku naknadu).
  • Kvalitativni modeli moraju biti izrađeni od čelika čelika s debljinom od najmanje 2 mm. Takav metal štiti zonu prekida tijekom jakih hladnih i teških atmosferskih oborina.
  • Standardna širina weba je 860 mm, debljina je bolja odabrati do 100 mm. Ako je potrebno, možete naručiti vrata prema pojedinačnim parametrima, čarobnjaci će to učiniti u kratkom vremenu, nakon što su se složili s materijalom i vrstom izolacije.
  • Za pouzdanu konsolidaciju i dugoročnu operaciju, takva vrata moraju biti opremljena trajnim petljima, pouzdanim mehanizmom zaključavanja i visokokvalitetnim priključcima.
  • Poželjno je odabrati modele s polugama za pričvršćivanje platna u okviru vrata. To će povećati stupanj zaštite od hakiranja.

Ulazni termoder

ThermodTere je izvrsna opcija za privatnu kuću ili vikendicu. Oni izgledaju povoljno u bilo kojem dizajnu stambenih prostora, pouzdanih, praktičnih, izdržljivih i, što je najvažnije, štititi od hladnog, snažnog vjetra i buke.

Izbor takvih dizajna vrata vrijedi posebnu odgovornost. Prije kupnje provjerite potvrdu o kvaliteti na proizvodu, proučite specifikacije i veličine. Neće biti suvišna s recenzijama kupaca o robu različitih proizvođača. To će vam omogućiti ne samo odabrati najbolji model, već i uštedjeti malu količinu novca.

Pregled najboljih modela (2 video)

Termodtera i njihove prepoznatljive značajke (48 fotografija)

Značajke ulaznih vrata s termalnom istraživanjem: Prednosti i nedostaci, popularni proizvođači | +45 fotografija

Značajke ulaznih vrata s termalnom istraživanjem: Prednosti i nedostaci, popularni proizvođači | +45 fotografija

Značajke ulaznih vrata s termalnom istraživanjem: Prednosti i nedostaci, popularni proizvođači | +45 fotografija

Značajke ulaznih vrata s termalnom istraživanjem: Prednosti i nedostaci, popularni proizvođači | +45 fotografija

Značajke ulaznih vrata s termalnom istraživanjem: Prednosti i nedostaci, popularni proizvođači | +45 fotografija

Značajke ulaznih vrata s termalnom istraživanjem: Prednosti i nedostaci, popularni proizvođači | +45 fotografija

Značajke ulaznih vrata s termalnom istraživanjem: Prednosti i nedostaci, popularni proizvođači | +45 fotografija

Značajke ulaznih vrata s termalnom istraživanjem: Prednosti i nedostaci, popularni proizvođači | +45 fotografija

Značajke ulaznih vrata s termalnom istraživanjem: Prednosti i nedostaci, popularni proizvođači | +45 fotografija

Značajke ulaznih vrata s termalnom istraživanjem: Prednosti i nedostaci, popularni proizvođači | +45 fotografija

Značajke ulaznih vrata s termalnom istraživanjem: Prednosti i nedostaci, popularni proizvođači | +45 fotografija

Značajke ulaznih vrata s termalnom istraživanjem: Prednosti i nedostaci, popularni proizvođači | +45 fotografija

Značajke ulaznih vrata s termalnom istraživanjem: Prednosti i nedostaci, popularni proizvođači | +45 fotografija

Značajke ulaznih vrata s termalnom istraživanjem: Prednosti i nedostaci, popularni proizvođači | +45 fotografija

Značajke ulaznih vrata s termalnom istraživanjem: Prednosti i nedostaci, popularni proizvođači | +45 fotografija

Značajke ulaznih vrata s termalnom istraživanjem: Prednosti i nedostaci, popularni proizvođači | +45 fotografija

Značajke ulaznih vrata s termalnom istraživanjem: Prednosti i nedostaci, popularni proizvođači | +45 fotografija

Značajke ulaznih vrata s termalnom istraživanjem: Prednosti i nedostaci, popularni proizvođači | +45 fotografija

Značajke ulaznih vrata s termalnom istraživanjem: Prednosti i nedostaci, popularni proizvođači | +45 fotografija

Značajke ulaznih vrata s termalnom istraživanjem: Prednosti i nedostaci, popularni proizvođači | +45 fotografija

Značajke ulaznih vrata s termalnom istraživanjem: Prednosti i nedostaci, popularni proizvođači | +45 fotografija

Značajke ulaznih vrata s termalnom istraživanjem: Prednosti i nedostaci, popularni proizvođači | +45 fotografija

Značajke ulaznih vrata s termalnom istraživanjem: Prednosti i nedostaci, popularni proizvođači | +45 fotografija

Značajke ulaznih vrata s termalnom istraživanjem: Prednosti i nedostaci, popularni proizvođači | +45 fotografija

Značajke ulaznih vrata s termalnom istraživanjem: Prednosti i nedostaci, popularni proizvođači | +45 fotografija

Značajke ulaznih vrata s termalnom istraživanjem: Prednosti i nedostaci, popularni proizvođači | +45 fotografija

Značajke ulaznih vrata s termalnom istraživanjem: Prednosti i nedostaci, popularni proizvođači | +45 fotografija

Značajke ulaznih vrata s termalnom istraživanjem: Prednosti i nedostaci, popularni proizvođači | +45 fotografija

Značajke ulaznih vrata s termalnom istraživanjem: Prednosti i nedostaci, popularni proizvođači | +45 fotografija

Značajke ulaznih vrata s termalnom istraživanjem: Prednosti i nedostaci, popularni proizvođači | +45 fotografija

Značajke ulaznih vrata s termalnom istraživanjem: Prednosti i nedostaci, popularni proizvođači | +45 fotografija

Značajke ulaznih vrata s termalnom istraživanjem: Prednosti i nedostaci, popularni proizvođači | +45 fotografija

Značajke ulaznih vrata s termalnom istraživanjem: Prednosti i nedostaci, popularni proizvođači | +45 fotografija

Značajke ulaznih vrata s termalnom istraživanjem: Prednosti i nedostaci, popularni proizvođači | +45 fotografija

Značajke ulaznih vrata s termalnom istraživanjem: Prednosti i nedostaci, popularni proizvođači | +45 fotografija

Značajke ulaznih vrata s termalnom istraživanjem: Prednosti i nedostaci, popularni proizvođači | +45 fotografija

Značajke ulaznih vrata s termalnom istraživanjem: Prednosti i nedostaci, popularni proizvođači | +45 fotografija

Značajke ulaznih vrata s termalnom istraživanjem: Prednosti i nedostaci, popularni proizvođači | +45 fotografija

Značajke ulaznih vrata s termalnom istraživanjem: Prednosti i nedostaci, popularni proizvođači | +45 fotografija

Značajke ulaznih vrata s termalnom istraživanjem: Prednosti i nedostaci, popularni proizvođači | +45 fotografija

Značajke ulaznih vrata s termalnom istraživanjem: Prednosti i nedostaci, popularni proizvođači | +45 fotografija

Značajke ulaznih vrata s termalnom istraživanjem: Prednosti i nedostaci, popularni proizvođači | +45 fotografija

Značajke ulaznih vrata s termalnom istraživanjem: Prednosti i nedostaci, popularni proizvođači | +45 fotografija

Značajke ulaznih vrata s termalnom istraživanjem: Prednosti i nedostaci, popularni proizvođači | +45 fotografija

Značajke ulaznih vrata s termalnom istraživanjem: Prednosti i nedostaci, popularni proizvođači | +45 fotografija

Značajke ulaznih vrata s termalnom istraživanjem: Prednosti i nedostaci, popularni proizvođači | +45 fotografija

Značajke ulaznih vrata s termalnom istraživanjem: Prednosti i nedostaci, popularni proizvođači | +45 fotografija

Čitaj više